fatiha suresini sıkıntıları gideren bir dua olduğu için okuyorum....geçen yıl arkadaşlarla birlikte benim için 1001 Fatiha ve 16.491 Ya Fettah esması okumuştuk... Rabbime şükürler olsun geçmem gereken sınavı verdim ve kız kardeşim hamile kaldı...canım bu esmayı ne için okuyorsun?
fatiha suresini bol bol okuyunca içine huzurmu geliyo? eğer sana zahmet olmazsa okumanın nedenini sorabilirmiyim?
fatiha suresini sıkıntıları gideren bir dua olduğu için okuyorum....geçen yıl arkadaşlarla birlikte benim için 1001 Fatiha ve 16.491 Ya Fettah esması okumuştuk... Rabbime şükürler olsun geçmem gereken sınavı verdim ve kız kardeşim hamile kaldı...
ben huzurlu oluyorum...ama kişiden kişiye değişir...herhalde ...bazı arkadaşlar ayetel kursi okuyunca huzur buluyorlar mış...benim için fatiha suresi...birde aklıma geldikçe Ya Fettah Ya Rezzak Ya Kerim esmasını okuyorum...iyi dileklerin için teşekkür ederim...tamam canım teşekkürler.
bol bol okuyunca içine huzurda veriyormu?
ay çok sordum hakkını helal et.
dualarının kabulu içinde çok mutlu oldum, hayırlı olsun yiğenciğinde inş.
ben huzurlu oluyorum...ama kişiden kişiye değişir...herhalde ...bazı arkadaşlar ayetel kursi okuyunca huzur buluyorlar mış...benim için fatiha suresi...birde aklıma geldikçe Ya Fettah Ya Rezzak Ya Kerim esmasını okuyorum...iyi dileklerin için teşekkür ederim...
teşekkür ederim inşallah okuyacağım,bu yazdığın şekilde okuyacağım dğilmi,yıllardır ertelediğim konuşmayı bugün cesaret edip yapacaktım ,yine bir engel çıktı hayırlısı,bu manevi cesaretide burdan aldığımı namaz kılarken hissettim,dualarınız kabul olsun,Cnım hergün 489 defa YaFettah esmasını çek..bunu özellikle tavsiye edebilirim.. Hayatındaki sıkıntıları engelleri gideren bir esmadır. Allahın İzniyle
Birde hergün 116 ya kaviyy oku zor durumda kalanlar için bu esma
Ben de bu zikrin 1900 kere okunduğunu bilmiyordum. Allah razı olsun paylaşan arkadaştan
Çocuğunuzun huysuzluğu geçsin, yumuşasın, söz dinlesin niyetiyle hergün 100 defa ya muksit okuyun.. Hergün ayrıca Jüpiter saatinde sevgi için 100 defa ya cami ya vedud okuyabilirsinArkadaslar bebegim cok huysuz sinirli ve soz dinlemiyor ayrica beni eskisi kadar sevmiyor cok uzuluyorum bi oneri
Sagol deneyecem sadece okuyoruz demi oyle suyuna falan uflemiyoruzÇocuğunuzun huysuzluğu geçsin, yumuşasın, söz dinlesin niyetiyle hergün 100 defa ya muksit okuyun.. Hergün ayrıca Jüpiter saatinde sevgi için 100 defa ya cami ya vedud okuyabilirsin
Sagol deneyecem sadece okuyoruz demi oyle suyuna falan uflemiyoruz
Sadece okuyorsun.. İstersen ya muksit okuduktan sonra çocuğunun üstüne üfle.. Daha etkili olurSagol deneyecem sadece okuyoruz demi oyle suyuna falan uflemiyoruz
Adetliyken okuyayabiliyor muyuz bide ezberden okurken de abdestli olmamiz gerekiyormubende daha önce yazdım ama görmedin galiba canım, eşinle aranızdaki bağ için ve aile huzurun için buna çocuğunda girer bence şu duayı bol bol okumanı tavsiye ederim.
furkan suresi 74.ayet.
günluk bol bol oku.
Adetliyken okuyayabiliyor muyuz bide ezberden okurken de abdestli olmamiz gerekiyormu
Zikir, Allahı anmak, korunmak niyetiyle regl halindeyken kuran ayetleri ezberden okunabilir canım.. Sadece sırf ibadet için kurandan okunmaz, ayete dokunulmaz diye biliyorum..adetli olmadığın zamanlarda abdestsiz okuyabilirsin ezberden, adet durumunuda senin için araştırcam 1saat içinde dönerim sana bir cevapla, çünkü dua ayetleri adetliykende kuran niyeti ile değilde dua niyeti ile okunabiliyor.
zaten dua çok kısa, hemen ezberlersin.
Zikir, Allahı anmak, korunmak niyetiyle regl halindeyken kuran ayetleri ezberden okunabilir canım.. Sadece sırf ibadet için kurandan okunmaz, ayete dokunulmaz diye biliyorum..
Tamam balım ben de onu demek istedim zaten :) dua niyetli okunabilir yani en azından ben böyle inanıyorum ve uyguluyorum. Tabi ki kafama göre değil emin olduğum insanlardan öğrendiğim buydubilmiyorum bende belkide senin dediğin gibidir, yalnız şunu biliyorum dua ayetleri kuran niyeti ile değilde dua niyeti ile rgl zamanlarda okunabiliyor.
birde rgl iken kurana dokunulmaz onuda biliyorum.
Tamam balım ben de onu demek istedim zaten :) dua niyetli okunabilir yani en azından ben böyle inanıyorum ve uyguluyorum. Tabi ki kafama göre değil emin olduğum insanlardan öğrendiğim buydu
Tamam balım ben de onu demek istedim zaten :) dua niyetli okunabilir yani en azından ben böyle inanıyorum ve uyguluyorum. Tabi ki kafama göre değil emin olduğum insanlardan öğrendiğim buydu
Amentünün faziletlerini bilmiorum meyragreycim sana birşey sorsam belki biliyosundur: )
amentü duasının faydaları şerhi hakkında bir bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?