arkadaşlar hepinize merhabalar gecenin şu saatinde sıcacık yatağımdan kalktım sizlere yazıyorum.delimiyim neyim:bbo: canlarım çok sevdiğim biri var hayatımda beş yıldır yakın bi zamanda da nişanlandık.birbirimizi çok sever güvenir ve aynı zamanda da kıskanırız.ilk başlar kıskançlık olaylarını daha şiddetli yaşıyorduk ama zamanla güvenince o krizlerden pek eser kalmıo..yalnız bugün dışardayız karşıdanda iki tane kız geliyor geçtiğimiz kaldırımda biraz dar kız farkettim nişanlıma biraz sürtündü geçti ama ben hani dar ondan olmuştur önceki ben olsam yaygarayı koparırım.neyse bi şey demedim.bugün msnde konuşuoruz konu açıldı bu konudan.dedi ben ne kadar çekildiysem o üstüme üstüme geldi.haydaaaa benim sigortalar attıııııııkötükedihüso dellendim...dedim neden sen ozaman tepki vermedin kıza sert çıkmadın.yok şimdi laf sölerim o da bana işte kaldırım dardı geçemedim ondan ne üstüne alınıyosun demesinden çekindim dedi.bende sen eğerki bunu hissettiysen o zaten bunu yapmıştır dedim.ben sana güveniyorum senin böle olaylarda tepkini ortaya koyacağını düşünodum dedim.olayı daha büyütmek istemedim ama şu an sinirden köpürüyorum.tamam orda rezillik çıkaracak hali yok ama bi erkek olarak yavaş doğru yürü filan diyemez mi???farzedin ki ben farkettim kıza sert çıktım kavgaya tutuştuk ya yolun ortasında rezillik!!!ama ondan beklerdim tepki veremesini...ve bunun daha öncesinde de kızın biri yine buna askıntı oldu bu adam gibi gidip konuşmuş benim hayatımda biri var die bu sefer o düşük insan bunu öpmeye kalkmış bu napıosun filan demiş ama yine benim istediğim gibi bağırıp çağırmamış...
uzun oldu ama şimdi sizlere soruyorum ben sinirlenmekte haksızmıyım bi tepki vermesi gerekmezmiydi ben bu olayı kapatim mi yoksa büyütim miiii inanın çok sinirliyim yaa
klava:
uzun oldu ama şimdi sizlere soruyorum ben sinirlenmekte haksızmıyım bi tepki vermesi gerekmezmiydi ben bu olayı kapatim mi yoksa büyütim miiii inanın çok sinirliyim yaa