Çok şükür valla çok sevindim artık yardımlarımızı bizlerde esirgemeyiz TÜRK kARDEŞLERİMİZDEN KAYSERİLİ kardeşlerimizin bu konuda duyarlı olacaklarını umuyorum çok şükür öyle aklım bunlardaydı çok sevindim
Hosgelmışler... umarım iyi bir hayatları olur burada. Burada zorlanacaklar haliyle. Gene de hosgeldiler :) Belki günün birinde tekrar evlerine geri donebilirler...
Nette işkence resimlerini görmüştüm erkekleri nasıl yaptıklarını kadınlara çocuklara neler yaptıklarını gördüm bir kaç gün etkisinden kurtulamadım sırf müslüman oldukları için di hepsi dilerim orda kalanlar artik eziyet çekmez dünya bunu biliyor olmasına rağmen kimseden ses çıkmadı ne avrupa ne arap ülkelerinden heleki arap ülkeleri bu durumlara çok duyarsız kaldılar
Ülkemize gelenler hoş gelmişler ... Allah geride kalanların yardımcısı olsun.
Rahmetli dedem Türkistan'lı. İsmi de Uygur'dur nur icinde yatsın. O da bir zamanlar Bolşevik ihtilali zamanında kaçmış önce Almanya'ya ordan da Türkiye'ye..
Bitsin bu zulümler artık!
Hosgelmisler kardeşlerimiz..
Çok sevindim , nihayet bir nebze de olsa güzel bir haber aldık .
Zaten sayıları az , dilerim Çin zulmünden hepsi kurtulur . Daha da önemlisi kendi yurtlarında insanca yasamak nasip olur .
Allah hepsinin yardımcısı olsun .