- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
- 103
- Konu Sahibi Karlidaglar
-
Siyah dediğim kalın topuklu botla rahat edebiliyorum ama bu havada bot olur mu onu bilmiyorumNasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin giyemediğiniz bir kıyafetin ve ayakkabının rahatsızlığı yüzünüze ve davranışlarınıza yansır
Ahaha ablacım yaBen de diyorum ne oldu acaba
Bu kadar kısada giyemez misin ?Ahaha ablacım yaah birde yardımcı olsan
İstanbul'da yaşıyorum hava burda da oldukça sıcak. Siyah platform topuklu varda hiç mi hiç yürüyemiyorum abla düz ayakkabım var siyah bot olmazsa onu giyicem mecburNisan ayında bot olmaz diye düşünüyorum. Tabi ki bulunduğun şehrin havasına bağlı bu. Ama burada artık bot giyen göremiyorum, hatta bugün elbiseli bir sürü kız gördüm.. yaz sezonunu açtık. Başka alternatif bir ayakkabın yok mu canim?
Giyebilirim sanırım daha önce hiç denemedim ama böyle bi ayakkabım da yok topuklu giymeyi kim icat etti yaBu kadar kısada giyemez misin ? Eki Görüntüle 1989517
Misirlilar :) yanilmiyorsam.Giyebilirim sanırım daha önce hiç denemedim ama böyle bi ayakkabım da yok topuklu giymeyi kim icat etti ya
Teşekkür ederimMisirlilar :) yanilmiyorsam.
Konuya gelcek olursak bot giymeyin babet tarzi giyin daha güzel durur
:) sana bir yer söyleyeyim özelden. Uygun fiyatlara bu tarz ayakkabılar var. Sürekli giymeyeceğin için fazla para vermek mantıksızGiyebilirim sanırım daha önce hiç denemedim ama böyle bi ayakkabım da yok topuklu giymeyi kim icat etti ya
Hiç de sevmiyorum ama o tarz giyicem mecbur
Stilettodan iyidir sagliginiz icin yaniHiç de sevmiyorum ama o tarz giyicem mecbur
Teşekkür ederimStilettodan iyidir sagliginiz icin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?