Tabiki değiller bekar kaynım var 22 yaşında oda onada ev alınca diyor çalıştığı kendine yiyor kp 3 bucuk tan asagı maaş almıyo biz vermicez demiyoruz ki kaynım borcu bitince niye kira vermedi onu niye sıkıştıramıyolar onlara bişey diyen yok biraz göxü açık büyük kaynımın ben ortancı ile evliyim büyük benden sonra evledi kimse bişey diyemiyo ona düğünleri olucak kp gelip yanıma altınlarımı istedi borcum olsun dışarı borcumuz olmasın dedi verdim sonra yukardakilerde altınlarla araba aldılar üzerini ödüyolar para isteyen yok ben de Altınlarımla araba alabilirdim ama kötü hep ben hep ben şimdi Altınlarım nerde diye sorduğumda evimde oturuyosunuz ya diyo ilk çocugunuza sayın diyo oğlum da da aynı böyle psikolojik baskı yaptılar çocuğumu 5 bucuk aylık dogurdum bir saat yaşadı bir kere mezarına gitmediler.. Bunlar unutulmuyor şimdi yavrumu onlara göstermek bile istemiyorumMiras yoksa yok. Çalışıp didinip kendiniz alırsınız istediğinizi. Diyorum ya böyle aileler kendine ancak sömürecek köle yetiştirmek ister. Eşinizi de sindirmisler onu da anlıyorum. Ama artık oda baba olma yolunda. Artik ilk sorumluluğu çocuğuna ve size karşı. Ailesi onun desteğine muhtaç degil sonuçta.