Uyku eğitimi veren anneler. Yol göstermenize ihtiyacım var 🙏

Spagetti Bolonezz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
787
1.199
43
33
150. Gün ve sonrasında uyku eğitimi verilmeli diye biliyorum, yaklaşık bir ayim var hazirlik yapip günü kızım ve ben hazır olduğumuzda başlamak istiyorum.
Ayakta yada kucakta sallanarak uyumaz kızım ama memede uyuyor. Desteğimiz var yani şimdilik ama yavas yavas onu da azaltmak istiyorum.
Uyku eğitimi için nerden baslamaliyim, faydasını gördünüz mü? Ne kadar sürdü eğitiminiz yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende takipte olayim konuyu. 17aylik oglum var memede uyuyor. Sallamiyorum ninni aciyorum emziriyorum uyuyor. Uyku egitimini deniyeyim dedim basarili olamadim. 2yasinda memeyi kesince nasil uyuyacak bilmiyorum. Su an uykulari cok duzenli ve uzun ama memeyi birakinca butun dengemiz bozulacak gibi hissediyorum bilmiyorum.

Merhaba, uyku eğitimi vermenizi önermiyorum. 6, 7 aylıkken eğitim verdim... ve 8. ay atağıla beraber herşey bozuldu.. Tecrübelerime dayanarak diyorumkii uyku eğitimi diye bişey olamaz olsa olsa uyumayı öğretmek vardır oda anne sabrıyla olur 3. kişilere bu konu emanet edilmez. bende eğitim aldım bende o instagram sayfasına övgü dolu mesaj bırkaıp mezun ettim bebeğimi ama tam 1 sene geçti üzerinden ve şuan asla eğitimle alakamız kalmadı. ben kendi sabrımla arastırıp öğrendiklerimde bebeğime uygun yöntem bularak desteksiz ve deliksiz uykuyu sağladım.

Benim oğlum kolikti artık dayanamadım noktada uyku eğitimine başladım. Kesinlikle öyle internette okuduklariniz la başlamayın. Kitabını alın okuyun. Uyku çok komplike bir oldu. Ben tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alıp okudum ve 4 gün içinde uyku eğitimi verdim. Hem çocuğu yalnız bırakmamış oldum, ağlayınca kucağıma aldım. Atak dönemleri bozulsa da çok çabuk toparladı. Şimdi 3 yaşında yatağına koyup iyi geceler diyip çıkıyorum ve uyuyo.

Benim amacım desteksiz kendi kendine uykuya geçmesini öğretmek zaten. İnşallah en uygun yolu bulurum

Çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…