Uyku sorunu :(

tarkaninoglumurat

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
462
301
23
35
Kızlar Merhaba son 3 gündür nedense uyuyamiyorum resmen yatak kabusum oldu. Normalde yüzüstü yatan biriyim artık yatamıyorum bu beni deli ediyor. Yan da yatamiyorum kollarim curudu artık 3 gündür her gece Ağlıyorum uyuyamadigim için. Bi önerisi olan var mı? Nasıl uyuyorsunuz cildiricam:@

Bosuna sinirlerini yipratma bu daha iyi gunlerin canim :) bence keyfini cikar ve dogru yatis pozisyonu bul kendine

Bosuna sinirlerini yipratma bu daha iyi gunlerin canim :) bence keyfini cikar ve dogru yatis pozisyonu bul kendine
Bulamıyorum deliriyorum sol kolum çok ağrıyor yatamıyorum üstüne sağ tarafta çok rahatsızim kurtarın beni diye bağıricam yakında. yatağı bile değiştirdim yok olmuyo uyuyamiyorum dün gece ağla ağla bi hal oldum gözlerimi açamıyorum o derece şişti. Sabah 11de uyudum ancak o da 1 saat koltukta sizmisim

ben 2. ayımda yuz ustu yatmayı bıraktım
hep yan yatıyorum
bacaklarımın arasına yastık koyuyorum rahat oluyor
gebelıkte hep sırt ustu yatmakta rahıme baskı yapıyormus haberınız olsun

Bulamıyorum deliriyorum sol kolum çok ağrıyor yatamıyorum üstüne sağ tarafta çok rahatsızim kurtarın beni diye bağıricam yakında. yatağı bile değiştirdim yok olmuyo uyuyamiyorum dün gece ağla ağla bi hal oldum gözlerimi açamıyorum o derece şişti. Sabah 11de uyudum ancak o da 1 saat koltukta sizmisim
Canim su hamis yastiklari var sarilip yatiyorsun oyle birsey denesen kolunada cok baski gelmez en azindan

Back
X