- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
toplam ucreti bese bolecektik ona göre odemeyı dusunuyordukDaha tatile gitmeden strese girmişsiniz. İşin içinden nasıl çıkarsınız bilemedim ama kardeşini ve kuzenini davet eden arkadaş ayıp etmiş bence. Bir de aklıma takıldı otel sahibi arkadaşınız misafir ederim demiş, ücreti nasıl yapacaktınız ona göre yorum yapacağım.
yok biz yıkmadık öyle olmadı, arkadasım oralı zaten ben sizi gezdiririm gelin bizim otelde kalın dedi. ben de tamam dedim uc kisi olacaktık hani ama sonra olay buyuyunce cocugun da gozu korktu :)Bu ne ya dugune gider gibi goruklerine gel demisler.
Hayir yani nereye davet ediyosun kendi zaten bir baskasina misafir olacak.hem tatile giderken niye arkadasiniza soyleyip gezdirmesi oteli baskasina yikiyorsunuz.bastan yanlis plan olmus.
O oteli iptal edin nerede beles oraya yerles gibi olmus.baska otele gidin isin icine para gelince o kuzen,kardese yalvarsaniz gelmezler zaten
off evet bir de gorsen baska bir yerde bulusup arabayla gelelim iste orayı da gezelim surayı da gezelim oradan arabayla doneriz yok bilet tek gidis al su bu biri diyor ben iki gun kalır donerim falan hani o kadar sacma oldu ki simdiden kafam kazan gibi olduBen olsam o Kuzenleri çağıran kişiye adam akilli konuşurum. Anlasin yani her seyin bir adabi var. Sinjr oluyorum boyle seylere. Ayrıca sen git guzelce tatilini yap arkadaşının otelinde. Burda da 3 kisilik yer var de yani sonradan gelenlere yer yok anlaminda. Gelen seninle gelsin gelmeyen gitsin baska otele. Emin ol sen daha cok eğlenirsin onlar bütün tatili tartışarak gecirir. Nerde cokluk orda otluk .
valla hep de birlikte tatile gittigim arkadasım ama her seferinde birilerine söyluyor davet ediyor olay boyle buyuyor ben mudahale ediyorum aman ayıp olacak aman bilmem ne kırk tane yalan dolan. ne guzel gezecegiz yeni yer goruruz diye dusunurken ne oldu daha gitmeden stres.Sen arkadasının oteline git. Diğerleri başka otele gitsinler. Yamuk görürsen tepki görürsen mesafeni ayarla ona göre. İnsan arkadaşını yolculukta iyi tanırmış. Çoğunluk biziz bizim dediğimiz olcak derlerse güzelce yol ver. Sen tatilden vazgeçme. Buna çok ihtiyacın var.
evet cok mantıklı. galıba öyle bir sey olacak bizim de..Ben değil ama erkek arkadaşım benzer bir durumda kalmıştı. Onlar söz verdikleri otele gittiler, fazladan gelenler yakın başka bir otele yerleştiler. Ama vakitlerini beraber geçirdiler çoğu zaman.
evet cok mantıklı. galıba öyle bir sey olacak bizim de..
hahahaha di miTüm sülalesini çağırsaydı arkadaşınız hazır tatile gidiyorken hey allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?