uygun tablet arıyorum bakabilir misiniz

Libnie

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
428
460
333
merhabalar,

yakın arkadaşımın doğum günü için tablet hediye almayı düşünüyorum

fakat bütçem max 300 tl

bir sürü marka model var ama hiçbiri hakkında nasıl olduklarına dair fikrim yok

alacağım tablette film izleyebilmesi internete girebilmesi ve iş için kullanabimesi( ürün fotolarını müşterilere gösterebilmesi, maillerini kontrol edebilmesi vs..) yeterli extra birşeye gerek yok

kullandığınız veya arkadaşlarınızın kullandığı önerebileceğiniz tabletler var mı, yardımlarınızı bekiyorum

samsung'un 7" tabletini kullanıyorum. Çok memnunum. İlk çıktığı zamanlar 400'e almıştım. Şuan daha uygun olabilir. Bi bak istersen

Cocuguma almayı dusunuyorum bende ama kararsızım

samsung'un 7" tabletini kullanıyorum. Çok memnunum. İlk çıktığı zamanlar 400'e almıştım. Şuan daha uygun olabilir. Bi bak istersen

hala 369 tl :(

samsungların en ucuzu böyle zaten başka marka bakmam lazım ama hangisi iyi onu bilmiyorum :(

merhabalar,

yakın arkadaşımın doğum günü için tablet hediye almayı düşünüyorum

fakat bütçem max 300 tl

bir sürü marka model var ama hiçbiri hakkında nasıl olduklarına dair fikrim yok

alacağım tablette film izleyebilmesi internete girebilmesi ve iş için kullanabimesi( ürün fotolarını müşterilere gösterebilmesi, maillerini kontrol edebilmesi vs..) yeterli extra birşeye gerek yok

kullandığınız veya arkadaşlarınızın kullandığı önerebileceğiniz tabletler var mı, yardımlarınızı bekiyorum

Canım bak bu çok iyi 179 tl mediamarkta dur ürünün adını yazayım link verilmiyor sanırsam EXPER Easypad H7G 7 inç Cortex A9 1,2 GHz 8 GB Tablet bu ekran büyüklüğüde normal yada istersen sen teknosaya yada mediamarkta git orda da bi danış ama ben bunu öneririm :)

Eğer bütçeniz uyarsa Samsung Galaxy 10.1 tavsiye ederim kullanıyorum kendim çok memnunum çok dayanıklı düşmelere falan ve garantisi oldugu için değişim yapıyolar

Canım bak bu çok iyi 179 tl mediamarkta dur ürünün adını yazayım link verilmiyor sanırsam EXPER Easypad H7G 7 inç Cortex A9 1,2 GHz 8 GB Tablet bu ekran büyüklüğüde normal yada istersen sen teknosaya yada mediamarkta git orda da bi danış ama ben bunu öneririm :)

evet güzelmiş gerçekten mediamarkt a gittiğimde ipad ve samsungu söylüyorlar diğerlerini tavsiye etmiyor satıcılar..

samsung alacak kadar da bütçem yok maalesef :(

Satış danışmanları her sattığı üründen prim alırlar o yüzden yüksek fiyatlıları en önce önerirler.
Sen exper bakabilirsin ya da hızlı al sitesinde çok uygun tablet fiyatları bakabilirsin

evet güzelmiş gerçekten mediamarkt a gittiğimde ipad ve samsungu söylüyorlar diğerlerini tavsiye etmiyor satıcılar..

samsung alacak kadar da bütçem yok maalesef :(

Siz bütçenizi söyledinizmi peki bu fiyata en iyisi diye :26: Diğerlerini etmiyorlar çünkü daha pahalı onlar kar ediyolar :) Hemde onlar diğerinden daha iyi ama siz o fiyat aralıgında en iyisini sorsanız bu tablet gerçekten iyi yani :)

teşekkür ederim cevaplarınız için

hala karar veremedim, sanırım çıkıp bütün mağazaları baştan dolaşacağım :)

Eğer bütçeniz uyarsa Samsung Galaxy 10.1 tavsiye ederim kullanıyorum kendim çok memnunum çok dayanıklı düşmelere falan ve garantisi oldugu için değişim yapıyolar

cocuk için kullanışlı olurmu acaba bütün gün bagımlı olsun ıstemıyorum ama gta gıbı (4 yasıan gırecek) oyunları oynamayı sevıyor

cocuk için kullanışlı olurmu acaba bütün gün bagımlı olsun ıstemıyorum ama gta gıbı (4 yasıan gırecek) oyunları oynamayı sevıyor

Çocuk içinse almanızı önermem .
Benim yeğenimde 4 yaşında, tableti elinden bırakmıyordu .
Sürekli oyun oynuyor çizgi filmler izliyor .
Vermedik bir süre şimdi de cep telefonlarına taktı kafayı .
Günde yarım saat diye kota koyduk ama dinleyen kim ?

cocugun kac yasinda merak ettim :)) bizim ipad 2 var cok memnunuz oglum 2 yasinda ona bebekler icin yapboz oyunlari indiriyorum cok guzel oynuyo ama yinede cok oynatmamaya dikkat ediyorum gozleri icin..ama benle esim de memnunuz. ama bazi arkadaslar dizi film izlemek icin samsung daha iyi diyolar biz genelde dizi filmi laptopu televizyona baglayip izliyoruz cok ta guzel oluyo ama biz ipad i daha cok seviyoruzz

Çocuk içinse almanızı önermem .
Benim yeğenimde 4 yaşında, tableti elinden bırakmıyordu .
Sürekli oyun oynuyor çizgi filmler izliyor .
Vermedik bir süre şimdi de cep telefonlarına taktı kafayı .
Günde yarım saat diye kota koyduk ama dinleyen kim ?

Yanı bende boyle oalcagını dusunuyorum evde mesela pc oyun oynuyor kendısı ınt gırıp acıyor bır takım kelımelerı ogrenmıs enter esc caps lock start play game loading pc kendisi acıyor cokta oyuna elverişli değil laptop zaten biz kullanmıyoruz sadece o kullanıyor tablet olursa sadece oyun oynar dıye dusunuyorum ama amacından asarmı dıyede düşünmüyor değilim hani
zaten o arkadaşın gösterdiği çok işlevsel bişey sadece cocuk için oyun için o parayı veremem ama daha uygunlarda oyunları acarmı bilmem

Yanı bende boyle oalcagını dusunuyorum evde mesela pc oyun oynuyor kendısı ınt gırıp acıyor bır takım kelımelerı ogrenmıs enter esc caps lock start play game loading pc kendisi acıyor cokta oyuna elverişli değil laptop zaten biz kullanmıyoruz sadece o kullanıyor tablet olursa sadece oyun oynar dıye dusunuyorum ama amacından asarmı dıyede düşünmüyor değilim hani
zaten o arkadaşın gösterdiği çok işlevsel bişey sadece cocuk için oyun için o parayı veremem ama daha uygunlarda oyunları acarmı bilmem

İpad mini alabilirsiniz daha uygun fiyatlı .
Kullanışlıda hem ama günde 15 dakika oynamasına müsaade edin en başta .

İpad mini alabilirsiniz daha uygun fiyatlı .
Kullanışlıda hem ama günde 15 dakika oynamasına müsaade edin en başta .

Kesin sonrasında aglar :) bir bakayım fıyatına zıra benım butun gun pcde oldugu ıcın işim özel hayatımda hiç kullanmıyorum ve ilgimi çekmiyorum desem yeridir

Evet olur benim kuzenim daha uygun fiyatlı 300 tlye sadece çocuklar için üretilmiş bi tabletti hayvanlar oyunlar boyama konuşma falan vardı eğiticiydi yani ama tuşlu falan değil dokunmatikti şarkıda açılabiliyordu ama markasını bilmiyorum :(

Back
X