Uyku bile tutmadı ne olur yardımcı olun

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Salı günü erkek arkadaşımın yakın arkadaşının nikahı var(biz daha önceden tanışmıştık). Beyaz gömlek siyah pantolon giyeceğim giyeceklerim basit durmuyor ama ayakkabı konusunda kararsızım. Topuklu giyemiyorum düz tabanım bir tek kalın topuklu giyebiliyorum öyle olan ayakkabımda bot tarzında bu havada giysem sizce çok komik olur mu lütfen fikrinizi belirtin ablalarım lütfen

Nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin giyemediğiniz bir kıyafetin ve ayakkabının rahatsızlığı yüzünüze ve davranışlarınıza yansır

Nisan ayında bot olmaz diye düşünüyorum. Tabi ki bulunduğun şehrin havasına bağlı bu. Ama burada artık bot giyen göremiyorum, hatta bugün elbiseli bir sürü kız gördüm.. yaz sezonunu açtık. Başka alternatif bir ayakkabın yok mu canim?

Ahaha ablacım ya :KK15: ah birde yardımcı olsan
Bu kadar kısada giyemez misin ?
IMG_1195.webp

Nisan ayında bot olmaz diye düşünüyorum. Tabi ki bulunduğun şehrin havasına bağlı bu. Ama burada artık bot giyen göremiyorum, hatta bugün elbiseli bir sürü kız gördüm.. yaz sezonunu açtık. Başka alternatif bir ayakkabın yok mu canim?
İstanbul'da yaşıyorum hava burda da oldukça sıcak. Siyah platform topuklu varda hiç mi hiç yürüyemiyorum abla düz ayakkabım var siyah bot olmazsa onu giyicem mecbur

Giyebilirim sanırım daha önce hiç denemedim ama böyle bi ayakkabım da yok topuklu giymeyi kim icat etti ya :bicak:
:) sana bir yer söyleyeyim özelden. Uygun fiyatlara bu tarz ayakkabılar var. Sürekli giymeyeceğin için fazla para vermek mantıksız

Back
X