• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunu

valla bunun tek çözümü "oyunu bırakmak"

çünkü bu tip oyunlarda uyumak istesen bile beynin seni uyandırıyor, uyutmuyor, hiç bir oyuna bulaşmazsanız mışıl mışıl uyursunuz
:hulya:

yaaaazemuszemus
hazıra dağ dayanmaz ama duygucumm
hem zaten iş problemi olmayan biri o zaman işsizde olmazki kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis bravo valla bir konu ancak bu kadar çarpıtılabilir...
sanırım arkadaşın sorusuna açız,ölüyoruz,beş kuruşumuz yok diye cevap verseydim mutlu olacaktınız.bir insanın çalışırken birikimini yapıp böylesi günler için tedbirini almış olması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor??
ayrıca bu konu hakkında konuşmaktan inanılmaz rahatsızım çünkü bu tip şeylerin konuşulması çok yakışıksız fakat cevap hakkı doğduğu için mecbur kalıyorum.

gelinim, aynı sorunu bende yaşıyorum hala :) Çok kez uykumu düzene soktum sonra yine bozdum, sabahları erken kalkınca yapıcak bişey bulamıyorum nedense.. Geceleri daha zevkli oluyor benim için hayat.
Ama bu sizin için sorunsa sabahları yürüyüş yapma fikri bana da mantıklı geldi sonra güzel bi kahvaltı *))
Oyundan da uzak durmanızı tavsiye ederim zamanınızdan çalıyo

saat sabahın 5'i hala uyuyamadım..:)
eşim de ben de işsiziz,çalışmıyoruz ve sabaha kadar bilgisayar başında vakit
geçiriyoruz.sonrada saat 15:00-16:00 'a kadar uyuyoruz.bütün gün boşa geçiyor hiçbir şey anlamadan..
bir ara ne güzel düzene girmişti.sabah 08:30 da uyanıp erken yatıyorduk ama uzun sürmüyor yine düzensiz moda geçiyoruz:(

arkadaşım sanırım dikkatli okumuyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun..uykusuzluk sorunum var diyen olmadı zaten onu sen düşünmüşsün nerden çıkardıysan artık..başlığı okuman yeterli uyku sorunu...
maddi konuya gelince de merak eden sensin..ben sadece soruna cevap yazdım.bunu kompleks yapman tuhaf..istersen daha fazla yorum yapıp canını sıkma ;)

sevgili duyguçıkmazı neden maddi durum konusuna bu kadar taktın acaba?
ben işsizlik gibi bir sorunun şu an için bize zarar vermediğini söylüyorum.yeni proje için beklemede olduğumuzu söylüyorum.kaldı ki bunları sen sorduğun için anlatıyorum.ama sen sanki bu durumumuzdan rahatsızmışsın gibi ikide bir bunu dile getiriyorsun.yine söylüyorum sen sorduğun ve üstelik sorarken de ukalaca eleştirdiğin için kibarca cevapladım ama uzatma istersen zira insanların maddi durumları konusunda yorumlar yapmak pek de uygun bir davranış değil,ayıp...

bazı arkadaşlar esas yardım istediğim konuyla ilgili değil de bizim için sorun olmayan bir konuyu ele alıp o konuda tavsiyede bulunmuşlar teşekkür ederim yine de.eşim yıllarca yurtdışı projelerde çalıştı.proje süresi dolduğu için şu an çalışmıyor.fakat hatrı sayılır bir birikimimiz var bu nedenle işsizlik konusu bizim için bir sıkıntı değil..merak edenlere duyurulur;)
bilgisayar başında ne yaptığımızı merak edenler içinse; online bir oyun var world of warcraft onu oynuyoruz:)
hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

arkadaşım.......galiba sen yazdıgın şeyden haberim yok........konuyu ilk açarken ki yazında işsiz oldugunuzu yazmışın......

bende asıl konu bence uyku degil işsizlik dedim......sizin yazıdıgınız yazıya göre..
sonra açıklama yaptınız işimizden birikmiş paramız var diye iyi güzel.......
ben sizin paranızı niye takayım banane....
sizin paranızda birikiminizde sizi ilgilendirir.....ne güzel yen için keyfinize bakın dedim....

ayrıca benim uykusuzluk problemim yok demişiniz......siz kendi yazdıklarınızı okurmusunuz..
sabahın beşi oldu uyuyamadım...bu uyku düzensizligi ne olcak demişiniz..bende size oyunu sabah oynayın akşam erken yatın günün yarısını uyuyarak geçirmeyin dedim...

kötümü ettim....ben okuyorum okudugumuda anlıyorum.....siz ne yazdıgınız farkda degilsiniz...sanırım.....

yada yenimi kalktınız ne.....neyse size iyi günler mutluluklar.....:hulya::hulya:

alkisalkisalkis bravo valla bir konu ancak bu kadar çarpıtılabilir...
sanırım arkadaşın sorusuna açız,ölüyoruz,beş kuruşumuz yok diye cevap verseydim mutlu olacaktınız.bir insanın çalışırken birikimini yapıp böylesi günler için tedbirini almış olması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor??
ayrıca bu konu hakkında konuşmaktan inanılmaz rahatsızım çünkü bu tip şeylerin konuşulması çok yakışıksız fakat cevap hakkı doğduğu için mecbur kalıyorum.

arkadaşım hele bir dur yahuu :olmaz:
sakin ol, ne bu hiddet bu celal :olmaz:

ben aradaki sayfaları okumadım, ve arkadaşın dediğine istinaden yazdım onu
zamanında birikim yapıp, şuanda açıkta kalmamanız tabiki çok güzel bişey
ayrıca açız, ölüyoruz diye yazdığınızda neden mutlu olalımki :bbo:
insanız bizde, tabiki sevinmeyiz :umursamaz:

konu açmışsınız, bizede yazma hakkı doğmuş doğal olarak
ilk mesajımda size bir soru sordum, madem öyle o soruma neden cevap vermediniz CADIARZU

arkadaşım.......galiba sen yazdıgın şeyden haberim yok........konuyu ilk açarken ki yazında işsiz oldugunuzu yazmışın......

bende asıl konu bence uyku degil işsizlik dedim......sizin yazıdıgınız yazıya göre..
sonra açıklama yaptınız işimizden birikmiş paramız var diye iyi güzel.......
ben sizin paranızı niye takayım banane....
sizin paranızda birikiminizde sizi ilgilendirir.....ne güzel yen için keyfinize bakın dedim....

ayrıca benim uykusuzluk problemim yok demişiniz......siz kendi yazdıklarınızı okurmusunuz..
sabahın beşi oldu uyuyamadım...bu uyku düzensizligi ne olcak demişiniz..bende size oyunu sabah oynayın akşam erken yatın günün yarısını uyuyarak geçirmeyin dedim...

kötümü ettim....ben okuyorum okudugumuda anlıyorum.....siz ne yazdıgınız farkda degilsiniz...sanırım.....

yada yenimi kalktınız ne.....neyse size iyi günler mutluluklar.....:hulya::hulya:

başlık ve içeriği bağdaştıramayıp cımbızla bir kelimeyi seçip sorunun o olduğunu düşünmenve yapılan açıklama üzerine yine tek bir şeye takıp onun üzerine yoğunlaşman ilginç..ve üslubun da rahatsız edici
seninle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.
bu başlığı okuyanların da elbet bir değerlendirmesi vardır.bu polemik hakkında...
senden ricam çözüm üretemiyorsan yazmak zorunda olmadığını bil..
benimle aynı yada benzer sorunu yaşamış başkaları da var gördüğün gibi bırakta biz fikir alışverişinde bulunalım

Arkadaşlar, lütfen birbirimizi kırmadan yorumlar yapalım.
Aksi takdirde konu amacından uzaklaşacak ve istenmeyen yönlere gidecektir.

sevgili anuşka ,
yanılmıyorsam yöneticisin.
rica ediyorum lütfen konuyu iptal edelim zira dediğin gibi bence konu amacından uzaklaştı ve hiçte hoş olmayan bir noktaya geldi..

başlık ve içeriği bağdaştıramayıp cımbızla bir kelimeyi seçip sorunun o olduğunu düşünmenve yapılan açıklama üzerine yine tek bir şeye takıp onun üzerine yoğunlaşman ilginç..ve üslubun da rahatsız edici
seninle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.
bu başlığı okuyanların da elbet bir değerlendirmesi vardır.bu polemik hakkında...
senden ricam çözüm üretemiyorsan yazmak zorunda olmadığını bil..
benimle aynı yada benzer sorunu yaşamış başkaları da var gördüğün gibi bırakta biz fikir alışverişinde bulunalım[/QUOTE

arkadaşım......bir konu açmışınız ve bu konuya herkes yorum yapabilir.....
kimseye sen yap yok git diyemssiniz....gelecek yorumlarada açık olmak durumundasınız...

ayrıca bana uslup dersi verirken kendi uslubunuza dikkat edin lutfen......

uyku düzeni olmayan bir sürü insan olabilir çözümleride olabilir.size uygun yorumlarda yapan arkadaşlar olabilir....ben de size çözüm olabilecek yorumumu yaptım begenmemiş olabilirsiniz...

siz konu açtınız eşimle ben işsizim diye yazmışınız....ben ve diger bazı arkadaşlarda aynı benim gibi düşünerek işiniz olmadıgı için bu yüzdende geç yattıgınız için uyku düzeninizin bozuk oldugunu düşündük yorumumuzu yazdık.....yani tek ben düşünmedim.

dedimki...... kalkıp silkinip iş bulun böylelikle erken kalkıp erken yatılacagı için uyku düzeninizde normala girer demek istedim...çünkü çalışan insanların yatıp kalkış saatleri aynı oldugu içinde uyku düzenlerinde sorun olmuyabiliyor..

sonra siz merak edenlere duyrulur işsiz degiliz birikmiş paramız var dediniz...bende erken yatın erken kalkın bilgisayar oyununu sabah oynayın ama oyun bagımlılık yaptıysada iş gibi sorununuz yoksada boş verin dert etmeyin keyfiniz bakın dedim....

bana niye maddiyata taktınız dediniz....niye takayım ki allah daha daha çok versin.sonsuza dek rahat edin....

ama siz aldınız başka bir yere çektiniz....

ben kk da çok uzun zamandır varım beni tanıyan tanır.kimsenin zor durumuyla sıkıntısıyla işsizligiyle sevinmem......ne böyle bir kişiyim nede böyle bir krakterim vardır..

sizin yaptıgınız yorumlarda benimkiside ortada.....ben sadece size yardım etmeye çalıştım ama anlıyamadıgım bir tepki ve tavırla karşılaştım...

ey allahım ya

yine de bütün iyi niyetimle inşallah bu sorunu çözersiniz ve bu sorundan kurtulursunuz...mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:
Back
X