uygun başlık bulamadım sorun sevgilim...

öyle millet anlatıyo sevgilisinin dediklerini şöyle aşığım dedi böyle aşığım dedi diye benimkiine soruyorum aşktan anlamam ben diyince çevre etkisinden dolayı şüphe düşüyo iştee.. bizde sizin gibiyiz o zmn :)

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir...

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir...

Ben ve eşim de yengeç burcuyuz. Romantik olurlar aslında benimki hep şiir yazar Ama sevmiyorsa yanında olmazdı yada sana karşı buz gibi soğuk olurdu, emin ol

canım bende eşimde aşka inanmayız aslolan sevgidir sevdadır deriz hep..
bi gün birbirimize aşkım demedik..
sana aşığım demedik..
biri döner de eşime ben felanca kişiye aşık oldum dese eşim dönüp aşk nedr ya der..
innanmaz seninkide öyle olabilir sevgi olabilir önceliği..

Peki size ben daha önce aşık olmuştum da bir işe yaramıyor tarzında laflar ediyor mu ?
Ya da hiç olmadım(ki bu zor biraz) İnanmıyorum aşk yok mu diyor?

Ama önce bir aşk, hoşlantı etkilerşim olsun ki sonucu sevgiye bağlayalım.
Daim olan sevgi'dir tabi.
Ama benim kocam,sevgilim yanımda aşk ne ya derse bozulurdum açıkcası..

ben bozulmazdım hoşlanma beğenme olur ama bunu adı aşk olmak zorunda değil bence..
herkes sevgisini başka türlü yaşayıp başka türlü anlatıyor işte illaki isimler olmak zorunda değil ki..
ve aşk sözcüğüne bu kadar ön yargılı olunmasının aşk ne ki ya denmesinin sebebi bence artık çok basitleştirildiği için herkes herkese aşık maşallah

Evet doğru bu konu da haklısınız.
İnsanlar farklı dile getirir bunları kendi şahsıma konuştum zaten

Bu da bana saçma geliyor seviyorsan git konuş
Ask sessiz oldukça kız kendini yiyip bitiriyor.
Bknz:Konu sahibi

Bence saçma değil. Aşık olan seven insan davranışlarıyla jestleriyle ya da bakışıyla bile belli eder.Dilinde olmasına gerek yok.
Zaten konu sahibi bunu hissetmediği için o soruları sormamış mı sizce?

Acaba hisssedip sevgilisinin söylemediği için olablir mi?
Yani bilemedim şimdi.
Şahsen hem hissedip hem de söylenmesını isterdim ben her insan farklıdır tabi.

Peki size ben daha önce aşık olmuştum da bir işe yaramıyor tarzında laflar ediyor mu ?
Ya da hiç olmadım(ki bu zor biraz) İnanmıyorum aşk yok mu diyor?

yok öncesinde hoşlantı olmuş ilişki yaşamamış aşk denen şeyi saçma buluyo inanmıyo sanırsam

işte tmm aşk herkesin dilinde artık amaaa bende sizin gibii öyle diyince bozuluyorum

Acaba hisssedip sevgilisinin söylemediği için olablir mi?
Yani bilemedim şimdi.
Şahsen hem hissedip hem de söylenmesını isterdim ben her insan farklıdır tabi.

sevgilim hissetiriyo ama söylesinde istiyorum söylemeyince bozuluyorum...

Konuyu ve yazılanları okuyunca şok oldum aşka inanmayanlar mı dersin aşığım demesine gerek yok diyenler mi böyle şeyler sormayın erkeklere diyenler mi dersin ..vay arkadaş ya neler duyucam daha..
istediği gibi bi evlilik hayatı olmayan ,eşinden istediği cümleleri duyamayan hatunlarımızın teselli kelimesi de hazır. " odunum", "kalasım" ..küçücük şeylerden mutlu olabiliyoruz ya onu böylede seviyoruz .ne kadar kendimizi değersiz hissetsek de odunlarımıza laf kondurtmuyoruz.
İnandığımız askı yasayamadığımız için yasadığımız sevgiye inanmak zorunda kalıyoruz.askı gecici sevgi kalıcı diyoruz sorun bizde değil zaten aşkın ömrü kısa diyip teselli buluyoruz.. Çünkü aşkı layıkıyla yasatamıyoruz..
Sadete gelirsek odundan koca olmaz odunum diye de kimseyi sevemem.odun odundur yontayım dersen yine odundur şekli değişir ruhu baki kalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…