Uygun fiyata ankastre 3 lü fırın tavsiylerinizi bekliyorum arkadaşlar.

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
henüz pek araştırmadım baktıklarımda fiyatlar 3lü olunca baya pahalı birde yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 lü fırın dediğiniz fırın,ocak ve davlumbazı içeren 3 lü setlerse eğer, bunların set fiyatları çok uygun. 1200-1300 civarı rakama siemens ya da bosch'tan set alabilirsiniz.

arçelikte 900 den başlayan fiyatlarla demiş ama kesin daha yüksektir.

henüz pek araştırmadım baktıklarımda fiyatlar 3lü olunca baya pahalı birde yardımcı olursanız çok sevinirim.

Profilo turbolu fırın gaz emnıyetlı ocak davlumbaz 800 tl. digital turbolu fırın+ gaz emnıyetlı celık ocak+ davlumbaz 900 tl.. senetle taksıt yapan magazalarda fıyatlar cok uçuktur..

canım ben kullanıyorum herkesede tavsiye ediyorum 3set kampanyaları cok uygun oluyor şuan var hemde sessiz davlumbazlı ocakta temperli cam temizlemesi kolay:) fırında 6 programlı turbosu var davlumbaz uzaktan kumandalı süperr ben erken almışım:(

hımm kaça almıştın acaba canım fiyat söyleye bilirmisin açıkcası duymuştum bu markayı ama kullanan duymamıştım.

Benim evde ICF Ankastre 3lü set var, görünüşü çok güzel de bakalım sağlam ve kullanışlı çıkacak mı kullanınca...:26: Fiyatı uygun görünüyor baktım netten, sen de göz at istersen cnm...

hımm kaça almıştın acaba canım fiyat söyleye bilirmisin açıkcası duymuştum bu markayı ama kullanan duymamıştım.

canım şuanda kampanyası var ben takip ediyorum çevremde isteyen arkadaslarım ıcın gezinti şuanki kampanyada sessiz davlumbazları var oyuzden fıyat bıraz yukarda ama deger normalde sadece davlumbaz 1 350 ama kamyanda hem davlumbaz hem cam ocak hemde fırın var fırında turbolu ve zaman ayarlı ocakta cam ocak ınanılmaz rahat kullanımı leke falan tutmuyo temızlıgı cok kolay cakmagı var gaz emlıyetlı fıyatlara aldanma ucuz sorun yasarım dıye dusunme ben alırken arastırdım butun fırmalar aynı fabrıkalardan alıyormus zaten ıncele ürünler aynı aynı özellıkler markanın ısmıne para verıyosun ne gerek var 2 sene garantı verıyolar ben ek ucretle 5 sene yaptım rahatım:)

Back
X