Cuma vakti bütün kapıları tek tek açıp dua ediliyordu bildiğim ama Yasindi diye hatırlıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam onu araştırabilirsinSlm evlenmek için ne okunur forumda bulamadım da okuyup evlenen yada kısmeti çıkan varsa yazabilir mi
ben okurken tek bir niyet yapmadım hayırlı ömür hayırlı evlilik nasip et allahım dedim başladım okudum 4444 adet ama yanlışmı yaptım acaba ?Salavatı tefriciyeyi 4444 adet okuyunca çok şükür istediğim neticeyi aldım, istedigimiz birebir olmasa da en hayırlısı oluyor bence
7 bagli kapi olmali ve yasini okudukca kapi acmalisan bence ben de zamaninda etmisdimNasıl yapılıyor tam olarak bulamadım yazabilir misin
Bağlı derken kapıyı iple falan mı bagliycaz nasıl yaptınız ayrıntılı anlatır mısınız bir de sonuç aldınız mı yada başka şeyler yaptınız mi7 bagli kapi olmali ve yasini okudukca kapi acmalisan bence ben de zamaninda etmisdim
canım tek seferde mi okuyacağız yoksa gün içine yayasak olur mu? bir de hergün mü okuyacağız? cevaplarını bekliyorum sağol.Bir oturuşta okudum hepsini.. Biraz zaman alıyor ama çok etkili benim duam kabul oldu çok şükür..
Kızlar merhaba annem ile eşimin arası çok kötü ve konuşmuyorlar. Aralarındaki küslüğün bitmesi, kalplerinin birbirine ısınması için bildiğiniz bir Esma ya da dua var mıdır? Yardımcı olursanız çooook sevinirim. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
çok teşekkür ederim canım.Yâ Camî Yâ Vedûd
ayri olanlari birlestirmek, muhabbet icin okunuyormus :)
rabbim insallah aralarini duzeltir
51 kere “salat-ı mecule'”tam bir mucizeselam herkese
duaların karşılıksız kalmadıgını hepımız bılıyoruz o yüzden sonuç aldıgımız duaları yazalım aynı dertten muzdarıp olan arkadaslarda görüp faydalansınlar istedim
NOTpaket duadan kastım şudur örneğin cocugum olmuyordu 16641 ya latif okudum cocugum oldu ya da hayırlı eş için 4444 salavatı tefrıcıye okudum faydasını gordum gibi dualardan bahsediyorum.
NOT2:LÜTFEN EDİLEN HER DUADAN ZATEN FAYDA GÖRÜLÜR BAŞLIK SACMA OLMUŞ GİBİ YORUMLAR YAPMAYIN.
Cuma suresi bir okuma şekli vardı hiç hatırlamıyorum. Nette bulabilirsin sanırım. Yanlıs hatırlamıyosam cuma sela vakti 11 defa cuma suresı okunuyordu.Kizlar Merhaba evlilik için hangi duayı etmeliyim
maddi olarak zor dönemler geçiriyoruz evimizin bereketi yok yada bana öyle geliyor namaza başlamak istiyorum 2 yasında çok huysuz ve uyku problemi olan bi yavrum var dua önerilerinizi ve dualarınızı bekliyorumselam herkese
duaların karşılıksız kalmadıgını hepımız bılıyoruz o yüzden sonuç aldıgımız duaları yazalım aynı dertten muzdarıp olan arkadaslarda görüp faydalansınlar istedim
NOTpaket duadan kastım şudur örneğin cocugum olmuyordu 16641 ya latif okudum cocugum oldu ya da hayırlı eş için 4444 salavatı tefrıcıye okudum faydasını gordum gibi dualardan bahsediyorum.
NOT2:LÜTFEN EDİLEN HER DUADAN ZATEN FAYDA GÖRÜLÜR BAŞLIK SACMA OLMUŞ GİBİ YORUMLAR YAPMAYIN.
vakıa okuyun bol bol bir de bakara çok etkili ama youtubedan iki saate okumanız mümkün...Bütün tehlikelerden gördüğümüz görmediğimizkoruyormaddi olarak zor dönemler geçiriyoruz evimizin bereketi yok yada bana öyle geliyor namaza başlamak istiyorum 2 yasında çok huysuz ve uyku problemi olan bi yavrum var dua önerilerinizi ve dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?