Uyku sorunu anksiyetemi yardım

zaman0686

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
82
23
288
Ankara
Merhaba kızlar öncelikle kendi kendime korkular yaratıp yani ben kanserim korkusu araştırıp doktora gidip bu işi hallettim ama bu sefer bende sıkıntı olmuş sanırım anksiyete uyku sorunum oldu psikologa gidiyorum ama kaç seans oldu çare bulamadım ilaçta kullanmamı istemiyor ama ben bıktım uyuyamamaktan çocuğum var çalışamıyorum zaten işlerim yoğun oluyor önceden çok rahat uyurdum o günlerimi özler oldum ne olur bir çıkış yollu yazın gerçekten ilaçmı alsam antidepresan bilemedim en azından uykularım düzelince korkumda düzelir her gün bugün uyuyabilecekmiyim acebalarım var bu süreçten geçen ve destek olan olursa çok sevinirim

Antidepresan ile ilgili sizi doktorunuz yönlendirmeli cünkü biz tam durumunuzu bilmiyoruz. Anksiyete bende zamaninda aksam yataga yatinca bir tavan yapardi. Hemen bir kalp carpintisi baslardi cünkü sizi o anda baska birsey mesgul etmiyor..terapi sürecinde bunu cözüme kavusturursunuz. Simdilik söyleyebilecegim: gecici oldugunu göz önünde bulundurun. Carpinti olunca "olamaz tekrar basladi" diye kendinizi strese sokmayin, cünkü sadece artar. Anksiyete bir günde olusmadigi gibi bir günde kaybolmuyor. Derin nefes alip vermek, meditasyon, inancliysaniz dua etmek veya rahatlatici müzik dinlemenin faydasi olur. Cep telefonu ama fazla ele almayin o dinlendirmez. Gecmis olsun

Antidepresan ile ilgili sizi doktorunuz yönlendirmeli cünkü biz tam durumunuzu bilmiyoruz. Anksiyete bende zamaninda aksam yataga yatinca bir tavan yapardi. Hemen bir kalp carpintisi baslardi cünkü sizi o anda baska birsey mesgul etmiyor..terapi sürecinde bunu cözüme kavusturursunuz. Simdilik söyleyebilecegim: gecici oldugunu göz önünde bulundurun. Carpinti olunca "olamaz tekrar basladi" diye kendinizi strese sokmayin, cünkü sadece artar. Anksiyete bir günde olusmadigi gibi bir günde kaybolmuyor. Derin nefes alip vermek, meditasyon, inancliysaniz dua etmek veya rahatlatici müzik dinlemenin faydasi olur. Cep telefonu ama fazla ele almayin o dinlendirmez. Gecmis olsun
Teşekkür ederim yorumlarınız İçin kullanabilirsin dedi ama benim aşmamı istiyor bende zorlanıyorum siz kullandınızmı aynen yatağa yatınca sıkıntı oluyor bu durum çok yordu geçiyormu peki geçici süreçmi

Back
X