- Emoji Skoru
- 345
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi maaaaviiii
-
Benim ayaklarım gece açık kalınca üşüyor sanki onun da üşüyormuş gibi geliyor hepbu havada ne üşümesi kızbizim oda 23-24 derece genelde. sadece ince pijama giydiriyorum. çorap yok, örtü vs yok. üşümüyor bence
Ayakları çıplak kalınca üşür diye korkuma çorap giydirdim…Ben de fermuarli uyku tulumu icinde bacaklar ayaklar ciplak tek zibinla yatiriyorum oda sicakligina gore uygun tog degeri kullandiktan sonra sorun olmaz
Ah biz anneler üşür diye korkumuza neler yapıyoruz… bende çorap giydirdimBen patikli giydiriyorum tulum. Patiksiz olsaydi çorap giydirirdim ama
Çoraplı gibi bilekleri uzunlar var patiksiz denk gelirseniz öyle alın çorap kan dolaşımı için hiç iyi değil.Ben patikli giydiriyorum tulum. Patiksiz olsaydi çorap giydirirdim ama
Evet çorap su an giydirmiyorum zaten hepsini patikli aldim. Çorap da sıkıyor bebegi.Çoraplı gibi bilekleri uzunlar var patiksiz denk gelirseniz öyle alın çorap kan dolaşımı için hiç iyi değil.
ben de kendim çorapla asla uyuyamadığım için kış bebeği olmasına rağmen hep çorapsız yatırdımBenim ayaklarım gece açık kalınca üşüyor sanki onun da üşüyormuş gibi geliyor hep
Üşümüyor mu gerçekten ya bak cesaretlendirirsen hemen şu an ayağından çorabı çıkarıcamben de kendim çorapla asla uyuyamadığım için kış bebeği olmasına rağmen hep çorapsız yatırdımonu uyurken çorapla görünce ben daralıyorum
Sözde uzun almıştım ama geceleri bacaklarını çok hareket ettirdiği için bacaklarından yukarı çıkıyor uyku tulumu. Öyle olunca da ayakları açıkta kalıyorÇoraplı gibi bilekleri uzunlar var patiksiz denk gelirseniz öyle alın çorap kan dolaşımı için hiç iyi değil.
benimki üsümüyor valla. gece. kontrol de ediyorum rahat uyuyor. sırtını, göğsünü kontrol ediyorum bazen sıcak oluyor. üşüse anlarsın demişti bizim doktor o yüzden hiç kafaya takmadım bu konuyuÜşümüyor mu gerçekten ya bak cesaretlendirirsen hemen şu an ayağından çorabı çıkarıcam
Üstünde örtü olmadan çıplak ayakla üşüyecek gibi geliyor hepBen hep corapsiz yatirdim ama iki yasindan sonra bir corap aski geldi kizimacorapsiz yatmiyor
Ayakları soğuksa üşüdüğü anlamına mı geliyor pekibenimki üsümüyor valla. gece. kontrol de ediyorum rahat uyuyor. sırtını, göğsünü kontrol ediyorum bazen sıcak oluyor. üşüse anlarsın demişti bizim doktor o yüzden hiç kafaya takmadım bu konuyu
hayır. sırtı veya göğsü soğuksa üsüyordur. ben ayaklarına hiç bakmıyorum cünkü genelde soğuk değil ama serinler.Ayakları soğuksa üşüdüğü anlamına mı geliyor peki
Benimki 5 aylık ama çokta dönmeye niyeti yok beyefendinin o da kafamı karıştıran başka bi konuhayır. sırtı veya göğsü soğuksa üsüyordur. ben ayaklarına hiç bakmıyorum cünkü genelde soğuk değil ama serinler.
bir de bebek uykuda üsüyorsa çok çiş yapar. eğer dönebiliyorsa kollarını karnının altına alır vs vs. yani üsüyen çocuk belli eder kendini. benim oğlan yayla gibi serilip uyuyor
Yok ya, uyku tulumlari ona gore design ediliyor.Üstünde örtü olmadan çıplak ayakla üşüyecek gibi geliyor hep
MaşallahYok ya, uyku tulumlari ona gore design ediliyor.
Kizim smdi pijamayla yatiyor, ev 22 derece biz usuyoruz ama o ustunu bile ortmeden yatiyor. Kan akislari bizden daha hizli, canli kanli varliklar cocuklar