Uyku problemi

Teşekkür ederim hedefe giden yolda herşey mübah mutlaka araştırıp denicem

Sadece uykusuzluk canm

Anladım o zaman size daha farklı şeyler önereceklerdir muhtemelen.Uykusuzluk çok sinir bozucu gerçekten, insanın tüm enerjisini alıyor. Mutlaka gidin bir gece uyku merkezinde kalın, uykunuz kaydedilsin bir baksınlar neden kaynaklandığına, geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum sağolun

Care bulursan bana da söyle canım .. ben de alarm gibiyim sabah 8 e kadar uykum gelmiyor .. 8 uyuyup 1 de uyanıyorum .. düzen sıfır .. gündüz uyumazsan uyursun dediler onu da yaptım gündüz uyumadım ama nafile 48 saat uykusuz kaldigimla kaldım .. gece gene uyuyamadım ..

Benm gibisin desene bende bazen direnip kendimi iyice uykusuz bırakıyorum ama yine aynı.bugün sıfır uyku olucak mesela iki saat sonra yola çıkıcam yurtdışına gidiyorum uykusuzluk yol yorgunlugu falan bakalım yarın gece uyuyabilcekmiyim

Sağol canım denemekte fayda var .

Ben daha uyumadım. Başka birşey demiyorum.

Stres cok etkili kafana taktigin biseler varsa ondan olabilir

günümüz uykusuzluğunun en büyük sebebi internet bence ve tempolu bi saat şöyle açık güneşli havada yürümemek
elma adaçayı gibi şeylerde uyku kaçırıyor, geceleri yemekte, önce rehavet bassa da mide meşgul çünkü
uyku biyolojik saatimiz 11 gibi aslında, ayni 12 de yatarsan uyuyamayabilirsin
bi de stres için verilen atarlı giderli bi hap var yani adı atarlı bişey:) ondan saat on gibi içip 11:30 da yatmayı dene, tabii cep telefonun yanında olmasın ya da interneti kapalı olsun, ama bu atarlı giderli hapta sadece bi kaç gün işe yarar sonra yaramaz

Benimde öyle ilaclarlada olmuyor en son uyku duası buldum okuyorum her Gece artık eskiye gore daha iyi uyuyorum bir dene bir şey kaybetmesin.

aa canım sorunun hala devam ediyor mu,ben ayakta bile uyuyorum ya o dereceyim

- melisa, yasemin veya papatya çayı içebilirsiniz
- uykunuz geldiğinde yatağa girin uyuyamazsanız telefon, bilgisayar gibi şeylerle uğraşmayın uykunuzu kaçırır
- bir kaç kaşık yoğurt yiyip üzerine su içebilirsiniz
- son çare keçileri sayın

Düzensiz bir hayat yaşadığım için uykuya dalmakta bende zorlanıyorum gece, tabiki ertesi güne yansıyor.. Bazen ilaç çözüm oluyor ne yalan söyliyim bazende kendi başıma hafif alkol.. Ama gece yatağa geçipte uyuyamamak tam bi işkence...

Öncelikle akşam 7'den sonra yemek kesinlikle yemeyin, çay veya kahve tüketmeyin. Her gün aynı saatte yatmak da önemli, vücudun alışması için. 8-9 gibi bir fincan ıhlamur inanılmaz rahatlatıyor, denemenizi öneriyorum. Benim uyku sorunumu o çözdü diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…