Uyku Sorunsalı

NewbieMommy

🧸✨️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
2.685
3.023
133
33
Arkadaşlar iyi geceler birşey soracağım yani başlıktanda anlaşıldığı gibi uyku problemi çekiyorum uykum olduğu halde gözüm kapandığı halde yatakda bir sağa bir sola dönüp duruyorum sabahları geç de kalkmıyorum birşeylere stres yaptığım da yok ufak tefek şeyler var ama öyle sürekli düşündüğüm şeyler değil.. Böyle bi problem yaşayan var mı ilaç falan kullanmak istemiyorum ama

gec kalkmiyorum kacta??

lavanta cayi ic.
aksamlar sakin birseyler yap sessiz sakin musik, boya... vs vs

yada cocuk yap. kafan yastiga yerlesmeden bayirlirsin...
9 da kalkıyorum benim için çok erken bir saat Çocuk işi için henüz erken nişanlıyım ama lavanta çayını deneyebilirim duymadım daha önce

9 da kalkıyorum benim için çok erken bir saat Çocuk işi için henüz erken nişanlıyım ama lavanta çayını deneyebilirim duymadım daha önce

kacta yatmaya gidiyorsun? misal 9 benim icin nerdeyse ögle. sabah 5de kalkiyorum ve hala ayaktayim neden cünki oglum anneeeee oynayalim diye pesimde geziniyor... o 4 saatde nasil uyurum ama oh miss

kacta yatmaya gidiyorsun? misal 9 benim icin nerdeyse ögle. sabah 5de kalkiyorum ve hala ayaktayim neden cünki oglum anneeeee oynayalim diye pesimde geziniyor... o 4 saatde nasil uyurum ama oh miss
Saat 10gibi uykum geliyor 10:30 gibide yatağa geçiyorum uykum kaçmasın diye ama yok saat 1:36 ben hala uyuyamadım ama uykum var Sizin işiniz de zor

İşe gittiğim zamanlar 5:30da kalkıyordum akşam eve gelince saat 9u zor görüyodum ben
Bende uyuya kalıyordum koltukta ama yine kalkıp 12. 30 ediyordum saati. O yatağa küçükten beri giremedim o saatte psikolojik sanırım benimki.
Yarim saat yuvarlansaniz 9 için saat 11 cok iyi takmayın bence

Bende uyuya kalıyordum koltukta ama yine kalkıp 12. 30 ediyordum saati. O yatağa küçükten beri giremedim o saatte psikolojik sanırım benimki.
Yarim saat yuvarlansaniz 9 için saat 11 cok iyi takmayın bence
Aslında derdim kaç saat uyuduğum değil ama gözümden uyku aktığı halde uykuya bu kadar geç dalmam bugün saat 10:20gibi girdim yatağa uykulu bir halde kaç saat oldu bir türlü dalamıyorum acaba benimde mi psikolojik bilemedim

Saat 10gibi uykum geliyor 10:30 gibide yatağa geçiyorum uykum kaçmasın diye ama yok saat 1:36 ben hala uyuyamadım ama uykum var Sizin işiniz de zor

İyi de bahsettiğiniz çok fazla zaten . 10 da uyuyup 9'da kalkıyorsanız problem var derdim. 11 saate yakın uyku yetişkin için çok çok fazla. 1.30 da yatıp 9 da kalkmak bile 8 saate yakın ki çok yeterli. Hiç dert edecek bir şey yok bana kalırsa

Yorgun mu değilsin yorulunca insanın yorgunluktan uykusu gelir dalar gidersin ne yapıyorsun gündüzleri çalışan birimisin mesela uyuduğun ve uyandığın saatlerde etkili olur çok uyuyorsan akşam olunca gözlerin kapansada vücudun dinlenmiş olduğundan uyku moduna geçemezsin

Daha çok biyolojik saat gibi. Vücudunuz alıştığı için o saati bekliyor. Bir süre kendinizi zorlasaniz zaten vücudunuz yeni düzene alışır. Rahat uyursunuz

Eksiden aynen böyle problemim vardı.
dert ederdim kendime.
hayatınızı düzensiz hale getirmiyorsa hiç takmayın.
o günlerimi şuan öyle özlüyorum ki..

ille de problem bu diyorsanız,
Çocuk yapın. Devamını söylemeye gerek yok.

Malesef çalışmıyorum şuan

Henüz o seçeneği kullanamıyorum Yorumunuz için teşekkür ederim

13 aylık bir kızım var. Senin gibi
Çenesi ayrılıyor, gözleri kapanıyor ama uyumamak için mucadele ediyor. Bir çözüm bulamadım yani

Gün içinde yeterince yorulmuyorsunuz.
9 erken bir saat değil. Normal bir saat.
8 de uyanın, her gün 1 saat spor 1 gün yürüyüş yapın, yada annenize ev isi yaptırmayın siz yapin hem hayir duasi da alir, bebekler gibi uyursunuz.

9da kalkıp 1e-2ye uyuyamamak normal aslında.
Sağlık açısından daha erken yatıp kalkmak iyi ama çalışmıyorsanız dert edecek bir şey de yok.
Çok severim gece takılmalarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…