Bebek Beslenmesi Uyku egitimi ve kararsizlik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Kizlar merhaba 8 aylik bebegim var pispislayarak ninni soyleyerek uyuyo oglum gece cok uyandigi icin uyku egitimini arastirdim bu gun 3. gun oglumu emzirip yataga koyuyorum dikiliyo tekrar yatiriyorum falan derken arada agliyo elimi tutmadan uyumuyo alistigi icin sanirim ninni ariyo ee falan yapiyo 20 dakkada falan uykuya daliyo... nedense icim tuhaf oluyo acaba oglumun guvenini mi sarsiyorum bana ihtiyaci varken ona destek olmuyorum gibi geliyo bu onun iyiligi icin ama uykulu gozlerle dikiliyo beni gorunce basliyo gulmeye yatirinca hemen elimi tutuyo mizirdanarak icim el de vermiyo kararsix kaldim... uyku egitimi veren oldumu aranizda sizlere danismak istedim

Merhaba 8.5aylik olduk bizde çok şükür
Aynı sorunu yaşıyoruZ yatağa koyunca gözleri açılıyor elini bırakınca ağlıyor zorla sakinlesiyor kiyamiyor yanima alıyorum bu şekilde ali yüzümde elinde uyuyor gece uyanıyor yanında yoksam yine ciyak ciyak bağırıyor uyku arkadaşı kedicik var onu da istemiyor degistirmeme rağmen elimi tutmak istiyor aslında bende böyle mutluyum gozumun önünde oluyor bana ihtiyacı olduğunda hep yanındayım çok şükür lakin
Geleceği için kendi kendine uyumayı öğrenmesi gerektiğini okudum

Back
X