• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku süresi ihtiyaç mı şımarıklık mı

Konuyu okurken bile uykum geldi:uykucu:

Sabah ezanından sonra yatmamak için yatsı sonrası uyumak lazım

Bunu yapamadığınız yattığınız saat sonrasında da uykunuz bölündüğü için sabah 6 da kalkmak vs olmaz

Bizim burada sabah ezanı bile 7 den sonra okunuyor bu arada

İşe gitmiyorsanız her bulduğunuz arada uyuyun işe gidiyorsanız da yine akşam erken yatın ve sabah son ana kadar uyuyun

8 saatten az uyursam kendime gelemiyorum.
Eğer uyanıp uyuyorsam kendime gelemiyorum.
Bünyeyle alakalı bence.
Bebek doğunca ne yapıcam fikrim yok.

Uyu canım ya zamanla düzenli uyuyacak çocukta. Boşver işi gücü onlar elbet olur. Sen uyu ki sağlıklı ol böylelikl bebeğine daha yararlı olursun. Uykusuz,gergin,asabi bi anne nekdar faydalı olabilir ? Evin çiçek olsa kaç yazar ?

Uyu canım ya zamanla düzenli uyuyacak çocukta. Boşver işi gücü onlar elbet olur. Sen uyu ki sağlıklı ol böylelikl bebeğine daha yararlı olursun. Uykusuz,gergin,asabi bi anne nekdar faydalı olabilir ? Evin çiçek olsa kaç yazar ?

Uyku demissin fena uykum geldi :işsiz:
Uykuyu cok severim rekorum 18 saat o da bekarken ya suan ariyorum o gunlerimi. :KK51:
Bana da yetmiyo galiba.:anneadayı:

İ
Merhaba. 3.5 aylık bir kızım var. Malum uyumuyor ben de az uyuyorum. Az dediğime bakmayın gece yine daha iyi uyuyor ben de 5-6 saat toplamda kesintili de olsa uyuyabilıyorum. Çok cok az uyuyan anneler var. Kendimi yorgun hissediyorum yetmiyor. Anne ya da değil 4 ya da 5 saat uykunun yettiği insanlar var. Beni bıraksalar 10 saat uyurum. Yılların alışkanlığı iste. Merak ettiğim şey daha çok uyumak zorunda mıyız az uykunun yettiği insanlar nasıl yapıyor. Tabi biyolojik ritim aliskanlik ihtiyaç bunye hepsi kisiden kisiye farklidir ama ona 4 yetiyorsa bana da 6 yetse mesela ne güzel olur. Kafayı yedim galiba. Icimi doktum.Sadece görüş almak istedim. Sizlerİn düzeni nasıl. Mesela kizim uyurken ben 5 ya da 6 dan sonra geri yatmasam o bir iki saatte dünyanın işini yapabilirim. Olmuyor yatağa geri dönüyorum. Zaten uyu uyan sürekli bünye sersem oluyor. Halbuki erken kalkanın daha dinç olacağı vaktin daha bereketli olacağı söylenir. Nedir bu işin sırrı motivasyon mu kararlılık mi zorlama mi ne dersiniz hanımlar ?
İnan benim ki 3 yaşında 6 aydır öğlen uykusu yok şuan 37 haftalık hamileyim ağrılar yoğunlaştı oğlum az uyuyor sürekli hareket halinde gece 1 de uyuyorum bazen ara ara uyanıyorum ağrılardan en son 4 yada 5 te ayaktayım düşün pert oluyorum kalkıp evi topluyorum o saatte deli gibi öğlen arada uyku bastırıyor ama çoğu zaman nafile iş güç çocuk hamilelik ağrıları pert oluyorum

Oğlum 7 aylık sayılır uykuya hasretim. 4-5 saat anca o da abartısız 15-20 kez uyanıyor. Uyku eğitimi vermeye çalışıyorum. Uyku ahh ahh

Kesintili uyku bir halta yaramıyor, kesintisiz 3 4 saat belki yeter ama uyu uyan uyu uyan tansiyonum oynuyodu benim

Büyük kısımda hicvuyumamistim, ama lafta değil. Gerçekte. Bir keresinde iki saat uyumustum da nasıl iyi gelmişti.

Şimdi onlar uyuyunce bende yatiyorum. İşler bekliyor

Ayni beni anlattin cnm topu topu 5-6 saat uyuyorum kesintili tabikiii
Onceden 8-10 saat uyurdum
Bende senin gibiyim ne zaman oglum gozlerini yumsa kendimi yatakda buluyorum gozum hep yatakda
Isler birikiyor cnm bisey yapmak istemiyor yemegi zor yapiyom
Ayy varsa cozum bulan desin

Bünye ve alışkanlık meselesi sanırım. Evet ev çiçek gibi olmasın ama sonuçta yemek yemek zorundayız az çok ve giyecek birsey bulmak için yıkamak gerekiyor :) sabır biliyorum inşallah kısa zamanda düzene girer. Çok imreniyorum çocuğu uyuyup düzeni kuranlara

Back
X