Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uygun fiyatlı kedi mamalarını bu başlık altında paylaşalım, malum mama fiyatları sürekli artıyor ve sokakta yaşayan hayvanlara sürekli mama alıyoruz, almak zorundayız. Besin değerlerini de göz önünde bulundurup birbirimize destek olalım :)
Bulsam bi ah bi keske bulsaammm.. metro grossun kedi ve kopek mamalarinda indirim vardi gectigimiz hafta 15 kilo kopek mamasi 35 lira falandı kedi mamasida 60 kusür liraydı tam hatirlayamadm faturayi atmisim.. yine hangi kediye verdiysek yedi berbat bi mama degil en azindan 3 ay once 15 kg goody aldik 80 liraya indirimde diye hic biri yemiyor
Sokaktakilere bonacibo aliyoruz biz orta fiyatli.
Ucuza icerigi ortalama bir mama yok artik. Oyle 15 kilosu 30-40 lira mamalar tamamen çöptür. Cogu hayvan da yemez bile, onu alip hayvanin onune koymaktansa evden yemek kalanlarini dökse daha iyi.
Trendyol'da pawmas kedi maması 10 kg 72,90 TL içeriklerini de paylaşmışlar ama içeriğinde neler olması gerekiyor bilmiyorum açıkçası. Biz şuan her hafta 2 kilo enjoy alıyoruz bir de bu dediğimi deneyeceğim eğer gönderirlerse bilgilendiririm.
10-15 kilosu 30-40 lira olan mamaları hayvanlara vermek çok doğru değil bence.
Ben bahçemdeki kedilere güvendiğim bir petshoptan matisse ya da pro planın açık mamalarını alıp yediriyorum. Arada da kendim patates havuç yumurta pirinç maydanoz tavuk ya da kemik suyuyla haşlayıp zerdeçal koyup robottan çekip yaş mama yapıyorum
Denemek lazım tabi ki, hem besin değerlerine bakıp vermek lazım. Milo da uygun kızlar. Yorumlara baktım yorumlarda gayet iyi. Zaten şuan uygun fiyatlı arayışı çok fazla kedi olmasından dolayı. Yetmiyor maalesef