- 9 Ekim 2022
- 54
- 14
- 18
- 31
- Konu Sahibi Rapunzel56
-
Ben nerdeyse bu sorunu 40-50 gunlukten beri yasiyorum ama 4. Aydan sonra işin tadi iyice kaçtı :)Merhabalar. Ayni zamanlarda ayni sekilde uyku sorunu yasadigimiz ve artik zombi olucam uykusuzluktan diye düsünüp konu açmistim buraya yardim almak için. Cidden bu 6,5 ayda ne var bilmiyorum ama çok benzer seyler yasadim ben de. Simdi 7,5 aylik ve daha rahat nispeten. Kendi kurallarimi koydum burada bir arkadasin önerisiyle. Tam olarak ise yaramiyor henüz ama fena da degil acikcasi :) uyku konusunda konforu sagladiktan sonra israrci olmak gerekiyor bebegi de üzmeden bana kalirsa
Bizde de öyleydi dogdugundan beri hatta yavrum aç kalmis bana sütün var emzir dediler neyin ne oldugunu bilmiyorsun tam olarak derken aglama krizleri vs o düzensizligi hep yasiyorduk basindan beri ve 6,5 aylikken tamamen çigirindan çikmistiBen nerdeyse bu sorunu 40-50 gunlukten beri yasiyorum ama 4. Aydan sonra işin tadi iyice kaçtı :)
Nasil cozebildiniz pekiiBizde de öyleydi dogdugundan beri hatta yavrum aç kalmis bana sütün var emzir dediler neyin ne oldugunu bilmiyorsun tam olarak derken aglama krizleri vs o düzensizligi hep yasiyorduk basindan beri ve 6,5 aylikken tamamen çigirindan çikmisti
Henüz hic disi yok, sanirim zamani geliyor:)İyi bari bi nebze de olsa problemi cozmussunuz umarim uyanmadsn deliksiz uyur o da yipratir cunku bi sure sonra :)
8bucukta uyaniyorgece 12 de uyuyup sabah en son kacta uyaniyor?
Merhaba, bir uyku egitmeni ile calismanizi kesinlikle tavsiye ederim sabah 7 7bucuk civari kalkmali aksam 8 gibi uyumali bebis. Destekli uyudugu icin cok sik uyaniyor bence yardim almaktan çekinmeyin8bucukta uyaniyor
Biraz takilip geri uyuyor. Eger onu uyumazsa butun gun agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?