uyku.sorunumuz.nolurrr yardim

Sedaa su cok saol canim allah tum annelere yardim etsin cok zor bbebek bakimi hayirlsiyla ins.buyurler diside cikiyo ama heran besijten dusucej diye korkuyorym
Canım beşikten tutunup kalkiyorsa hem maşallah hem de çok dikkat etmen lazım
Gerekirse yer yatağı yap için rahat etsin
Eşin de pek dinleme bu konuda
Aglamadan uyku eğitimi verebiliyorsa buyursun kendisi uyutsun
çok zor bebek büyütmek Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını yaşatmasın inşallah

canm ztaen.sorun ordaa besiksiz.uyimuyoi sallanmak.istiyo

Yatarsk emzirirsem yanindan kalkarkeb uyaniyo yaninda yatirmka istemiyrm uzerine falan duserim bilmeden diye
Tam dalmiyo o zaman tam dalmasini bekleyin mesela benimki bugün akşam saat 8.30 9 da yattı akşam. 2 kez mızıklandı memeyi verdim uyudu yine. Şuan ikinci kez meme veriyorum ama gözleri kapalı. Sabah 9 a kadar belki 3 kez daha böyle olur ama en rahatı böyle. Bazen kendi kendine uyuyor çok çok çok yorgunsa

Birde tok olan gazi olmayan bebek rahat olur derler
Doymuyor olabilir mi ki??
Doktora sordunuz mu

Uyku egitimi zirvaligini birakin lutfen. Montessori yatagi olarak gecen yataklardan yapin bi tane. Halk arasinda yer yatagi diyoruz aslinda. Besigi de kaldirin. Nasil uykuya daliyor suan?

e çocuk beşikte yatmazsa nerde yatacak?
beşikte yatamaz düşer, yeni beşik alamayız durum yok, o zaman yatırmak istediğiniz yer neresi?

Bilerek ağlatın mı yazdım? Sadece bazen istediği olmazsa ağlar bebekler ve her ağladığında istediği yapılırsa hepimizin bildiği gibi bu alışkanlık olur. Bazen ağlamasına izin veririz, teselli etmeye çalışırız ama istediğini yapmayız susması için. Zaten zamanla bi yaştan sonra "her ağladığımda istediğim olmuyor demekki" der ve ağlama alışkanlığını bırakır. Yoksa avmlerde istediği oyucağı alınmayınca yerlere yatarak ağlayan çocuklar oluyor işte, ağlatmadan büyüsün mantığı ile.

Yani, evet hepimiz zaman zaman ağlayarak büyüdük

Ben muhtacliktan bahsediyorum simarikliktan değil. Daha el kadar bebeğin istediği oyuncak alınmadı diye yere yatıp aglamayacagini bildiğimize göre? ...

Ben muhtacliktan bahsediyorum simarikliktan değil. Daha el kadar bebeğin istediği oyuncak alınmadı diye yere yatıp aglamayacagini bildiğimize göre? ...
Şuan öyle demedim değil mi ileride öyle oluyor böyle yetiştirilen çocuklar dedim. Zaten tekrar yazıyorum ben "bilerek ağlatın, ağladığında terk edin, bırakın ağlasın, asla almayın kucağınıza" demedim. Ben konu sahibinin kayınvalidesinin, kocasının "çocuğu ağlatma" demelerine tepki gösterdim. Çocuk bu, ağlar. Ağlatma şu çocuğu denmez anneye, herhalde bilerek ağlatmıyor anne de yani. Aman ağlasın diye yapmıyor kadın. Bu kadar. Ne yazmışım da bu şekilde itham ediyorsunuz anlamadım. Önce bi yazdıklarımı okuyun bence. İlk mesajdan itibaren.

Neyse tamam

Esimin hic durumu yok borc.oduyo desem onada kizcak

2. El alin ama yine alin.
Oldum fiyatina 2. El bebek yataklari.
Facebookta gruplar vs var 2. El bebek esyasi satan annelerin oldugu.
Allah muhafaza kafa ustu dusse nolacak?
Bakin bilerek korkutuyorum, Metin Senturk bebekken kafa ustu dustukten sonra kor olmus,normalde goruyormus.
Bu ihmal edilecek bisey degil.
Borc alsin veresiye alsin gerekirse ikinci el alsin ama besik alsin esiniz.
Turkiyede olsam ben alir gonderirdim gercekten

Canım yeni ve derin bir beşik alsan, eski beşiğin içindekileri battaniye yastık vs aynen içine koysan, birkaç gün zorlansa bile alışır bence, yani yine beşik olacak sonuçta. İçine sevdiği oyuncakları filan da koyabilirsin , inşallah yeni beşiğine de alışır

Uyku egitimi zirvaligini birakin lutfen. Montessori yatagi olarak gecen yataklardan yapin bi tane. Halk arasinda yer yatagi diyoruz aslinda. Besigi de kaldirin. Nasil uykuya daliyor suan?
sallanarak.uyuyooooo nasil besijten kurtaricam.

Klarinka.cok.sagolll boyle gitmez.zaten baktim.olmuyo esime soylicem tabi kaynana.karismazsa.bunadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…