• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Problemi.

ben çalışan biriyim. haftaiçleri sorunum olmuyor. yattığımda uyuyabiliyorum. normalde çalışmadığım zamanlarda uyku problemim oluyor. ama haftasonu sabahlarsam ertesi günü çok geç kalkıyorum maalesef. 14:30u buluyor bazen ve bıraksan daha da yatar halde oluyorum. zorlayarak kalkıyorum. tüm gün ölüyor ve ayrıca psikolojik olarak da kötü oluyorum. sizler sabah yatıp kaçta kalkıyorsunuz acaba. bu soruna çözümü olan varmı :(

dün akşam üstü 6bucukta uzandım 7-7.30 gibi uyumusum,
10bucukta bir panikle uyandım...
11.30 tekrar mışıl mışıl... sabah 6da uyandım.
uzun suredir sanırım ilk defa bu kadar uzun ve aralıksız uyudum :KK36:

istelik ilac, cay vs hicbir sey kullanmamıstım, sadece guzel bir haber aldım, hepsi bu.

not: melisa cayı, papatya cayı onerileri var, ben zaten onları yapıyorum ama olmuyor uyuyamıyordum.

bu bebeklere verilen cayı denemeyi dusunuyorum, markete gittigimde yoktu. daha buyuk marketlere gidip bulursam icindekilere bakıp inceleyecegim, kullanırsam buraya da yazarım.

ben e bebekten aldim canim evet dun kullandim bugun icmedim misafirim vardi gec gittiler ve sonuc ise yariyor :)) once uykun gelmez bisi yokmus gibi sonra yataga uzanmak istiyosun ben yarim saat icinde sizmisim.. tatli bi uyku oluyo bebek gibi derler ya oyle hatirladigim saat 2 3 arasiydi gece 1 gibi icmistim cayi. sabah dokuzda actim gozlerimi,:)))

ben e bebekten aldim canim evet dun kullandim bugun icmedim misafirim vardi gec gittiler ve sonuc ise yariyor :)) once uykun gelmez bisi yokmus gibi sonra yataga uzanmak istiyosun ben yarim saat icinde sizmisim.. tatli bi uyku oluyo bebek gibi derler ya oyle hatirladigim saat 2 3 arasiydi gece 1 gibi icmistim cayi. sabah dokuzda actim gozlerimi,:)))
Hangi çay o, bana da söyleyin deneyeyim... Hoş ben çareyi direkt melatonin tablet almakta buldum ama :KK17:

vanilyalimuffine teşekkürler :) kızlarrr mulipa işe yarıyor için içirin :) aylardan sonra dün ilk defa deliksiz ve uzun uyudum.sırf bir gece için bile binlerce kez teşekkür edebilirim vanilyalı muffine :) o önermişti de :)

E
vanilyalimuffine teşekkürler :) kızlarrr mulipa işe yarıyor için içirin :) aylardan sonra dün ilk defa deliksiz ve uzun uyudum.sırf bir gece için bile binlerce kez teşekkür edebilirim vanilyalı muffine :) o önermişti de :)[/QUOT
vanilyalimuffine teşekkürler :) kızlarrr mulipa işe yarıyor için içirin :) aylardan sonra dün ilk defa deliksiz ve uzun uyudum.sırf bir gece için bile binlerce kez teşekkür edebilirim vanilyalı muffine :) o önermişti de :)

Rica ederiiiiimmmm:)

Sen yine iyisin. Saat öğlen 1 oldu ben daha uyuyamadım. Cözüm bulursan banada söylermisin bunlar hep mutsuzluktan...

mutsusuzluktanmi yoksa stresdenmi bilmiyorum.
son 1aydir ayni sorunu yasiyorum sanirim sebebi belli; stres, cok dusunmek, skntlar, dertler, hayatin yorgunlugu
ama yavas yavas hersey yoluna girmeye basladi dun saat 10bucukda uyudum sabah 5e kadar deliksiz uyumusum:KK57::KK57:

En erken yatış saatim gece üç en erken kalkış saatim 10 buçuk. :KK51: Bir ara ne güzel düzen yapmıştım kiloda vermiştim o dönem.. Ne oldu da bozuldu anlamadım.:KK43::KK43:

Gün içinde düşünmeye fırsat bulamıyorum.Gece yatağa girince de düşünceler uçuşmaya başlıyor. Şunu mu yapsaydım orada, yanlış mı söyledim, keşke şunu deseydim, keşke şunu yapsaydım.. Liste uzar gider. Bu hengamenin arasında fırsat bulursan uyu.:KK51:

Back
X