Teşekkür ederim hedefe giden yolda herşey mübah mutlaka araştırıp denicemBirde unutmadan 4 7 8 nefes tekniği var nete yazın hemen çıkar. Harfiyen uygulayın gerçekten işe yarıyor ama aynen yapmanız lazım hareket etmeden vs. Bana fayda etmez diye düşünmeyin asla etmese bana etmezdi çünkü uykusuzluktan ağladığım çok bilirim maalesef.. önce inanın sonra yapın uyuyacaksınız inşallah @JustPeace sen de dene.
Nasıl bi alet canm o evet bunu araştırıcam
Sadece uykusuzluk canmO aleti uyku apnesinden dolayı kullanıyor, geceleri çok horluyordu. Maske yani uyku apnesi cihazlarından. Sizde var mı horlama falan yoksa sadece uykusuzluk mu ?
Sadece uykusuzluk canm
Teşekkür ediyorum sağolunAnladım o zaman size daha farklı şeyler önereceklerdir muhtemelen.Uykusuzluk çok sinir bozucu gerçekten, insanın tüm enerjisini alıyor. Mutlaka gidin bir gece uyku merkezinde kalın, uykunuz kaydedilsin bir baksınlar neden kaynaklandığına, geçmiş olsun.
Care bulursan bana da söyle canım .. ben de alarm gibiyim sabah 8 e kadar uykum gelmiyor .. 8 uyuyup 1 de uyanıyorum .. düzen sıfır .. gündüz uyumazsan uyursun dediler onu da yaptım gündüz uyumadım ama nafile 48 saat uykusuz kaldigimla kaldım .. gece gene uyuyamadım ..uyuyamıyorummm geceleri bi türlü uykum gelmiyo.hergün saat 4 5 ediyorum tabi sabahlarıda uykusuzluktan başım agrıyo gözlerim yanıyo.doktora gidip ilaç aldım akşamları 9'30 da iç 11 12 gibi uyumuş olursun dedi yok anam yok ilaçla bile uyumuyorum delircem
Benm gibisin desene bende bazen direnip kendimi iyice uykusuz bırakıyorum ama yine aynı.bugün sıfır uyku olucak mesela iki saat sonra yola çıkıcam yurtdışına gidiyorum uykusuzluk yol yorgunlugu falan bakalım yarın gece uyuyabilcekmiyimCare bulursan bana da söyle canım .. ben de alarm gibiyim sabah 8 e kadar uykum gelmiyor .. 8 uyuyup 1 de uyanıyorum .. düzen sıfır .. gündüz uyumazsan uyursun dediler onu da yaptım gündüz uyumadım ama nafile 48 saat uykusuz kaldigimla kaldım .. gece gene uyuyamadım ..
Sağol canım denemekte fayda var .Birde unutmadan 4 7 8 nefes tekniği var nete yazın hemen çıkar. Harfiyen uygulayın gerçekten işe yarıyor ama aynen yapmanız lazım hareket etmeden vs. Bana fayda etmez diye düşünmeyin asla etmese bana etmezdi çünkü uykusuzluktan ağladığım çok bilirim maalesef.. önce inanın sonra yapın uyuyacaksınız inşallah @JustPeace sen de dene.
Ben daha uyumadım. Başka birşey demiyorum.uyuyamıyorummm geceleri bi türlü uykum gelmiyo.hergün saat 4 5 ediyorum tabi sabahlarıda uykusuzluktan başım agrıyo gözlerim yanıyo.doktora gidip ilaç aldım akşamları 9'30 da iç 11 12 gibi uyumuş olursun dedi yok anam yok ilaçla bile uyumuyorum delircem
Bende uyumuyorum halaBen daha uyumadım. Başka birşey demiyorum.
Benimde öyle ilaclarlada olmuyor en son uyku duası buldum okuyorum her Gece artık eskiye gore daha iyi uyuyorum bir dene bir şey kaybetmesin.uyuyamıyorummm geceleri bi türlü uykum gelmiyo.hergün saat 4 5 ediyorum tabi sabahlarıda uykusuzluktan başım agrıyo gözlerim yanıyo.doktora gidip ilaç aldım akşamları 9'30 da iç 11 12 gibi uyumuş olursun dedi yok anam yok ilaçla bile uyumuyorum delircem
İşte böyle insanları çok kıskanıyorumaa canım sorunun hala devam ediyor mu,ben ayakta bile uyuyorum ya o dereceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?