Uyku sorunumuz günden güne artıyor çözümü yok mu ?

elif1eylul4

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
78
14
8
32
Kızlar uyku suruplarina bugüne kadar sıcak bakmiyordum.Kizim 1yasina yeni girdi.B ir kaç aydır gece 2 en fazla 3kez uyanan kızımın uyku düzeni tamamen bozuldu en az 4kere kalkıyor sabahları.bu son 1aydirda daha çok arttı aç desem mama yapıp getiriyorum reddediyor emziriyorum fazla emmiyor.Normalde o kadar sorun etmiyordum ama işe gidiyorum akşam geç gelip öğlen 12de gidiyorum 10saat boyunca ayaktayım artık vücudum kaldırmıyor uykusuzlugu.Onerebileceginiz uyku şurubu var mı ?

Uyku surubu olmz canm mecbur anneyiz skinti cekicez bosa dememsler cennet annelerin ayagi altindadr die sabredcez baska caremz yok

Direkt uyku şurubu diye bir şurup duymadim varsada bilmiyorum alerji suruplari uyku yapar ama oda beyinde hasara neden oluyormus Allah korusun bitki caylari var iyi geceler cayi diye kullanan arkadaslar vardi burda onlar en iyi yorumu yapar

Bn surubu olsada vermm bebeklere öle şeyler kullanmada kullanmakta çok ynls sabr edecez anne olmak kolay değil ama iyi geceler cayimi ne onu bilen bilgilndrsin

uyku surubu na karsiyim ates dusurucu bile vermiyorum ama sana saglikci olarak oneri soyleyebilirim atarax surup 5 tl 1 yas bebegine yarim tatli kasigi deneyebilirsin tabi burda yasak degilse ilac ismi vs paylasmak

Bay bay bitkisel damla önermişti doktorumuz bitkisel ben denedim ama etki etmedi bize her öocukta aynı olmuyormuş memnun arkadaşlarımda var

Benim kızım da suan 5 aylık doğduğu günden beri uyku nedir bilmez yine eskiden geceleri çok güzel uyuyordu son bir aydır gece Uykusu da yok benim de duyduğum paranox diye bir fitil var ama işe yarıyor mu bilmiyorum

Benim kızım da suan 5 aylık doğduğu günden beri uyku nedir bilmez yine eskiden geceleri çok güzel uyuyordu son bir aydır gece Uykusu da yok benim de duyduğum paranox diye bir fitil var ama işe yarıyor mu bilmiyorum
Paranox fitil ağrı kesici ateş düşürücü bir ilaç eğer kolikse rahatlatır ağrısını alır ama sırf uyku için verilmez. Diş geliyor olabilir mi bizimde 5. Ayda bozuldu uyku düzeni 6. Ayında diş çıkardı.

Benim kızım doğduğu günden beri sadece ilk 20 gün çok güzel uyudu gündüzleri toplam 1 en fazla 2 saat uyur alıştım artık çok şükür sürekli ağlayan bir bebek değil evet doktor dış çıkaracak dedi

Aynen bnde oluyorum uykusuzluktan valla dis ckaryor bkide surekli salliyorum bide cok asiri kabiz dis ckarrken isal olunuyo ama bnm oglum cok felaket kabz kaka gldgi zamn illetyo ortaligi dun braz agri kesici verdim guzelce uyudu

Benim oglumda ilk dogdugunda zorla uyandrirdim burnunu bile skardm uyanmzdi smdi ise uyumuyo hic

bende insomnia konusunda çok çekiyorum. ilk çocuktan sonra böyle oldu. hap kullandım ama düzelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…