canım vallahi bende aynıyım benimde ders çalışcagım zaman uykum geliyor tv izlemeye gidince uykum kaçıyor benimde böyle bir sorunum var ama bence uzun saatler masa başında oturmaktan oluyorDers çalışmam lazım ama çalışamıyorum
Sebebi uykum
Akşam erkenden uykum geliyor
Çay kahve yeşil elma falan hepsini denedim ama etki etmiyorlar malesef
Ve ne kadar uyursam uyuyayım hep yorgun kalkıyorum zaten sabahları da zor uyanıyorum
Bıraksalar bir 15 saat uyurum rahat
Ama tembelliğimden olan bişey değil uykumu alamıyorum
Sabahları dinç uyanmak istiyorum
Bir çaresi olan var mı?
Şimdi ders çalışmam lazım yine uykum geldi
Sürekli masa başında ders çalışmam da etkili biraz sanırım
Şimdi yatayım sabah erken kalkarım durumu da zaten soz konusu bile olamıyor malesef
Uykum geldiğinde çalıştığımdan da bişey anlamıyorum
Dolaşıp gelsem de yine aynı
canım vallahi bende aynıyım benimde ders çalışcagım zaman uykum geliyor tv izlemeye gidince uykum kaçıyor benimde böyle bir sorunum var ama bence uzun saatler masa başında oturmaktan oluyor
Çalıştığın odanı havalandıryorsun değil mi ağır havada uyku yapar.Birde çalışmak insanı gerçekten yoruyor zihnen.
Ama uyanamaman kötü oluyor.Aslında erken yattıysa erken kalkarsın.Alışkanlık mı yaptı acaba sende bu çok uykular.Yoksa ders çalışmaktan mı hoşlanmıyorsun da istemsiz uykuya veriyorsun kendini.Sınav çalışmadan önce nasıldı
Odamın camını açamıyorum malesef kilit gibi bir şeyi var ben çatı katındayım da
Ama kapı felan açık oluyor genelde
Alışkanlık olabilir aslında
Ders çalışmayı evetsevmiyorum ama kimmsever ki zaten :)
Arada bir kaçış yolu olarak gördüğüm oluyordu ama şu an ciddi bir şekilde hazırlanmam lazım ve bu büyük bir engel
En azından sabahları dinç uyanabilseydim akşam bu kadar uykum gelmezdi diye düşünüyorum
Gündüzleri yürüyüşe çık temiz hava al küçük egzersizler yap seni zorlamayacak.Yattığın yatağın rahatsız olmamasına dikkat et.Yastığına.Çok ağır rahatsız edici yemekler yeme.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Sınav zamanlarını iyi bilirim geçen sene bu zamanlar da aynı sıkıntılar bende de vardı.Demen gibi insan istemiyor ama.O maratona alışırsan benim gibi gece 3 lere kadar ders çalışırsın.Beyninin buna inandır.İstersen olur.
bence psikolojik canım bu durum artık ruhun sıkılmış ders çalışmaktan ondan uyku kaçış geliyor ruhun beynin için baharda geldi bahar yorgunlugu var
Yürüyüşe çıkabilsem keşke
Teşekkürler tavsiyeler için :)
Gece 3'e kadar inşallah bi gün ben de ulaşıcam o seviyeye
Eğitim sistemizin bir çok hatasından biri işte odun gibi yetişiyoruz masa başında
Olabilir valla
Bıktım artık test kitabı falan görmekten ama yapıcak bir şey yok malesef
Haklısın inan.25 Yaşına geldim hala aynı şekilde sınavlarla uğraşıyorum gerisi sen düşün.Bu ülkede neye adım atarsan at sınav çıkar karşına.
İnş bu günler geçer yanına kar kalan bu çalışmaların olur.Umarım emeğinin karşılığını da alırsın.
Kansızlık falan olabilir mi? Baktırdın mı değerlerine?
Ben o dönemde vitamin hapları kullanıyordum. Belki iyi gelmiyorsa bile placebo etkisi gösteriyordu üzerimde :)
Bende,kardeşimde henüz buna bir çare bulabilmiş değiliz. Ben hiç uyuyamam,kardeşim de tam tersi senin gibidir
Zararlı ama kardeşim kola içerek ayakta duruyor. Ders çalışacağı veya sınavı olduğu günler kolasız eve gelmez.
Sana işe yarar mı bilmiyorum. Odanı havalandır sıcaklarda gelmeye başladı zaten. İnsan odada mayışıyor çünkü..
Balkonunuz varsa masa başında değil de balkonda çalışabilirsin hem temiz hava hem güzel bir ortam
Benimde aklıma pek bir şeyler gelmiyor. Bunun çözümünü bulunca bana da söyle de kardeşimde yararlansın:97:
Bende artık uyuyabilmek istiyorum!
Bende de aynı problem var canım. Bende LYS denen illete hazırlanıyorum ve uyku benim resmen baş belam. Okuldan gelince uyuyorum, okulda uyuyorum, sabah kalkamıyorum :2: Hele birde şimdi diyetisyene gitmeye başladım diyet beni dahada yoruyor spor vs. İnan bende uykuya bir çare arıyorum böyle olmaz gerçekten :2:
Öncelikle başarılar :)
Ben de derslerde -hele de sıkıcıysa- uykudan ölüyorum resmen
Bi de ygs biraz kötü geldi daha da sıkı çalışmam lazım lys için
Keşke biri bi çare bulsa
Bir de Bence spor seni çok yoruyorsa yaza bırak
Ben kolayı deniycem bi de bakalım işe yarayacak mı
Sen sayısalcı mısın TMci mi? :)
Yaza nasıl bırakayım kız Eylülde üniversite başlıyor hayırlısıyla vakit zaten kısıtlı
Ben kolada içemem malum diyet
Birde beni düşün o zaman canım biyoloji kimya fizik sayısalcıyım malesef :2:
Kaç geldi puanların?
O da dogru
Ben de diyet yapicaktim da yaza biraktim
Ben de sayisalciyim
Su an biyoloji calisiyorum hucresel solunum uykuluyken de hic ezberleyemiyorum o PGAL leri NADH+H lari
Puanim coook kotu 80bindeyim
Ama cok LYS'yle cok yukselten duydum ben de azmettim insallah yukselticem
Senin nasil?
Sen 80 bine kötü diyorsan ben öleyim o zaman 253 geldi puanım senin kaç geldi
Puanimi tam bilmiyorum direk siralamaya baktim
340larda bisey olmasi lazim
Siralaman kac?
Bugun kizin biri dedi ki ygs de 300binlerde olan bi kiz 20bine cekmis LYSyle
Dedim ben de yaparim o zaman oyle bi gazla calisiyorum iste
Ama konular yetismez diye cok korkuyorum yaa :18::18:
Cok stresliyim coook
250 binlerde falanım bende
Bu kadar sıkma canım kendini sonuçta hakkında hayırlıısı ne ise o olacak.Hem anladığım kadarıyla çalışan birisin bence sen rahat ol bu kadar strese sokma kendini azim ve hırsla herşeyi başarırsın evelallah. Neden olmasın tabi ki olur sen istedikten sonra 10 binlere bile girersin. Yeterki elinden geldiği kadar çalış sınava girerken de ben elimden geleni yaptım içim rahat diye düşün.
Konuların yetişmemesi gibi bir sıkıntı bende de var malesef o çok tedirgin ediyor benide. Ama kendimizi biraz sıkarsak olmayacak şey değil. YGSyi bende pek sallamadım ama bu sınav benim içinde çok mühim ve hedeflerimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Ama asla kaptırmıyorum kendimi sıkmıyorum, çünkü unutma herşeyin sonu değil bu sınav.
Hangi bölüümü istiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?