Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
allah o zaman herkese yardim etsin..benim kizimda birde soyle bir problem var..gazi yok alti temiz,ac degil besige yatirdim mi mirin kirin sesler cikartio ve uykuya da dalmasi zor oluyor..zor oldugu icinde bir daha meme vaktine geliyor..
Emzigi denedim ama malesef almiyor..alsa belki bende rahatlarim yani hemen uykuya dalar..
Biz annesi ve babasi olarak uykuyu seven daha dogrusu gec yatmaya tahamilumuz olmayan anne babalariz erken yat erken kalk misali..ve uykusuzluga da hic gelemiyoruz..insallah gelecekte bize ceker tum dualarim bu yonde..
Yardimlariniz icinde tesekkurler..
allah o zaman herkese yardim etsin..benim kizimda birde soyle bir problem var..gazi yok alti temiz,ac degil besige yatirdim mi mirin kirin sesler cikartio ve uykuya da dalmasi zor oluyor..zor oldugu icinde bir daha meme vaktine geliyor..
Emzigi denedim ama malesef almiyor..alsa belki bende rahatlarim yani hemen uykuya dalar..
Biz annesi ve babasi olarak uykuyu seven daha dogrusu gec yatmaya tahamilumuz olmayan anne babalariz erken yat erken kalk misali..ve uykusuzluga da hic gelemiyoruz..insallah gelecekte bize ceker tum dualarim bu yonde..
canım benim bende de aynı sorun var.şuan tam 26 günlük olduk. 20 güne kadar emip uyuyordu ne gaz sorunumuz ne uyku problemimiz vardı.şimdi ise gündüz hiç uyumuyor.gecede sabah 4e kadar uyuyor 4 ten sonra 45 dk da bir mızmızlanıyor.
emziriyorum altını alıyorum yatağına yatırıyorum mız mız ötüp duruyor.emzik almıyor.zorla ağzına vermeye çalışıncada basıyor çığlığı.ne yapmamız gerekiyor artık şaştım.
geceki uykusuzluğumu gündüz alayım diyorum gündüz hiç uyumuyor. sürekli ağlamaklı..zaten sütümde çok yok.mama takviyesi yapıyorum.
muskatı duydum şimdi onu deneyeceğim birde.sizce faydalı birşeymi??biraz tedirginim..
Valla muskati bilmiyorum ben..ama dun gecem tam bir kabustu diyebilirim..cok guzel sekilde emiyor altini degistiriyorum sonra besige yatirinca da hep miz miz..derin uyku yok..bende herhalde otomotige baglamis olmam lazim ki besige ip bagladim yanimda yari uykulu vaziyette onu salladim..
Hani diyorlarya daha dogrusu bana diolar..40'i ciksin sihirli degnek degecek..valla 40'im 13kasimda cikiyor bakalim o sigirli degnek bize ugrayacak mi?
canım benim aynen benim yaşadıklarımı anlatıyorsun.bende beşiğine ip bağladım artık.manyak gibi oldum ip elimden düşmüş ben hala ritmik bir şekilde çekiyorum.bu 40 çıkma olayı bana hikaye gibi geliyor ama hadi hayırlısıbanada aynı şeyi söylüyorlar. bende şafak sayıyorum 22 kasım son..(eğer doğruysa)
Valla bilmiyorum ama benim kizim daha 1,5aylik bile olmadi doymuyor yada galiba ben bunu anlamadim..1gogusumden 20dakka emziriyorum sonra aglamaya devam diger memeyi verince susuyor..ama uykusu ne yapariz bilmem..
Evde yapmadigimiz sey kalmadi ana kucagi var chicco'nun ona otutturuyoruz konusuyoruz masaj yapioyoruz evin icinde basilmadik yer kalmadi..ama banamisin demiyor valla..
Ben normalde biraz asabi bir insanim ister istemez agladiginda bana geliolar..soyleniyorum bazen bazende sabir cekiyorum ama o bendeki stresi de fark ediyor olabilir..
Suan ayagimda hafif hafif salliyorum hickirik tuttu biryandan ama gozler cin gibi..sabahin 7 bucugundan beri ayaktayiz..
Annelik cok zormus ama ben bunu anladim..
banada herkes 40 ı çıksın huyu değişir dediler.kaç kırk çıktı bizimki değişmedi aynı huysuz aynı ağlak aynı uykusuz kız:)))
evet 40ı çıkacak sonra diyecekler ki bi 3 aylık olsun. 3 aylık olacak bi 6 aylık olsun....vs.. bi arkadaşımada böyle teselliler veriyorlardıda ordan biliyorum. o zaman bizim junior daha yoktu.
tamamen düzelmesede en azından şu uyku olayı 1-2 yıl sonra düzene girecek,bunu düşünerek sabrediyorum.çünkü gece uyuyamadığım zaman gündüz ona harcayacak ne enerjim ne tahammülüm kalıyor.uykusuzluktan zombi gibi oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?