Çok teşekkür ederim.Aslında benim de aklıma gelmedi değil ama küçük bir şehirde yaşıyorum yani bu imkanım yok şu anda.Çok isterdim uyku halimin teknolojik olarak takip edilebilmesini. Belki bir ara İstanbul'a geldiğimde gidebilirimBazı şehirlerde Uyku Bozuklukları Laboratuarı var sizin yaşadığınız yerde de varsa bir orayla görüşün derim. Belki bir sebebi vardır bu durumun.
Rica ederim. Umarım bir çaresi vardır. Ben daha kötüsünü yaşamıştım uyku probleminin bu sebeple çok kafanıza takmayın bence.Çok teşekkür ederim.Aslında benim de aklıma gelmedi değil ama küçük bir şehirde yaşıyorum yani bu imkanım yok şu anda.Çok isterdim uyku halimin teknolojik olarak takip edilebilmesini. Belki bir ara İstanbul'a geldiğimde gidebilirim
Haklısınız yani çalışma hayatım oldukça yorucu geçiyordu ama yazın evdeydim ve pek de yorulduğum söylenemez yani tipik ev işleriyle uğraşıyordum.Gün içinde çok yorucu aktiviteleriniz ya da iş hayatınız varsa olabilir..
İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı ömrü uzun bir evlat nasip etsin de uykumdan feragat etmeye razıyım ben geçen ay kaybettim bebeğimi ve hep sizin bahsettiğiniz şeyin hayalini kuruyorumBebeğiniz olduğunda geçiyor.
Ben yatağa yattığım da uyuyordum. 1 sn gecmez. Sonra deprem, hastalik ne derlerse desinler bitti, sabah kalıyordum.
Şimdi o kadar değilim, yine yatar yatmaz uyuyorum ama seslerde kalkıyorum. (Önemli durumlarda :) )
Evet bu da bir problem ama ne bileyim sanki seslere uyanınca kendimi daha emniyette hissediyorum ben.Ben çıt sesine uyanıyorum buda benim yaşam kalitemi etkliyor cnm. dün gece 12 de yattım gece 3 te uyandım resmen 5 e kadar uykuya dalmak için çabaladım. saat 7 de de işe gelmek için tekrar uyandım şuan sersem gibiyim.
Canimsin benim. Demek ki Rabbim bizi ayni şeylerle siniyor.İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı ömrü uzun bir evlat nasip etsin de uykumdan feragat etmeye razıyım ben geçen ay kaybettim bebeğimi ve hep sizin bahsettiğiniz şeyin hayalini kuruyorum
Ben çocuğum olana kadar kulaklarıma tıkaç takmadan asla uyuyamazdım, , kol saatinin sesini dahi duyar,, eşimin nefes alıp verme sesine bile tahammül edemezdim. .Haklısınız yani çalışma hayatım oldukça yorucu geçiyordu ama yazın evdeydim ve pek de yorulduğum söylenemez yani tipik ev işleriyle uğraşıyordum.
Evlenmeden önce çok hafif olan uykum evlendikten sonra bu şekilde derinleşince korkmaya başladım.
Geçen sene bunu kafama takıp MR çektirmiştim bir şey çıkmamıştı ama bu aralar yine kafama taktım :/
Fazla uykuda az uykuda zarar valla ne diyeyimEvet bu da bir problem ama ne bileyim sanki seslere uyanınca kendimi daha emniyette hissediyorum ben.
Şöyle örnek vereyim
Ben yatağın hep sağ tarafında yatarım eşim de sol tarafında uzun zamandır değişmez bir durum bu.Geçen akşam nasıl kalktım nasıl o tarafa geçtim hatırlamıyorum bile sabah uyandığımda sol taraftaydım,gece zihnimde o kadar flu ki.
Eşim de şaşırdı nasıl oldu bu diye :/
Resmen korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?