Ben de ya habiri biliyorum ve çekiyorum niyetleniyo musunuz rüya için sadece çekiyor musunuz
İnşAllah canim şifa olsun şimdidenAdetim biter bitmez deneyecegim tatlim
Amin insAllahİnşAllah canim şifa olsun şimdiden
Kızlar bende bu ara çok sıkıntılıyım iş arıyorum olmuyor evde mutlı değilim yalnızım evden dışarı çıkmaz oldum hatta odamdanİnceledim forumu ama tam olarak bilemedim ne okuyacağımı en azından hayırlı bi işim olsun istiyorum sabrediyorum bekliyorum ama yok olmuyor Sizin varmı önerebileceğiniz dualar
Biliyorum canım bu duayı sağolasın aklıma gelmemişti benimCanım önce şu sıkıntılı durumdan kurtulmak için bol bol İnşirah oku canım sayı yok boll.
Sonrası zaten iplik sokugu gibi gelecek görürsün
Eki Görüntüle 1723450
Canim bu arada el alim zikri de varYatarken de gün içinde de hep niyetlenerek çekiyorum Ya Habir esmasini....
Çok şükür görüyorum da haber alıyorum yani istediğim durumla ilgili.
Kızlar bende bu ara çok sıkıntılıyım iş arıyorum olmuyor evde mutlı değilim yalnızım evden dışarı çıkmaz oldum hatta odamdanİnceledim forumu ama tam olarak bilemedim ne okuyacağımı en azından hayırlı bi işim olsun istiyorum sabrediyorum bekliyorum ama yok olmuyor Sizin varmı önerebileceğiniz dualar
İnşallah canım gerçekten kötü bi durum bütün arkadaşlarım işe girdi ben birsürü yere başvuruyorum olmuyo her işimde öyle şansızım kısmetsizimInsallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla verir istediğini .Bende senin gibiyim bir turlu işe giremiyorum başvuru yapiyorum dua ediyorum surekli ama hala hic ses yok..Eve kapattım kendimi bunaliyorum artik yoluna girmiyor birturlu...
İnsallah canım inşallah Rabbim bu mübarek günün hürmetine verir insallah hayırlısıylaİnşallah canım gerçekten kötü bi durum bütün arkadaşlarım işe girdi ben birsürü yere başvuruyorum olmuyo her işimde öyle şansızım kısmetsizimHayırlısı olsun sabrımıza değsin inşş allah hayırlı kapılar açsın
ya vedüd ya kebirkızlar saygı sevgı gormek ıcın bıldıgınız esma dua varmı?
bu esma vesvese için mi okunuyor biraz açarmısınız nasıl bir sorununuz vardı nasıl bir düzelme oldu ? bende okumak istiyorum.kızlar vesveseden kurtulmak için 170 ya kuddus okuyun 2 gunde etkısını gordum tavsıye ederım
sürekli kaygı eskıden yaşanılan kotu olayları kafaya takıp işime gücüme bakamıyordum bunu okumaya baslayınca vesveselerimden kotu dusuncelerımden kurtuldum kesınlıkle tavsıye ederımbu esma vesvese için mi okunuyor biraz açarmısınız nasıl bir sorununuz vardı nasıl bir düzelme oldu ? bende okumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?