Uyku Eğitimi Hakkında

Ramii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
4
0
1
31
İyi günler herkese. 8 aylık bir bebeğim var uykularımız çok sorunlu. Uyku eğitimi konusunu araştırdım arkadaşımızın memnun kaldığı biriyle detayları konuştum. Yine de ilk 2 3 gün zor oluyormuş ve zor mizaçlı bebekler daha çok ağlabilir dedi. Bunu göze alamıyorum bebeğimi ağlatacağını bilerek başlamak vicdanım el vermiyor. Bu eğitimi alıp memnun kalan anneler var mı? Ya da olumsuz tecrübe yaşayanlar? Benimle paylaşabilirseniz sevinirim

Merhaba. Benim oğlum 1 yaşındayken uyku eğitimi vermeyi düşündüm çok araştırdım. Arkadaşım da oğluna bir uzman yardımıyla uyku eğitimi vermişti. Süreci sorduğumda ise çok ağladığını söyledi. Başka bir arkadaşıma sorduğumda ise kendi haline bıraktığını yavaş yavaş alıştırdığını söyledi. Ben de oğlumu çok ağlatma taraftarı değildim. Hatta ya memede uyurdu ya da ayakta sallayarak. Bir gün memeyi bıraktı. Ardından yanına yatardım kendiliğinden odasında uyumaya başladı. Bizim için daha sakin geçti. Normalde oğlum çok sorunluydu. Diş dönemi 2 yaş sendromu derken. Tabi bu bizim deneyimimiz. Herkesin evlat yetiştirme eğitim verme süreci farklıdır saygı duyarım

Bebeğimin mizacı gereği ve benim tutumumdan dolayı ben de denedim ama başaramadım. Biraz daha büyüyünce birlikte sarılarak pışpışla uyutmaya alıştırdım. Yavaş yavaş bu şekilde alışkanlıklar kazandırmayı deneyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…