• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üyelik iptali eski sevgili

Merhaba. Yenilerde ayrıldığım eski sevgilimden YouTube music üyeliğim var beni aile üyesi olarak eklemişti kendi istedi bende ekle demiştim. Şimdi o üyelikten ben çıksam bişey fark eder mi yoksa kalsın mı.
Degisir elbette..Sen yine de cikma,ileride premium platinium elit avangard paket alirsa Villa sahibi olmus gibi sevinirsiniz.
Canim ciksan ne olur,kalsan ne olur.Soz attim,nisan attim kivaminda bir olaymis gibi neden lanse ediyorsun :)

Bu üyelik reklamları kaldırmak için mi oluyor? 🙈🙈 aile üyeliği alınca herkesin reklamları kalkıyor mu? Hayrına benide aydınlatıverin
Hadi biz de ortak üyelik açalım ama para vermem :D 10 TL ile zengin olacağım çünkü

Bu üyelik reklamları kaldırmak için mi oluyor? 🙈🙈 aile üyeliği alınca herkesin reklamları kalkıyor mu? Hayrına benide aydınlatıverin
Reklamlar kalkıyor, indirip internetsiz ortamda izleyebiliyorsun, arka planda ya da ekranın kilitliyken dinleyebiliyorsun. Bikaç bişey daha vardı ama aklıma gelmedi şimdi. Benim kullandıklarım bunlar.

Reklamlar kalkıyor, indirip internetsiz ortamda izleyebiliyorsun, arka planda ya da ekranın kilitliyken dinleyebiliyorsun. Bikaç bişey daha vardı ama aklıma gelmedi şimdi. Benim kullandıklarım bunlar.
Aile üyeliği alınca nasıl oluyor peki? Ben aldım eşimi ekledim oda yararlanıyor değil mi? 🙈 Benim bunu atlamış olmam şok etkisi yarattı kendimde 😀

Aile üyeliği alınca nasıl oluyor peki? Ben aldım eşimi ekledim oda yararlanıyor değil mi? 🙈 Benim bunu atlamış olmam şok etkisi yarattı kendimde 😀
Yanılmıyorsam 4 kişiye kadar kullanabiliyor aile üyeliğini. Evet üyeliğe dahil olan herkes aynı şekilde yararlanıyor.

Aslında bütün üyelikli sistemlerde aile üyeliği var.

Nasıl işinize geliyorsa diyorum

KudrAlobar KudrAlobar az önce YouTube 'a bir üye kazandırdın😀😀 komisyon almalısın.
25.99 aile üyeliği bu arada 🙈
Hahah hayırlı olsun.

Biz bu tip üyelikleri aile içinde paylaşıyoruz hep. Youtube, amazon prime ve apple müzik bizde, yeğenimde spotify var, ablamda netflix. Herkes herkesin profiline giriyor saçma sapan bişey olduk 😂 youtube’a girip slime yapma videolarıyla karşılaşabiliyorum, spotify açıyorum İbrahim tatlıses öneriyor falan 😂😂😂

Back
X