Uygunsuz mesaj !

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.

Esimin bir saat oncesinde telefonuna bir mesaj geldi mesajda uygunsuz seyler yazio ve altta su malum numaralardan var konuşmak istersen asagidaki numaradan ara yazili.
Sonra 5 dk gecmeden baska bir numara cagri birakti esim yanimda aradi mesgule atiyo

Ben o iki numarayi da kaydettim vatsaap profil resimlerinde ciplak kadin fotoğrafları var.

Sorum şu ki hic bu eskort kizlarin numaralarini arayip yada ınternetten arastirmadan o kisiler rastgele ararlar mi yoksa esimin numarasini nerden bulmus olabilirler?
Cok moralim bozuldu lutfen yardim edin :(

Beni de ha bire bulgaristandan arayıp duruyorlar, arama da değil çağrı. 100 kere çağrı bırakmışlardır hiç olmadıysa. Bazen peşpeşe bazen 2-3 ay arayla. Ama hiçbir alakam yok bulgaristanla. Eşinizin son 6 aylık arama dökümünü online işlemlerden görebilirsiniz, bu aranma olayı yeni olduysa ve eşiniz de onları aradıysa yakın zamanda olmuştur. Online işlemlerde aramalarda bu numarayı görmezseniz benim bulgaristan gibi anlamsız bir şekilde aranmış olabilir

Merhaba askim evde yalnizim beni ........ bilmem ne yapmak icin asagidaki numaradan ara atta 0031 ile baslayan bir numara yazılı ama mesaj ve cagri numarası bu bilindik iki degisik operatörlerden turkcell ve turk Telekom dan falan

Geçenlerde otururken eşime bir WhatsApp iletisi geldi.

Masaj salonu reklamı, profesyonel masaj hizmetimize bekleriz, Alsancak'ta şurdayız ben Arzu gibisinden bir mesaj.

Konusu bile olmadı aramızda. Hatta geyik yaptım güldük beraber.

Adam en az 10 senedir aynı numarayı kullanıyor, normal bence saçma sapan yerlere kadar ulaşması.

Belli ki eşinize gelen de bu tarz bir mesaj, ben olsam hiç kafaya takmazdım.

Sansa ablam evdeydi ben yanına gittim baktim cagri dediki tv nin sesini kisin bu kim ariyo bende yanina gittim kulağımı dayadim gecenin kaci kim olabilir die mesgule atinca karsi taraf bende o esnada mesaji gördüm.
Ablam olinca ses edemedim esim de dedi ki beni oltaya getirmeye çalışıyorlar ben arim de faturam fazla gelsin die dedi ablam anlamasın die ses etmedim

Sonra telefonunu istedi israr etti vermedim sonra yatagina girdi ben söyleyince beni tuzaga koymaya calisiyolar yat uyu dedi yari uykulu sekilde :(

Anlayacaginiz cevabini tam alamadan kendi kendimi yiyorim suan

Online islemlerini nerden bakabilirim ki
Beni de ha bire bulgaristandan arayıp duruyorlar, arama da değil çağrı. 100 kere çağrı bırakmışlardır hiç olmadıysa. Bazen peşpeşe bazen 2-3 ay arayla. Ama hiçbir alakam yok bulgaristanla. Eşinizin son 6 aylık arama dökümünü online işlemlerden görebilirsiniz, bu aranma olayı yeni olduysa ve eşiniz de onları aradıysa yakın zamanda olmuştur. Online işlemlerde aramalarda bu numarayı görmezseniz benim bulgaristan gibi anlamsız bir şekilde aranmış olabilir

Beni de Bulgar ruspular aradıydı:deli:
Geçenlerde parkta yaşlıca bir amca yanımıza gelip kendisine çağrı atan bulgaristan numarasını kaydetmemizi istedi. Amca bak dolandırırlar seni dedik zaten 1 sene önce 5 bin liramı kaptırdım birine ama siz bunu kaydedin belki bu seferki ihtiyaç sahibidir dedi bize :D emekliymiş, evlenmek istiyormuş bu sefer tuttururum belki diyor :olamaz:

Aklımı kurcalayan sey numaralar cagri ve mesaj vermeden yarim saat onceye kadar esim telefonuyla ilgileniyodi biseyelere bakiyodu ondan icime kurt dustu acikcasi

Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.

Esimin bir saat oncesinde telefonuna bir mesaj geldi mesajda uygunsuz seyler yazio ve altta su malum numaralardan var konuşmak istersen asagidaki numaradan ara yazili.
Sonra 5 dk gecmeden baska bir numara cagri birakti esim yanimda aradi mesgule atiyo

Ben o iki numarayi da kaydettim vatsaap profil resimlerinde ciplak kadin fotoğrafları var.

Sorum şu ki hic bu eskort kizlarin numaralarini arayip yada ınternetten arastirmadan o kisiler rastgele ararlar mi yoksa esimin numarasini nerden bulmus olabilirler?
Cok moralim bozuldu lutfen yardim edin :KK43:
Esin aramadan onlar bulamazlar. Veya internette uygunsuz yerlere girdiyse ordanda buluyorlar.

Back
X