uygun fiyatlı bir telefon almak istiyorum hangi marka tavsiye edersiniz?

bademsekerimbenim

ölümüne bir sevda...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
246
1
26
Hatay
kullanışlı uygun fiyatlı telefonda hangi marka model olmalı sizce...hiç fikrim yok.. fotoğraf kalitesi filan önemli olmalı herhalde.tel.den internete de girmiyorum.

Bütçe önemli.

Akıllı telefon istiyorsanız bütçe artar. Samsung S2, s3, s3 mini, lg nexus, iphone 4 ..

Sadece telefon + kamera ise daha ekonomik cihazlar bulunur. Nokia'lar.

kullanışlı uygun fiyatlı telefonda hangi marka model olmalı sizce...hiç fikrim yok.. fotoğraf kalitesi filan önemli olmalı herhalde.tel.den internete de girmiyorum.

bütçen en fazla ne kadar? yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim

ben samsung 5300 (pocket) kullanıyorum fiyatı 360 lira civarı dokunmatik ve internete kolayca girebiliyorum

Son düzenleme:
bb mobile 107 liraya aldım, sadece konuşuyorum bir ara 8 tuşu basmıyordu şimdi basıyor, fiyatına göreiyi, ihtiyacımı karşılıyor, bir telefona300-400 lira vermek çok saçma, 100 liralık telefonum var, işimi görüyor, asker telefonları her zaman daha uygun tavsiye ederim.

Vestel al Türk şirketi hiç olmazsa.
Türk şirketi diye buzdolabını arçelikten aldık ,bizde bir elektrik fatuası artışı oldu sanırsınız işletmemiz var evde ,elektrikçi tek tek baktı buzdolabı dedi okadar elektriği tek başına çekmiş derhal sattık ,hele bir fırın vardı aynalı üstü güzel pişirir altı kömür gibi yapardı servise gide gele hep sıkıntılı oldu açıkçası korkuyorum samsung dada çok servis sıkıntısı yaşadım ,sony de yaşamadım onda dedıgım gıbı hafıza sorununu bilmeden almışım

asla almam mahkemelik olduk onlarla ,3 günlük telefona değişim vermediler parça değiştirdiler falan ,hep servisteydi telefon kullanamadım bile ,kimseye tavsiye etmem onu

Hangi modeli aldınız
S3neo var bende 3 yil olucak
Kenarlari soyuluyor kılıfsz kullanmak imkansz çok hassas
Batarya desen bigün patlycak dye korkuyorum. Az daha eskisin kurtulcm bende bu telefondan valla

bb mobile 107 liraya aldım, sadece konuşuyorum bir ara 8 tuşu basmıyordu şimdi basıyor, fiyatına göreiyi, ihtiyacımı karşılıyor, bir telefona300-400 lira vermek çok saçma, 100 liralık telefonum var, işimi görüyor, asker telefonları her zaman daha uygun tavsiye ederim.
insanlar açlıktan ölüyor bende böyle telefona para verince vicdanım sızlıyor ,ben elimdeki telefonla bozuk olan telefonlarım var evde samsunglar üzerine az para katarak o şekil almayı planlıyorum

Türk şirketi diye buzdolabını arçelikten aldık ,bizde bir elektrik fatuası artışı oldu sanırsınız işletmemiz var evde ,elektrikçi tek tek baktı buzdolabı dedi okadar elektriği tek başına çekmiş derhal sattık ,hele bir fırın vardı aynalı üstü güzel pişirir altı kömür gibi yapardı servise gide gele hep sıkıntılı oldu açıkçası korkuyorum samsung dada çok servis sıkıntısı yaşadım ,sony de yaşamadım onda dedıgım gıbı hafıza sorununu bilmeden almışım
Beyaz eşyalarım beko elektrik faturam bu ay 54 lira geldi.

Back
X