Uyku tutmuyor düşünmekten helak oluyorum

Böyle insanlar vicdan yapmazlar maalesef bence işin varsa çalış kimseden vicdan bekleme keşke borcunuz bitince kredi çekip ev alabilseniz en azından evinizin borcunu ödüyor olurdunuz 🙁 kısmet belki kızınız kısmetiyle gelir
İnşallah cnm artık hiç bişey beklemiyorum ki bizi bize bıraksınlar çocuğa bez alacağım parayı onlara verince içleri nasıl rahat edicek

Canım bende bunu söylüyorum işte kaliteli değil mesele şimdi se pco lusun hak etmiyor mu anneliği hiç paran olmadığını düşün nasıl bi durum beni anlamışsındır biraz belki biz bu anlayışı elin adamından istemiyoruz ki doğacak çocugun dedesinden babaanesinden bekliyoruZ bizi kendi halimize bıraksalar mis gibi yetiştiririm yavrumu evimi de alırım araba mi da alırım ben çalıştıgımı eşimin babasına verdikten sonra ne anladım bu işten
Ama işte zorunds değiller bu bir insiyatiftir
Ama size zarar da vermesinler diyorum....
Ya yeni dünyada herkes kendi başının çaresine bakıyor inanın
Çevrenize bakın şöyle

Ama işte zorunds değiller bu bir insiyatiftir
Ama size zarar da vermesinler diyorum....
Ya yeni dünyada herkes kendi başının çaresine bakıyor inanın
Çevrenize bakın şöyle
Tamam zorunda değiller bıraksınlar daha uygun biyere çıkayım güzellikle yaklaşsınlar niye siliyolar oğullarını

İnşallah cnm artık hiç bişey beklemiyorum ki bizi bize bıraksınlar çocuğa bez alacağım parayı onlara verince içleri nasıl rahat edicek
Edecek işte maalesef etmeyecek olsa akıllarına dahi getirmezler hem evlattan nasıl kira alınır ben anlamıyorum ki benim iki evim olsa annem ve babamın evi olmasa onlara gelin benim diğer evde oturun ama bana kira verin mi diyecem nasıl vicdandır bu anlamıyorum burada "e hem insanların evinde otur hem de kira verme olur mu öyle beleş" diyenleri cidden anlamıyorum 😒

Tamam zorunda değiller bıraksınlar daha uygun biyere çıkayım güzellikle yaklaşsınlar niye siliyolar oğullarını
Silemezler zaten sizi korkutuyor lar sizin vicdanınız rahat etmeyecek biliyorlar ondan duygu sömürüsü yapıyorlar

Edecek işte maalesef etmeyecek olsa akıllarına dahi getirmezler hem evlattan nasıl kira alınır ben anlamıyorum ki benim iki evim olsa annem ve babamın evi olmasa onlara gelin benim diğer evde oturun ama bana kira verin mi diyecem nasıl vicdandır bu anlamıyorum burada "e hem insanların evinde otur hem de kira verme olur mu öyle beleş" diyenleri cidden anlamıyorum 😒
Başkasına kira versem zoruma gitmez ya oğlun yani oglun

Kusura bakma ama eşek olana semer vuran çok olur. Eşin ailemi silemem dedikçe seni siliyor...

Başkasına kira versem zoruma gitmez ya oğlun yani oglun
İnsan kardeşinden de alamaz kira anlamıyorum cidden hadi kira istiyorsun da 1000 TL nedir bari daha uygun söyle elin evine 1000 vermeyin gelin bize 500 verin oturun dede yine amenna ama bilemedim cidden

Kızlar mrb iyi geceler herkese saat 3 bucuk oldu uyuyamıyorum size içimde ne var ne yok dökmek istiyorum o kadar çok şey var ki anlatılacak ben 22 yaşındayım 22+3 haftalık hamileyim eşimin ailesinden o kadar çok çektim ki içimde büyük bi ahım var çok sıkıntı yaşadık anlatsam roman olur en basitinden bahsedeyim ben tüp bebekle hamileyim ilk oglumu pisikolojimi bozdukları için kaybettim 19 haftada erken dogum da şimdi de zar zor tekrar demedim yine oldu çok şey kaybettik ama hiç yanımızda olmadılar hiç destekleri olmadı nefret ediyorum hepsinden şimdi doğacak bebeğim inşallah sağlıkla gelir ama doğduktan sonra kimseyi istemiyorum onlarda biz yanında oluruz biz bakarız diyince çıldırıyorum bişey demiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içim içimi yiyo ben bana yapılanları unutamıyorum ben 1 asgari ücretle nasıl gecinicegimizi düşünürken hala eve giren paranın peşindeler hala aynılar.. eşya borcunuz bitsin kira alcaklar bizden bin bin istiyolar küçük kaynım var bekar onu evlendirin diyolar sanki bizi evlendiren onlar napıcam ben bu pisikolojiyle kimseyi görmek istemiyorum çocuğumu da kimse görsün istemiyorum eşimi çok seviyorum beni anlıyo ama ailem napim diyor akıl verin kızlar cidden çıldırmak üzereyim her gece böyle sabahlıyorum yapılanları unutamıyorum nefretim sönmüyor hamilelik psikolojisimi anlamadım akıl verin nolur 😭😭😭😭😢😢😢
Canım hiç takma kafana emin ol senin gibi bi sürü insan vardır sen üzülünce onlar mutlu olacagina sen mutlu ol onlar üzülsün sen kendini ve bebegini dusun . Herseyin zamani gelince soyle simdi kendini hic uzme

her zaman böyle kalacak değiliz sadece eşimin ailesinden çocuğum büyüsün 1 yaşına gelsin sonra işe devam ederim biraz anlayış bekliyorum onlardan sadece yada bıraksınlar 1000 tl kira vereceğime 5. Katta oturacagıma girişte otururum 500 600 veririm daha iyi geçinirim insan evladına kendi ihtiyacı yokken yüklenir mi ben yüklenmem şahsen.. Zorla tutuyorlar.. bizi kaybedersin gidersen diyolar eşimde silip gecemiyo

Zorla nasıl tutuyorlar anlamıyorum. Bıraksalar çıkarım diyorsunuz. Bulun güzel bir ev eşinizi ikna edin gidin görün kiralayın. Doğumdan önce taşının kafanız rahat olsun. Onlar kira beklerken gidip anahtarı teslim edersiniz.

Yine ibretlik konulardan biri daha. Kusura bakmayın ama kendi düşen ağlamaz derler. Bu yaşta 2.gebelik üstelik tüp bebekle. Asgari ücret alıyor eşiniz tek maaş geçiniyorsunuz. Nerden geliyor bu cesaret? Hadi evlendiniz gencecik yaşta sizde çalışıp birikim neden yapmadınız? Tüp bebek olduğuna göre gayet planlı gebelik. Hamile kalmayı planladığınıza göre nasıl geçineceğinizi de siz ve kocanız planlamalıydı. Sizin düşünmediğiniz kendi çocuğunuzu babaanne dede neden düşünsün?
Hayatınızın iplerini elinize almamışsınız daha aile olamamışsınız başka sizin eşinizde iş yok

Son düzenleme:
Vermicez demiyoruz cnm sadece bebeğim biraz büyüsün hemen doguma hazırlayın parayı diyolar çalışamıcam idare edin diyoruz anlamıyorlar
Saçmalık. Insanın ne kadar masrafı oluyo boyle durumda büyükler destek vermesi gerekirken daha yolma çabası cok kotu bisey

Yine ibretlik konulardan biri daha. Kusura bakmayın ama kendi düşen ağlamaz derler. Bu yaşta 2.gebelik üstelik tüp bebekle. Asgari ücret alıyor eşiniz tek maaş geçiniyorsunuz. Nerden geliyor bu cesaret? Hadi evlendiniz gencecik yaşta sizde çalışıp birikim neden yapmadınız? Tüp bebek olduğuna göre gayet planlı gebelik. Hamile kalmayı planladığınıza göre nasıl geçineceğinizi de siz ve kocanız planlamalıydı. Sizin düşünmediğiniz kendi çocuğunuzu babaanne dede neden düşünsün?
Hayatınızın iplerini elinize almamışsınız daha aile olamamışsınız başka sizin eşinizde iş yok
Birikimle yaptım zaten tüp bebeği kimse vermedi

Zorla nasıl tutuyorlar anlamıyorum. Bıraksalar çıkarım diyorsunuz. Bulun güzel bir ev eşinizi ikna edin gidin görün kiralayın. Doğumdan önce taşının kafanız rahat olsun. Onlar kira beklerken gidip anahtarı teslim edersiniz.
Cnm bir ev daha alınması lazım ama bu sene başlıcaz şubatta başlıcaz diyolar tam dogum yapacagım tarihde beklemiyolar biraz büyüsün yavrum kiraya çıkıcaksanız bize ugramayın diyolar eşimde karşı gelemiyor

Back
X