- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi deniziminincisi
gördüm canım direk sipariş verdim netten[/QUOTE acaba herhangı bı eczanede satılıyormu ayrıca işe yararsa bıldırırmısın merak ettım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm canım direk sipariş verdim netten[/QUOTE acaba herhangı bı eczanede satılıyormu ayrıca işe yararsa bıldırırmısın merak ettım.
Hangi çay o, bana da söyleyin deneyeyim... Hoş ben çareyi direkt melatonin tablet almakta buldum amaben e bebekten aldim canim evet dun kullandim bugun icmedim misafirim vardi gec gittiler ve sonuc ise yariyor :)) once uykun gelmez bisi yokmus gibi sonra yataga uzanmak istiyosun ben yarim saat icinde sizmisim.. tatli bi uyku oluyo bebek gibi derler ya oyle hatirladigim saat 2 3 arasiydi gece 1 gibi icmistim cayi. sabah dokuzda actim gozlerimi,:)))
Hangi çay o, bana da söyleyin deneyeyim... Hoş ben çareyi direkt melatonin tablet almakta buldum ama![]()
milupa gece cayi canim e bebek te var
vanilyalimuffine teşekkürler :) kızlarrr mulipa işe yarıyor için içirin :) aylardan sonra dün ilk defa deliksiz ve uzun uyudum.sırf bir gece için bile binlerce kez teşekkür edebilirim vanilyalı muffine :) o önermişti de :)[/QUOT
vanilyalimuffine teşekkürler :) kızlarrr mulipa işe yarıyor için içirin :) aylardan sonra dün ilk defa deliksiz ve uzun uyudum.sırf bir gece için bile binlerce kez teşekkür edebilirim vanilyalı muffine :) o önermişti de :)
Rica ederiiiiimmmm:)