Uyku problemi

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
789
123
34
merhaba kızlar benım derdım bi kv kayın ya da ailesel değil derdim oğlumun uyku problemi. Oğlum hergün saat 05:00 bazen 04:00 bazen de 06:00 kalkıyor gündüz iki saat uyuyor ve ben de haliyle erken yatıyorum dayanayım diye . Böylelikle eşimide ihmal ediyorum herhangi bi aktivite yapamıyoruz. Ailelerde farklı şehirde . Bazı arkadaşlarımın çocukları 10:00 da kalkıyormuş onlara çok imreniyorum . Oğlum 18 aylık bir kere 08:00 ‘de bile uyandıgını görmedim . Sizin uyku düzeniniz nasıl bir fikir verin hanımlar ? Makaleler okuyorum çocuğu geç yatır geç kalkar durumunu uygulamak sağlıklı değil çocuk gene aynı saatte kalkacağı için uykusundan çalınıyormuş. Şaştım kaldım zombi gibiyim uyku saatlerini yazmayı unutmuşum gündüz 11 den 13 e kadar uyuyor gece uykusu 20:30 21 değişiyor

Son düzenleme:

Kac aylik?
acikiyor olmasin.
Bnm kizimda 9 gibi yatiyor 5 e dogru uyaniyor, sut verip geri yatiriyorum.
Mizildaniyor filan alayim diye ama sonra uyuyakaliyor, 8 gibi de yatagindan aliyorum.
Gun icinde de 2 uyku yapiyor.
Hani 9 da yatip 9 da kalkan bebek baya bi hayal.
O ancak 3 yasindan sonra kendi iradesiyle uyursa olacak sey

18 aylık doyursamda uyumuyo

18 aylık doyursamda uyumuyo

Anladim.
Bnm oglumda oyleydi yani uyumazdi 5-6 dan sonra, 2 yasindan sonra yari zamanli krese baslattim, iste ondan sonra spatulayla kazimaya basladim yataktan, uyandiramaz olmustum sonrasinda.
Sanirim gun icinde tam enerjisini atamiyor, yasi geregi zaten hareketli.
Evde kosar ziplar tabi oglunuz ama cocuklar arasinda olunca daha cok yorulup uyku istiyorlar.

İnanın sabah erken uyanmak enerjimi alıp götürüyor (( ıkıncı bı kardes olsunda istiyorum rahata erıstıkten sonra yapmam dıye de endıselenıyorum:))

Gece acıkıyor olabilir

Ama 5 te uyanınca uyumaması olağan

3 te yedirmeyi deneyin bir de belki o zaman devam eder uykuya

Gece beslenmez diyen ekol karşı çıkabilir ama akşam 9 da yatan ve gece meme emmeyen çocuk acıkabilir bence

Eger gunduz de cok uyuyorsa aksam dokuzda yatinca uykusunu aliyordur. Ama 5 te cok erken daha hava aydinlanmiyor ki. Siz de gec yatirin bence biraz daha yani sabah uykusuz kalmaktan daha iyidir

Merhaba sizin bebeğiniz kaç aylık acaba? uyku düzeni hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Merhaba sizin bebeğiniz kaç aylık acaba? uyku düzeni hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Kizim 11 aylik.
Bu ara dis cikartiyor huzursuzlandigi oluyor ama normalde su sekilde uyuyor.
20:30 gibi uykuya yatmis oluyor en gec.
Gece 11 civari uyandirmadan kucagima alip devam sutu veriyorum ve geri yatiriyorum.
Sabaha karsi 5-6 gibi uyaniyor, biraz daha sut verip geri yatiriyorum ve 8 de uyanmis oluyor tamamen.
Ben her aksam kizimi yikiyorum,bu dogdugu gunden beri boyle.
Gece lambasi yandiginda biliyor banyo yapip yatacagini.
Yataginda iki uyku arkadasi var, eger agrisi vs yoksa uyaninca onlarla oynuyor, yataktan henen almiyorum o nedenle.
Bide hergun sacini yikamiyorum, saclar gunasiri yikaniyor ama bedenini yikiyorum hergun.
Gun icinde yeterli beslenen cocuk guzel uyur demisti doktorum, elimden geldigince iyi beslemeye calisiyorum, reddederse sarkilar turkuler vs biraz oyunla yediriyorum.

ninni dinleterek başarılı olabilirsin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…