Uyku bozukluğu

Rabiakfn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
16
3
1
24
Uyandıktan sonra uykuya dalamama geceleri uykusuzluk uykudan birçok kez uyanma hamilelik belirtisi mi araştırdım uyku bozukluğu hamilelik belirtisi diyor çoğu sitede aranizda bu durumu yaşayan oldumu

Uyandıktan sonra uykuya dalamama geceleri uykusuzluk uykudan birçok kez uyanma hamilelik belirtisi mi araştırdım uyku bozukluğu hamilelik belirtisi diyor çoğu sitede aranizda bu durumu yaşayan oldumu
Adetiniz geçti mi? Gebelikte sadece fazla uyuma belirtisi var halsizlikle beraber. Bu da 6. Haftalarda başlıyor

Genelde hamileligin başlarinda daha çok uyuma istegi olabilir, uyku bozuklugunuz gebelik cok dusunuyorsaniz neden olmuyor acaba hamilemiyim diye kafaya takiyorsanizda olabilir hamileligimin ilerleyen dönemlerinde daha çok uykudan uyanirdim sabah erkenden kalkardim duyduğuma göre bebekli hayata vucud hazirlik yapiyormus insallah size de nasip olur🌸

Genelde hamileligin başlarinda daha çok uyuma istegi olabilir, uyku bozuklugunuz gebelik cok dusunuyorsaniz neden olmuyor acaba hamilemiyim diye kafaya takiyorsanizda olabilir hamileligimin ilerleyen dönemlerinde daha çok uykudan uyanirdim sabah erkenden kalkardim duyduğuma göre bebekli hayata vucud hazirlik yapiyormus insallah size de nasip olur🌸
Inşallah teşekkür ederim

Ben hamile olduğumu öğrendiğim zamanda asla uyuyamıyordum saat 5 de yatar 7de uyanır tekrar uyuyamazdım bu hep devam etti ta ki boş gebelik olduğunu öğrendikten sonra kürtaj oldum o zaman düzeldim🤦🏼‍♀️

ben gebelik başından beri akşamları 10 gibi uyuyorum ancak sonrasında bir ses olursa hemen uyanıyorum ve sonrasında uyuyamıyordum (8-10 haftalık arasında). şu an (12+6) yine uyanıyorum ama uyuyabiliyorum sonrasında.

pregnancy insomnia diye bir şey var yani hamilelikte uyuyamama ama bu kadar erkenden belirti göstermez.

Back
X