Merhaba. 3.5 aylık bir kızım var. Malum uyumuyor ben de az uyuyorum. Az dediğime bakmayın gece yine daha iyi uyuyor ben de 5-6 saat toplamda kesintili de olsa uyuyabilıyorum. Çok cok az uyuyan anneler var. Kendimi yorgun hissediyorum yetmiyor. Anne ya da değil 4 ya da 5 saat uykunun yettiği insanlar var. Beni bıraksalar 10 saat uyurum. Yılların alışkanlığı iste. Merak ettiğim şey daha çok uyumak zorunda mıyız az uykunun yettiği insanlar nasıl yapıyor. Tabi biyolojik ritim aliskanlik ihtiyaç bunye hepsi kisiden kisiye farklidir ama ona 4 yetiyorsa bana da 6 yetse mesela ne güzel olur. Kafayı yedim galiba. Icimi doktum.Sadece görüş almak istedim. Sizlerİn düzeni nasıl. Mesela kizim uyurken ben 5 ya da 6 dan sonra geri yatmasam o bir iki saatte dünyanın işini yapabilirim. Olmuyor yatağa geri dönüyorum. Zaten uyu uyan sürekli bünye sersem oluyor. Halbuki erken kalkanın daha dinç olacağı vaktin daha bereketli olacağı söylenir. Nedir bu işin sırrı motivasyon mu kararlılık mi zorlama mi ne dersiniz hanımlar ?