- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
benimkinede versin azıcık kız hiç yok bizde:))) eşim panık bıraz ondan gııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkinede versin azıcık kız hiç yok bizde:))) eşim panık bıraz ondan gııı
ortası olsun panikliğin:))benimkinede versin azıcık kız hiç yok bizde![]()
ben 1 2 gün uykusuz kalıp yatmayıda denedim gene olmuyor ki lavanta çayı içtim papatya çayı vs vs daha neler neler birde gün içinde oğlum sayesinde hiç oturmuyorum çokta yoruluyor belim ağrıyor halsiz kalıyorum normal şartlarda sızmam lazım ama olmuyor yatağa girince yatak batıyor uyuma diye zorluyor sankiLisede biyoloji hocamız söylemişti ordan aklımda kaldı benim de.
İnsanların biyolojik uyku saatleri oluyor ve bunu bir kere değiştirdiğinizde bir daha rayına çok zor oturur demişti.
Mesela 23.00 uyku saatidir. Tansiyon ve vücut ısısı düşer, vücudumuz sakinler, rahatlar. Stres hormonları salgılanmaz. 22.53'te yatakta olmak gerek. İnsanlar 7 dk içerisinde uyku sürecine girer ilk 25 dk ise derin uykuya geçer.
Gece 03.00'dan önce uykuya geçemiyorsanız bu saatten sonra geçmeniz daha zor. Bu saatlerde salgılanan bir hormon(adını unuttum) insanı kararsız kılıyor ve uyuma ve uyumama arasında gidip geliyorsunuz.
Benim uykum saatim artık sabah ezanından sonraya döndü.
1.30 gibi yatağa da girsem uyuyamıyorum.
Vücudu stresten alıkoyan ve rahatlatan bitki çayları içmek lazım. Gün içinde çok yorgun olmak ve bir iki gün uykusuz kalarak erken yatıp erken kalkmak dengelemeye yarıyor.
ortasıda kabul kız bizde hiç yok sizdeki fazlaymış diye fazla kısmını istedim sende rahat et diyeortası olsun panikliğin:))
hemen bakıyorum sağol inşallah işe yarar da rahata ederiz sayende yoruldum artık 3 4 senedirUyku sorununuz varsa Melatonin kullanın kızçeler. 15 gün sonunda biyolojik saatinizi düzeltir. Forumda ilaç adı vermek yasaktır lakin bu bir ilaç değil. Google'da araştırın.
Melatonin işte kuzum, hem biyolojik saati düzenler hem uykuyu. Az veya düzensiz salgılanması insanı mahvediyor.Lisede biyoloji hocamız söylemişti ordan aklımda kaldı benim de.
İnsanların biyolojik uyku saatleri oluyor ve bunu bir kere değiştirdiğinizde bir daha rayına çok zor oturur demişti.
Mesela 23.00 uyku saatidir. Tansiyon ve vücut ısısı düşer, vücudumuz sakinler, rahatlar. Stres hormonları salgılanmaz. 22.53'te yatakta olmak gerek. İnsanlar 7 dk içerisinde uyku sürecine girer ilk 25 dk ise derin uykuya geçer.
Gece 03.00'dan önce uykuya geçemiyorsanız bu saatten sonra geçmeniz daha zor. Bu saatlerde salgılanan bir hormon(adını unuttum) insanı kararsız kılıyor ve uyuma ve uyumama arasında gidip geliyorsunuz.
Benim uykum saatim artık sabah ezanından sonraya döndü.
1.30 gibi yatağa da girsem uyuyamıyorum.
Vücudu stresten alıkoyan ve rahatlatan bitki çayları içmek lazım. Gün içinde çok yorgun olmak ve bir iki gün uykusuz kalarak erken yatıp erken kalkmak dengelemeye yarıyor.
evet böyle giderse 40 yaşına gelmeden 60 gibi gözükecez hatunlar biran önce düzeltmek lazım bu durumuUyanamama olayi bende de var...calisirken zar zor kalkiyodum yaaa...erken kalkmak çin iskencesi gibi geliyo..en buyuk zevkim zati sabah uykusu...cok seviyorum yaa..calisirken en azindan 1 de yatiyodum...simdi dediginiz gibi zar zor uyuyorum 5 gibi kalkmam da 1 veya 2 yi buluyo...erkenden yaslancax
![]()
adam ewe gelıo yatağa çarpraz yatıo kolu ayağı sırtıma degıyo..zaten tilki uykusundayım..hemen uyanırım..tam uykuya dalacam..adam yatakda döner durur..:))bizimkide yastga kafasını kor komaz uyur sinir oluyorummmmortasıda kabul kız bizde hiç yok sizdeki fazlaymış diye fazla kısmını istedim sende rahat et diye![]()
kahve varsa bende geleyimgel kardeş gel bendensinsabah 5i buluyor uyumam.mesela şimdi saat 3.15 ya ohoo daha uyumama 2 saat var diye seviniyorum nedense.neyin kafasını yaşıyorum valla bende bilmiyorum
![]()
Yarar canım. Uyumaya karar verdiğin saat 01.00 ise 00.30 da içip zifiri karanlık olacak biçimde odana geçip yat zaten yarım saate uyursun ve 6-8 saat uyuyup tam manası ile dinlenmiş biçimde kalkarsın. Yalnız saat 07:00 de uyandıysan eğer kesinlikle yeniden uyuma.hemen bakıyorum sağol inşallah işe yarar da rahata ederiz sayende yoruldum artık 3 4 senedir
benimki de öyle kız uykum yok der yatar yatağa bi bakmış 60 saniye geçmemiş bizimki horluyor sende uyku yoksa bende nasıl olsun diyip oturup kalıyorum öyle artıkkıxlar ben çıkmak zoundayım şarjım çok az
adam ewe gelıo yatağa çarpraz yatıo kolu ayağı sırtıma degıyo..zaten tilki uykusundayım..hemen uyanırım..tam uykuya dalacam..adam yatakda döner durur..:))bizimkide yastga kafasını kor komaz uyur sinir oluyorummmm![]()
ben 1 2 gün uykusuz kalıp yatmayıda denedim gene olmuyor ki lavanta çayı içtim papatya çayı vs vs daha neler neler birde gün içinde oğlum sayesinde hiç oturmuyorum çokta yoruluyor belim ağrıyor halsiz kalıyorum normal şartlarda sızmam lazım ama olmuyor yatağa girince yatak batıyor uyuma diye zorluyor sanki
Melatonin işte kuzum, hem biyolojik saati düzenler hem uykuyu. Az veya düzensiz salgılanması insanı mahvediyor.
yarın bu işi iyice araştırıp yapıcam mutlaka inşallah olur duacınız olurum vallahi şimdiden çook çok teşekkür ederim sizeYarar canım. Uyumaya karar verdiğin saat 01.00 ise 00.30 da içip zifiri karanlık olacak biçimde odana geçip yat zaten yarım saate uyursun ve 6-8 saat uyuyup tam manası ile dinlenmiş biçimde kalkarsın. Yalnız saat 07:00 de uyandıysan eğer kesinlikle yeniden uyuma.
aynen horlar bıdebenimki de öyle kız uykum yok der yatar yatağa bi bakmış 60 saniye geçmemiş bizimki horluyor sende uyku yoksa bende nasıl olsun diyip oturup kalıyorum öyle artık![]()