uyku problemi ve karabasan

Kendiniz de söylüyorsunuz, sıkıntılı bir dönemim diye. Psikolojik bilinç altının oyunu. Sağ tarafınıza yatıp dualarınızı okuyun sonra solunuza dönüp yatın. Uykunuz gelmesi için yatmadan 1 saat evvel yoğurt yiyebilirsiniz, rezene gibi rahatlatıcı bitki çaylarından içerseniz uykunuz daha çabuk gelir. 11-12 gibi yatmayı deneyin vücudun uykuya en hazır olduğu dönemdir.

bende de gecen hafta üst üste 2 kez oldu.uyandım hareket edemedim sonra geçti tekrar uyumuşum tabi aynen yine oldu cok sıkıcı bi durum.bilimsel bi acıklaması var tabii uyku felçi olarak yoksa karabasan falan sanmıyorum :44:

canım banada oluyordu böle şeyler ama nas ve felak surelerini oku,yürekten inanarak,rabbinin seni gercekten korudugunu hem beynıne hem yuregıne ınandırarak duanı oku ve yat,hıcbısey olmaz Allahın ıznıyle,rabbım kulunu sever,ve sevgili sevdiğini kötülüklerden esirgemezmi,elbette esirger,ondan büyük,ondan güçlüsü yok,o yüzden rahat olsun için rabbine emanet et kendini..

üniversitedeki son senemde, bitirme sınavları zamanında bana da çok fazla karabasan gelirdi. o kadar ki artık geldiği zaman 'off yine mi karabasan' falan olurdum. sınavlar bitti stres bitti. karabasan bitti. bi daha da hiç olmadı. stres kaynaklarını ortadan kaldırmaya çalış. kaldıramıyosan profesyonel yardım almanda fayda var.

Forumda dini içerikli konular paylaşmak tartışmaya neden olduğu için yasaktır.
Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X