O zaman eşin uyursun ve aglatmadan uyutsunKizlar 8 aylik.bi.bebegm var besiginden basja hicbir yerdr yatmak istemiyor tamam kimilerine gore bu guzel bisi ama bxmizimki artik besiginden tutio.kalkiyor asagi sarkiyor dusucek diye cok.korkuyrm isin kotusu gittigimix heryerde besik ariyo kesinlikle uyumuyo uyju egitumi deseniz esim aglatma sakin diye cok kiziyoo kayannam ve kayinbabamda ayni artik besigide yatmasini istemiyorum
Nasil kendi basina ve besiksiz uyutabilirim koruma takilir gibi bi besite degil yani beb napip me edip bi besinten kurtarmam lazim oglimu
Besigini.sevmesi ck.guzel.ama iste dusuyor artik kendisi tutunup kalkiyoo yani artik sigmiyoo besigeNe kadar sansli oldugunuzu bir bilseniz
Besigi degistirin madem yeni buyuk bir besik alin onda yatsin
Valla 8 aylik bir bebek annesi olarak brn sorunu anlamadim ( su anda bebegimi uyutmaya calisiyorum tam 45 dakikadir odadayim fenalil geldi )
Park besiklerin kucugu besikgimiz oyle anlatiyim yaniPark beşik mi beşiğiniz?
Uyku eğitimi için eşiniz müdahale etmemesi gerekir..
İlk zamanlar ağlama sızlama oluyor ama geçici bir dönem..
Laf anlamiyo esim aglamasin dio bosver onun istedigi.oldun diyi kiyameti kopariyiO zaman eşin uyursun ve aglatmadan uyutsun
Sedaa su cok saol canim allah tum annelere yardim etsin cok zor bbebek bakimi hayirlsiyla ins.buyurler diside cikiyo ama heran besijten dusucej diye korkuyorymBenim oğlum da asla yatmadı Beşikte
Ne kadar uğraştım bı bilseniz(
Yorulmuyor mu acaba??
8aylik bebek diş de olabilir belki
Her bebek uyku eğitiminde ağlar
Eşinize bunu söyleyin bence
Allah kolaylık versin inşallah
Evet efendim büyür. Tabi ki aglicak ama ağladığı zaman sana, sıcaklığına ihtiyacı vardır. Güvenini sarsmamalisin. Ayrıca bu sayede vicdan duygusu da gelişiyor. Zamanında uyku eğitimi adı altında bebeğimi ağlattım, 5 er dakika süreyle yanına gitmemem gerekiyordu şimdi çok pişmanım o bana muhtaçken ben onu besiginde nasıl bıraktım diyorum.Ağlamadan çocuk mu büyürmüş? Ağlatma ne demek.
Bence yatarak emzirin odayı da loş yapinNe kadar sansli oldugunuzu bir bilseniz
Besigi degistirin madem yeni buyuk bir besik alin onda yatsin
Valla 8 aylik bir bebek annesi olarak brn sorunu anlamadim ( su anda bebegimi uyutmaya calisiyorum tam 45 dakikadir odadayim fenalil geldi )
Aşağı sarkacak kadar küçük mü ayarlanmıyor mu? Anne yanından alt kısma geçenler oluyor onda?Park besiklerin kucugu besikgimiz oyle anlatiyim yani
Evet efendim büyür. Tabi ki aglicak ama ağladığı zaman sana, sıcaklığına ihtiyacı vardır. Güvenini sarsmamalisin. Ayrıca bu sayede vicdan duygusu da gelişiyor. Zamanında uyku eğitimi adı altında bebeğimi ağlattım, 5 er dakika süreyle yanına gitmemem gerekiyordu şimdi çok pişmanım o bana muhtaçken ben onu besiginde nasıl bıraktım diyorum.[/QUOTEuyku egitimde basarili olunmazsa bebegin guven dygusu anneye olan sickligi azaliyomus
Cok sacma acelece alinmis bi besik ayarlanmiyorAşağı sarkacak kadar küçük mü ayarlanmıyor mu? Anne yanından alt kısma geçenler oluyor onda?
Esimin hic durumu yok borc.oduyo desem onada kizcakYeni beşik alın?
Yatarsk emzirirsem yanindan kalkarkeb uyaniyo yaninda yatirmka istemiyrm uzerine falan duserim bilmeden diyeBence yatarak emzirin odayı da loş yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?