Uyku duzensizligi problemi

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
Kızlar pandemi döneminde başlayan uykusuzluk problemim var, sabaha kadar uyuyamıyorum. Sabaha karşı yatıp ertesi gün öğlen uyanıyorum.
Arada düzene koymak için o gün uyumayıp ertesi gün erkenden bayılıp sabaha erken kalktigim oldu, bu yöntemi bi kere yapınca 10 gün kadar düzeliyor sistemim. Sonra bikac gece geç yatınca başa dönüyorum.
Şuan uykum var ama yatak bana batıyor adeta sıkıntı basıyor yastığa başımı koyunca
Ne yapmaliyim

1 yaşında oğlum var söylediğiniz şeyi o kadar özledim kiii yazmak istedim 😀 ahh gençlik sabahlamalarıııı ahh öğlene kadar uyumalar ahhh
Benim çocuğum da küçükken öyleydim, sonra büyüyor ve geçiyor. Fakat şuan ben erken uyanmak istiyorum

Ben yaklaşık 16 yıldır aynı durumdayım. Çalışırken düzelir uykum sadece yine geç uyurum ama mecburiyetten erken uyanırım haftasonları yne bozulur haftaiçi düzelr filan oldum olası uyku problemdir benim için çok doktor gezdim nedir sebebi nye böyleyim diye ilaçta kullandım ama fayda etmedi çözüm bulursanız lütfen bana da yazın 🙏

Allahım keşke benimde uyuyacak, zamanım olup ta yatak batsa valla batsın yeter ki yatak olsun döşek olsun zaman olsun ayyy ne müküş güzel hayal😅 çocuğu asla uyumayan anne dramı ile koştum geldim. Gidin uyuyun allasen yaaaa bırak dağınık olsun uyku saatin boşver😄😄

Neden düzene sokmaya çalışıyorsunuz ki, belirli bir çalışma saatiniz yoksa kendinizi zorlamayın derim..olabilir canınız böyle istemiştir düzeniniz düzensizliktir belki de 😊

Neden düzene sokmaya çalışıyorsunuz ki, belirli bir çalışma saatiniz yoksa kendinizi zorlamayın derim..olabilir canınız böyle istemiştir düzeniniz düzensizliktir belki de 😊
Düzenli bir hayatım olsun istiyorum, sabah erken kalkıp spor yapmak fln ne bileyim öğlen uyanınca çok mutsuz oluyor insan gün bitmiş gibi oluyor

Ben yaklaşık 16 yıldır aynı durumdayım. Çalışırken düzelir uykum sadece yine geç uyurum ama mecburiyetten erken uyanırım haftasonları yne bozulur haftaiçi düzelr filan oldum olası uyku problemdir benim için çok doktor gezdim nedir sebebi nye böyleyim diye ilaçta kullandım ama fayda etmedi çözüm bulursanız lütfen bana da yazın 🙏
Deneyip kIsa süre de olsa fayda gördüğünüz bir yöntem oldu mu

Aynısını son bir aydır yaşıyorum. Sabh 7 de uykuya dalabiliyorum, işin kötüsü 12 de derslerim başlıyor zombi gibi kalkıyorum. Gün içinde çok sinirli oluyorum. Dayanıp dersten sonra uyumasam da gece yine uyuyamıyorum, yine sabaha kadar oturmaca :KK43: ne yapıcaz bilmiyorum böyle
Evet zombi oluyoruz işte bunu düzeltmek isterim ama nasıl

Düzenli bir hayatım olsun istiyorum, sabah erken kalkıp spor yapmak fln ne bileyim öğlen uyanınca çok mutsuz oluyor insan gün bitmiş gibi oluyor
Madem düzenlemek istiyorsunuz size tavsiyem valerian root extract bir araştırın derim, faydasını gören çok fazla insana tanık oldum. Nami diğer kediotu (sanirim )

Saat kurun, gece kaçta yatmış olursanız olun, sabah aynı saatte kalkın. Bir sabah ritüeliniz olsun, işe gidecekmiş gibi kalkın. Bu küçük bir şey de olabilir, örneğin ben her sabah güneşin doğuşunu fotograflıyorum ve her sabah güneş doğarken kalkıyorum.

Ben de aynı dertten muzdaribim :cry: eskiden yattığım gibi uyurdum, şimdi yorgun da olsam yok, gelmeyince gelmiyor :KK14:

Ya bu bana da oldu. 3'e kadar uyuyamıyorum sabahta erken kalkıp işe gidiyorum. Pestilim çıkıyor halbuki neden uyuyamıyorum anlamadım. Gözümden uyku akıyor, yatağa giriyorum fıss..

Kızlar pandemi döneminde başlayan uykusuzluk problemim var, sabaha kadar uyuyamıyorum. Sabaha karşı yatıp ertesi gün öğlen uyanıyorum.
Arada düzene koymak için o gün uyumayıp ertesi gün erkenden bayılıp sabaha erken kalktigim oldu, bu yöntemi bi kere yapınca 10 gün kadar düzeliyor sistemim. Sonra bikac gece geç yatınca başa dönüyorum.
Şuan uykum var ama yatak bana batıyor adeta sıkıntı basıyor yastığa başımı koyunca
Ne yapmaliyim
Siz yöntemi bulmuşsunuz zaten. Kim olursa olsun bir kaç gün düzeni bozulursa tekrar düzeltmek için birşeyler yapması gerekir. Yapmanız gereken ilk şey düzene koymak sonra bu düzene uymak

2014 te 7 aylık olan bebeğiniz şimdi 7 yaşında

yani öyle büyümüş bir çocuğunuz yok

diğer konunuz nasıl koca bulunur

burada da gece uyuyamıyor konusu

bilgilerin hangisi doğru hangisi değil bilemem de

küçük çocuklu hem de çalışan bir kadın için öğlene kadar uyumak ütopik

neyse bunları geçelim

gece uyuyamazsam uyuyamam ama sabah kalkarım

yükümlülüklerim var çocuğum var işim var

kafama bir şeyler takar da uyuyamazsam modumu değiştirecek bir şeyler bulurum hiçbir şey yoksa buraya girer kafamı dağıtırım

bu arada bir gece uyuyamazsam ertesi gün zombi gibi gezer ama akşam uykum geldiğinde ama daha erken deyip tekrar kaçırmam uykumu

yani ille de 12 olsun diye beklemem 9 da gelirse gider yatarım

Ne yapmaliyim
Aynı problem bende de var hatta saat 12.20 ve hala uyumadim 😂 rez alıyım burda

Back
X