uyku.sorunumuz.nolurrr yardim

Besigi yataga sifirlayin diger tarafda bosluk kaliyorsada doldurun yastikla biseyle.
Zamanla buyudukce idrak edecektir zaten besiginede sigmaz.
Bir sure de boyle idare edin.

O zaman biraz daha buyuk bi yatak alacaksiniz, onada alisip yatar onda...ben sirf cocuk icinden cikiyo duser diye normal yatak koymustum. Tabii benimki 2 yasindan buyuktu

sallanarak.uyuyooooo nasil besijten kurtaricam.
Kcaginizda hafif sallayarak yada pispislayarak uyutmayi deneyin bir sure. Ayakta sallamaya cok karsi biri olarak, cocugumun bunu istedigini gordukten sonra sallamistim. 10 aylikken kendiliginden birakmak istedi bu uyku aliskanligini. Sarilip hafif sallanmak istedi. Suan emiyor, sirtini sivazlatiyor ve uyuyor. Cocuklar ne zaman nasil uyuyacagina bile kendi veriyor inanin. Yer yatagi yapin. Deneyerek bulursunuz nasil uyumak istesigini.

Bizim de ev tipi ana kucagi vardi sallanan kucuk bir besik odam kucuk oldugu icin ondan almistim nerdeyse 6-7 ay kadar onda uyudu sigmiyodu ama ondan baska birseyde de uyumak istemiyordu.
gorumcem bebegim dogdugu zaman cocuklarindan kalan bi sallanan park yataklara benzeyen bi yatak verdi onda da uyumadi.
Daha sonra ayagimda sallamaya basladim zar zor alisti yanina telefondan muzik actim simdi 9 aylik ayagimda sallayarak uyuyo. Yazin zaten yer yataginda uyuttum hep rahat etti istedigi gibi donup uyudu

Simdi ise ayagimda sallayip gorumcemin verdigi yataga koyuyorum nadiren de emerken uyuya kaliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…