merhaba ben yastıksız yatırıyodum evt ancak uyku tulumu hiç kullanmadım genelde kullanan var ama bu battaniye veya bebe yorganı kullanılmayacak anlamında değil ,ki zaten evin ısısına bağlı olarakta değişir ilk 6 ay bebek çok haraket etmiceğinden oda sıcaklığı iyi ise battaniyede kullanılabilir genelde uyku tulumunu en çok bebeği çok haraketli olanlar üzerinde hiçbirşey istemeyen bebişlerde kullanıldığını duydum :)merhaba arkadaşlar ctesi günü istikbale gittim başka bir şey için gitmişken bebek yastığı ver yorganınıda soruyim bir dedim. ordaki görevli bayan ilk 6 ay yastık ve ilk 18 ay yorgan kullanılmaması gerektiğini söyledi. aklım karıştı onun yerine uyku tulumları varmış siz ne kullandınız
Kollu uyku tulumları var astronot gibi. Hrm kollu hem bacaklı önden fermuarlı. Benimkilere hala kullanıyorun. İkisini de 2 yaşına kadar yastıksız yatırdım.benim anlamadığım uyku tulumlarının kolları açık bebek üşür onla gene bir bataniye falan kullanmak grekmiyormu yani ben hiç uyku tulumu düşünmezken kadın aklımı karıştırdı
canım benim kızım 3aylık oldu uyku tulumu denedim başından beri ama çok terliyodu geceleri acaba kaliteli değilmi diye farklı bi markadan aldım ama gel görki ondan değilmiş artık kullanmıyorum normal yorganda uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?