- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
- Konu Sahibi NewbieMommy
-
9 da kalkıyorum benim için çok erken bir saatgec kalkmiyorum kacta??
lavanta cayi ic.
aksamlar sakin birseyler yap sessiz sakin musik, boya... vs vs
yada cocuk yap. kafan yastiga yerlesmeden bayirlirsin...
9 da kalkıyorum benim için çok erken bir saatÇocuk işi için henüz erken nişanlıyım ama lavanta çayını deneyebilirim duymadım daha önce
Saat 10gibi uykum geliyor 10:30 gibide yatağa geçiyorum uykum kaçmasın diye ama yok saat 1:36 ben hala uyuyamadım ama uykum varkacta yatmaya gidiyorsun? misal 9 benim icin nerdeyse ögle. sabah 5de kalkiyorum ve hala ayaktayim neden cünki oglum anneeeee oynayalim diye pesimde geziniyor... o 4 saatde nasil uyurum ama oh miss
Ben sabahın 6 sında iş için yattığımda bile 10.30 da yatağa giremem. Atıyor beni sanki en erken 12.30
Saat 10gibi uykum geliyor 10:30 gibide yatağa geçiyorum uykum kaçmasın diye ama yok saat 1:36 ben hala uyuyamadım ama uykum varSizin işiniz de zor
İşe gittiğim zamanlar 5:30da kalkıyordum akşam eve gelince saat 9u zor görüyodum benBen sabahın 6 sında iş için yattığımda bile 10.30 da yatağa giremem. Atıyor beni sanki en erken 12.30
Bende uyuya kalıyordum koltukta ama yine kalkıp 12. 30 ediyordum saati. O yatağa küçükten beri giremedim o saatte psikolojik sanırım benimki.İşe gittiğim zamanlar 5:30da kalkıyordum akşam eve gelince saat 9u zor görüyodum ben
Aslında derdim kaç saat uyuduğum değil ama gözümden uyku aktığı halde uykuya bu kadar geç dalmam bugün saat 10:20gibi girdim yatağa uykulu bir halde kaç saat oldu bir türlü dalamıyorum acaba benimde mi psikolojik bilemedimBende uyuya kalıyordum koltukta ama yine kalkıp 12. 30 ediyordum saati. O yatağa küçükten beri giremedim o saatte psikolojik sanırım benimki.
Yarim saat yuvarlansaniz 9 için saat 11 cok iyi takmayın bence
Saat 10gibi uykum geliyor 10:30 gibide yatağa geçiyorum uykum kaçmasın diye ama yok saat 1:36 ben hala uyuyamadım ama uykum varSizin işiniz de zor
Daha çok biyolojik saat gibi. Vücudunuz alıştığı için o saati bekliyor. Bir süre kendinizi zorlasaniz zaten vücudunuz yeni düzene alışır. Rahat uyursunuzAslında derdim kaç saat uyuduğum değil ama gözümden uyku aktığı halde uykuya bu kadar geç dalmam bugün saat 10:20gibi girdim yatağa uykulu bir halde kaç saat oldu bir türlü dalamıyorum acaba benimde mi psikolojik bilemedim
Malesef çalışmıyorum şuanYorgun mu değilsin yorulunca insanın yorgunluktan uykusu gelir dalar gidersin ne yapıyorsun gündüzleri çalışan birimisin mesela uyuduğun ve uyandığın saatlerde etkili olur çok uyuyorsan akşam olunca gözlerin kapansada vücudun dinlenmiş olduğundan uyku moduna geçemezsin
Henüz o seçeneği kullanamıyorumEksiden aynen böyle problemim vardı.
dert ederdim kendime.
hayatınızı düzensiz hale getirmiyorsa hiç takmayın.
o günlerimi şuan öyle özlüyorum ki..
ille de problem bu diyorsanız,
Çocuk yapın. Devamını söylemeye gerek yok.
Onu çok iyi anlayabiliyorum13 aylık bir kızım var. Senin gibi
Çenesi ayrılıyor, gözleri kapanıyor ama uyumamak için mucadele ediyor. Bir çözüm bulamadım yani
Ama ben anlayamıyorumOnu çok iyi anlayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?