bılmıom kı 4 den aşağı uyuyamıormbenimde aynı ya uzun zamndır bi çare bulunursa bende değerlendireyim uyumak istiyorum uyuyamıyorum uyanmak istiyorum uyanamıyorum nasıl düzelir bu durum
bende bazen 6 oluyo daha gözüm açık dönüp duruyorum sürekli yataktabılmıom kı 4 den aşağı uyuyamıorm
eşim vardiyalı çalışıo bıde benm sabah gelıo kahvaltı derkenbende bazen 6 oluyo daha gözüm açık dönüp duruyorum sürekli yatakta
ben 6 gibi uyuyom bazen saat 4.5 da kalkıorm..hatta eşim işinden izin almış bana bişey oldumu dıye taksi tutmuş gelmiş b-anahtarla kapıyı açmş ben haala uyuyorm adam korkmuşBnde uyuyamiyorummmm uyuyunca öğlen 1 gibi uyaniyorumm bu duruma sinir oluyorumm
ayy sende de mi vardıya var o zaman bizim eşler yüzünden bu iş onlar düzelmeden biz düzelemeyiz benim eşimde gecede şimdi sabah gelecek bide uykuyu hiç sevmeyen sıpam da var onunda katkısı büyük uyuturum gece den sabaha 10 kere kalkareşim vardiyalı çalışıo bıde benm sabah gelıo kahvaltı derken(( çok bozuldu ya
hayy maşallah uykunda ağır mı o kadar telefon falan duymadın mıben 6 gibi uyuyom bazen saat 4.5 da kalkıorm..hatta eşim işinden izin almış bana bişey oldumu dıye taksi tutmuş gelmiş b-anahtarla kapıyı açmş ben haala uyuyorm adam korkmuş
aynen ya sabah kahvaltıdltısı bıdeayy sende de mi vardıya var o zaman bizim eşler yüzünden bu iş onlar düzelmeden biz düzelemeyiz benim eşimde gecede şimdi sabah gelecek bide uykuyu hiç sevmeyen sıpam da var onunda katkısı büyük uyuturum gece den sabaha 10 kere kalkar
duymamışım walla :))adam aramışda aramışşşhayy maşallah uykunda ağır mı o kadar telefon falan duymadın mı
artk halisilasyon görür gbi oluom:))))ağlasam mı gülsem mi bu halime bilemedimkızlar ne olacak bu halimiz bizim böyle ben gece sabah kadar uyumayınca hiç yatmadan kalktım belki gece erkenden yatar uyurum diye gündüz biraz zor geçti ama geçirdim bi şekilde uyumadan akşam oldu uyku yok gece oldu gene yok ne yapsam bilemedim
yazık kız adama ne korkmuştur benimkinin aklına hiç gelmez böyle şeyler işi vardır duymamıştır gibi bahaneler uydurur kendince aklına hiç kötü bir şey getirmez bende olur ya bi gün tek gelir arada gelde baka bana derim ama nafileduymamışım walla :))adam aramışda aramışşş
hem ağla hem gül çare bulunca birini yaparsın şimdi ikisyle birden idare edelimartk halisilasyon görür gbi oluom:))))ağlasam mı gülsem mi bu halime bilemedim
:))) eşim panık bıraz ondan gıııyazık kız adama ne korkmuştur benimkinin aklına hiç gelmez böyle şeyler işi vardır duymamıştır gibi bahaneler uydurur kendince aklına hiç kötü bir şey getirmez bende olur ya bi gün tek gelir arada gelde baka bana derim ama nafile
aynen:)))hem ağla hem gül çare bulunca birini yaparsın şimdi ikisyle birden idare edelim
işe başlayınca normale dönersiniz belki ama inşallah uzun sürmez sizdeki uykusuzluk bende uzun sürecek kesin artık bedenim alıştı galiba uyumakta zorluk çekiyorum uyursam uyanamıyorumValla benim esim vardiyali calismiyo .eskiden beri gec yatar gec kalkardim..calisirken de saat 1 gibi yatiyodum..simdi ucretsiz izindeyim is guc olmayinca cok da gun icinde enerji sarfetmeyince insanin uykusu gelmiyo...iyice abartmis vaziyetteyim...sabah kalkma olayini sallamiyorum da erken yatsam su goz cevresindeki morluklar da gidecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?