gordugum ruyayımı yazıyım?
Ya vedudül kaviül cami esması her zaman etkisini gördüğüm bir esmadır canım aklında bulunsun. Bir de ekonomik sıkıntılar icin vakıa suresi
bende salat-ı tefriciye okurum...bir sıkıntım olursa 4444 tane okurum...Fatiha suresini bol bol okurum..
Selam kizlar esimle aram ii degil cocugum da sozumu dinlemiyor evimde bet bereket huzur kalmadi 6 yil oldu bi duzen oturtamadik bende yasadigim sorunlardan sonra kendimi iyice biraktim evimi islerimi bosladim bi yoluna sokamadim namaza baslamak istiyorum ama Nasip olmuyor bide esim de ve cocugumda uyku problemi var oysa 2 3 yil oncesine kadar mutluyduk sorunlar vardi ama esim beni seviyordu yardimci olursaniz sevinirim
Canım iş için fetih suresini anlamıyla birlikte öneririm. Özellikle sabah namazını kıldıktan sonra okuman çok etkili olur. İşlerimin en çıkmaza girdiği dönemler düzeldi çok şükür. Ayrıca inanılmaz bir huzur ve güven veriyor insana
canım bu esmayı ne için okuyorsun?
Ben de sıkılıyorum okurken o insanın yapısında var canım.. Normal yani 170 ya da daha fazla ayetel kürsi okuyunca illaki zorlanır.. Hiç şüphe düşmesin o zaman.. Tam tersi o sıkılmana zorlanmana rağmen okuyabiliyorsan bırakmıyorsan daha güzel işte.. Ben hep böyle düşünüyorumya grey sımdı allah var yukarda ben cok uzun duaları okurken bıraz sıkılıyorum ama genede okuyorum ama bu sıkılmalarımdan dolayı içime şüphe düşüyo acaba sadece dılde soyluyorum kabul olmaz gıbı dusunuyorum tek sıkıntım o:/
Ben de geceleri yatarken mutlak 7 ayetel kürsi okurum.. Hiçbir mahlukat hiçbir afet sana zarar veremiyor o zaman..ayetel kürsiyi çok okurum, 7ayetel kürsi okuyanı allah koruyup kollarmış, oyüzden bol bol okumak çok iyiymiş, aynen böyle olduğunu düşünüyorum bende.
salavatıda bol bol çekerim hep.
Cnım hergün 489 defa YaFettah esmasını çek..bunu özellikle tavsiye edebilirim.. Hayatındaki sıkıntıları engelleri gideren bir esmadır. Allahın İzniylekızlar sizleri takipteyiim inşallah burdan birbirimize dua edelim derim ben ailevi sebeplerden dolayı sıkıntıdayım birileriyle konuşmam lazım fakat hep erteliyorum olmuyor konuşamıyorum ,dolayısıylada neticelenemiyor ,çok dardayım allah rızası için banada birşey söyleyin,
şimdi daha cok gaza geldımBen de sıkılıyorum okurken o insanın yapısında var canım.. Normal yani 170 ya da daha fazla ayetel kürsi okuyunca illaki zorlanır.. Hiç şüphe düşmesin o zaman.. Tam tersi o sıkılmana zorlanmana rağmen okuyabiliyorsan bırakmıyorsan daha güzel işte.. Ben hep böyle düşünüyorum
Çok gördük faydasını. Ablamın kpss atama dönemlerinde benim iş öncesi zamanlardakızlar yasin mübin duasını okuyup fayda goren varmı?
oy oy oyyyyy nasıl okudunuz pekı canım anlatırmısın?Çok gördük faydasını. Ablamın kpss atama dönemlerinde benim iş öncesi zamanlarda
Canım yasin suresinde 7 mübin durağı var. Yani 7 tane mübinle biten ayet var. İlk mübine kadar okuyup mübin duasını 3-5-7 defa okuyup en baştan tekrar okuyorsun. 2. Mübin de de aynısı. Yani her seferinde bi sonraki mübine kadar okuyup mübin duasını okuyup en son dua ediyorsun.oy oy oyyyyy nasıl okudunuz pekı canım anlatırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?