- Konu Sahibi bademsekerimbenim
kullanışlı uygun fiyatlı telefonda hangi marka model olmalı sizce...hiç fikrim yok.. fotoğraf kalitesi filan önemli olmalı herhalde.tel.den internete de girmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanışlı uygun fiyatlı telefonda hangi marka model olmalı sizce...hiç fikrim yok.. fotoğraf kalitesi filan önemli olmalı herhalde.tel.den internete de girmiyorum.
bütçen en fazla ne kadar? yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim
ben samsung 5300 (pocket) kullanıyorum fiyatı 360 lira civarı dokunmatik ve internete kolayca girebiliyorum
hangi modeli,bende şu an aqua m4 var hafıza kartıyla bile hafıza sorununu çözemedim onun dışında güzel tlf denize bile girdim bişey olmadı :))Sony'den memnunum tavsiye ederim kamerası çok iyi..
hangi modeli,bende şu an aqua m4 var hafıza kartıyla bile hafıza sorununu çözemedim onun dışında güzel tlf denize bile girdim bişey olmadı :))
bu aralar adını çok duyuyorum ,ısınma hafıza kasma sorunu varmı
hangi modeli,bende şu an aqua m4 var hafıza kartıyla bile hafıza sorununu çözemedim onun dışında güzel tlf denize bile girdim bişey olmadı :))
Türk şirketi diye buzdolabını arçelikten aldık ,bizde bir elektrik fatuası artışı oldu sanırsınız işletmemiz var evde ,elektrikçi tek tek baktı buzdolabı dedi okadar elektriği tek başına çekmiş derhal sattık ,hele bir fırın vardı aynalı üstü güzel pişirir altı kömür gibi yapardı servise gide gele hep sıkıntılı oldu açıkçası korkuyorum samsung dada çok servis sıkıntısı yaşadım ,sony de yaşamadım onda dedıgım gıbı hafıza sorununu bilmeden almışımVestel al Türk şirketi hiç olmazsa.
asla almam mahkemelik olduk onlarla ,3 günlük telefona değişim vermediler parça değiştirdiler falan ,hep servisteydi telefon kullanamadım bile ,kimseye tavsiye etmem onuSamsung alma da. Çok fena batarya ısıtıyor.
aynen ,hafızada oturcak yer kalmıyorOnlar suya biraz dayanikli da hafizasi çok az dmi bizim kp.de var![]()
asla almam mahkemelik olduk onlarla ,3 günlük telefona değişim vermediler parça değiştirdiler falan ,hep servisteydi telefon kullanamadım bile ,kimseye tavsiye etmem onu
insanlar açlıktan ölüyor bende böyle telefona para verince vicdanım sızlıyor ,ben elimdeki telefonla bozuk olan telefonlarım var evde samsunglar üzerine az para katarak o şekil almayı planlıyorumbb mobile 107 liraya aldım, sadece konuşuyorum bir ara 8 tuşu basmıyordu şimdi basıyor, fiyatına göreiyi, ihtiyacımı karşılıyor, bir telefona300-400 lira vermek çok saçma, 100 liralık telefonum var, işimi görüyor, asker telefonları her zaman daha uygun tavsiye ederim.
Beyaz eşyalarım beko elektrik faturam bu ay 54 lira geldi.Türk şirketi diye buzdolabını arçelikten aldık ,bizde bir elektrik fatuası artışı oldu sanırsınız işletmemiz var evde ,elektrikçi tek tek baktı buzdolabı dedi okadar elektriği tek başına çekmiş derhal sattık ,hele bir fırın vardı aynalı üstü güzel pişirir altı kömür gibi yapardı servise gide gele hep sıkıntılı oldu açıkçası korkuyorum samsung dada çok servis sıkıntısı yaşadım ,sony de yaşamadım onda dedıgım gıbı hafıza sorununu bilmeden almışım