- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
Ne fark eder 100tl olsun. Ayrıldığın adamın imkanlarından yararlanmaya devam etmek ne derece doğru.10 tl kişi basınadır, 10tl değil tek kişi...10 tl için miydi deyip dalga gecenler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne fark eder 100tl olsun. Ayrıldığın adamın imkanlarından yararlanmaya devam etmek ne derece doğru.10 tl kişi basınadır, 10tl değil tek kişi...10 tl için miydi deyip dalga gecenler
Degisir elbette..Sen yine de cikma,ileride premium platinium elit avangard paket alirsa Villa sahibi olmus gibi sevinirsiniz.Merhaba. Yenilerde ayrıldığım eski sevgilimden YouTube music üyeliğim var beni aile üyesi olarak eklemişti kendi istedi bende ekle demiştim. Şimdi o üyelikten ben çıksam bişey fark eder mi yoksa kalsın mı.
Hadi biz de ortak üyelik açalım ama para vermemBu üyelik reklamları kaldırmak için mi oluyor?aile üyeliği alınca herkesin reklamları kalkıyor mu? Hayrına benide aydınlatıverin
Reklamlar kalkıyor, indirip internetsiz ortamda izleyebiliyorsun, arka planda ya da ekranın kilitliyken dinleyebiliyorsun. Bikaç bişey daha vardı ama aklıma gelmedi şimdi. Benim kullandıklarım bunlar.Bu üyelik reklamları kaldırmak için mi oluyor?aile üyeliği alınca herkesin reklamları kalkıyor mu? Hayrına benide aydınlatıverin
Aile üyeliği alınca nasıl oluyor peki? Ben aldım eşimi ekledim oda yararlanıyor değil mi?Reklamlar kalkıyor, indirip internetsiz ortamda izleyebiliyorsun, arka planda ya da ekranın kilitliyken dinleyebiliyorsun. Bikaç bişey daha vardı ama aklıma gelmedi şimdi. Benim kullandıklarım bunlar.
Yanılmıyorsam 4 kişiye kadar kullanabiliyor aile üyeliğini. Evet üyeliğe dahil olan herkes aynı şekilde yararlanıyor.Aile üyeliği alınca nasıl oluyor peki? Ben aldım eşimi ekledim oda yararlanıyor değil mi?Benim bunu atlamış olmam şok etkisi yarattı kendimde
![]()
Gerçekten inanılmazsiniz sömürün o zaman adamıHayır alakası yok ayrılan benim. Sadece o şekilde YouTube kullanmaya baya alıştım işime gelir çıkmak istemiyorum daha doğrusu bu :)
Teşekkür ederimYanılmıyorsam 4 kişiye kadar kullanabiliyor aile üyeliğini. Evet üyeliğe dahil olan herkes aynı şekilde yararlanıyor.
Aslında bütün üyelikli sistemlerde aile üyeliği var.
Aile üyeliği alınca nasıl oluyor peki? Ben aldım eşimi ekledim oda yararlanıyor değil mi?Benim bunu atlamış olmam şok etkisi yarattı kendimde
![]()
Hahah hayırlı olsun.
Pöffff hiç iyi demedin bunuyoutub’a girip slime yapma videolarıyla karşılaşabiliyorum, spotify açıyorum İbrahim tatlıses öneriyor falan![]()
Yok yok aile üyeliğinde olmuyor öyle. Profiller ayrı. Biz birbirimizin profiline de daldığımız için oluyor hepPöffff hiç iyi demedin bunuyeterince off road videolarına maruz kalıyordum zaten
![]()