Çocuk Hastalıkları Uyku DÜzensizligi lutfen yardim..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Banada soylediler bend

Banada soylediler bendE kiyamadim birakmaya ins bnde sizin gibi basarabilirim :)

Ne guzel canm ya benimki cok fena doktoru bile gordugunde sasirdi hiperaktif bi bebek ele avuca sigmiyor diyebilirim dogdugu gun gozler faltasi gibi acikti herkez hayret etti baya zorlu bi bebek napcam bilmiyorum ama en kisa surede odamdan ayircagima emin olabilirsin tesekkur ederim :)

bende oğlumu emzirip yatırıyorum,yatırdığım anda uyanıyo yine emmek istiyo acaba sütüm yetmiyomu diye düşünüyodum ama bakıyorum sütüm geliyo o yüzden hiç mama vermedim zararlı mama sütün geliyosa sorun olmaz vardır sütün, vermeseydin mama çocuğu şişiriyo hormanel kilo aldırıyo

ben gece uysun diye gündüz uyutmadım ama nafile yine aynı en erken gece 1 2 de uyuyor sabah uyuyunca daha kötü simdi yine uyuma derken oyalarken uyuyup kaldı esimde son 3 yıldır uyuyamıyor o uyumayınca cocukta uymuyor baska odaya götürüyorum ama nafile artık bıraktım neyim normal ki zaten ama yinede öneri bekliyorum hem esim hem oglum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…