Uyku tutmuyorr :(

_Safderun_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
157
89
53
30
Merhaba kızlar. Bugün de uyku tutmuyor. Çok büyük güven sorunu yaşıyorum. Sizce bunun üstesinden gelebilir miyim. Nolur bir fikir verin bana. Güven geri gelebilen bir duygu mudur ??

Kedinin boynuna ciğer bağlanır mı? Hele birde "ciğer yemem ben" diyip döndüğünde ciğeri bulamamışsan.

Ama üstesinden gelirsin bacım. Kimseye güvenmeyerek.
Aynı evde yaşadığım kocam dediğim insana güvenim tamamen yıkıldı. Herseyinden şüphelenir oldum. Söylediği dogru bile olsa inanmaz oldum. Bana herseyi duzeltecegini söyledi ama ona bile inancım yok. Bir evlilik boyle gitmez ki. Daha ne kadar tahammül edebilirim bilemiyorum çok zor.. İnsallah ustesinden gelebilirim.

Olay ne bilmiyorum ama birine güvenin gittiyse ilişkini bitir, hayat kısa...
Kocam bir oyun oynuyor. Oradan bir kadınla konustu mesajlarini gördüm. Sonra evi terk ettim asla hazmedemeyecegim birşey çünkü. Ama ikinci evliligim oldugu icin birdaha olmayacak sana kendimi guvendiricem seni cok seviyorum falan dedi agladi falan iste bende geri döndüm. Ama kendisine bakiyorum evlendigim adam bu degil. Surekli bi icimde suphe yapmasa bile kendime yediremiyorum. Bitirmeyi dusunup duruyorum ama ikinci evliligim oldugu icin tamamen kararli olamıyorum.

Rica ederimm şans verdim ama boyle de benim icim hic rahat değil. Kendimi kötü hissediyorum açıkçası.
Bence herkes bi şansi hak eder. konuya göre değişir tabi hic afi olmayan seyler var inşAllah kiymetinizi anlar ve bida tekrarlamaz hatasini. bi kere yapdi bir şey mi, alişkanlikmi ,bağimlilik mi ne oldunu bilmedim icin fikir yurutemedim.Allah hayirlisini nasip etsin hakkinizda

yapan birdaha yapar. Yakalanmasa pisman olmayacakti. İsterse 10. evliliğin olsun, affetme.

okudum şimdi temas yok bence linçlencem ama tam da aldatma sayilmaz. hak etmis sansi size karşi nasil ilgilimi mesela cocuk var mi bilmiyorum babaligi nasil ama bu aldatma boyutu artarsa hic oyle 2. evliligim diye dusunmeyin ama bence masum bi yazişma

Masum bir yazisma diyorsunuz ama ne farkeder ki. Ayni seyi ben yapmis olsaydim kimse bunun masum bir yazisma oldugunu soylemezdi. Ki mesajlari gorseydiniz pekte masum değildi. Bana gorusmedim yazistim sadece diyor ama ben bunu nereden bilebilirim ki. İnanmak kolay degil

yapan birdaha yapar. Yakalanmasa pisman olmayacakti. İsterse 10. evliliğin olsun, affetme.
Bende ayni sekilde dusunuyorum. Bana unutturacagim dedi ama oyunu birakmasi gerekiyor en basta. Birakmiyor bir türlü. Bagimlilik yapmis. Ama orada oldugu surece zaten ben hic bir sekilde inanmayacagim bunu da biliyor. Zaten unutturmak icin bir cabasi da oldugunu dusunmuyorum. Unutturmak anlayisi sadece bu konuyu konusmamak. Ama ben kapatamadim hic icimde konuyu.

yazişmalarin dan anlarsin buluşmuslar mi haklisiniz siz de tabi kesdiremiyorum başima gelse nasil davranirim benim eşim de bi oyun oynuyo arkaslari whtsp grubuna almisdi bakdim kadinlar var hemen cikiyosun dedim cikmisdi. ayni oyundur kesin bu erkeklerin oyun sevdasida bi tuaf

Aynen oyun sevdalari bir tuhaf ... Yasadiginiz onur kirici... Af etme kisiye gore degisiyor... Algi meselesi.... Olaya nasil baktiginizla ilgili.... Sizi en iyi siz bilirsiniz... Hazmedemiyorsaniz... Sizi ne rahat ettirecekse onu yapin... Surekli suphe ile yasanmaz....saglikli bir evlilikte yurutulmez..

Pubg oynuyor. Ben bazilarini tesadufen gordum. Cogu silinmisti. Bilemem ki ne yazistilar. Cocugum yok. Suan rahim agzimda sikinti var leep konizasyon oldum daha yeni desteğe cok ihtiyacim varken esim beni yalniz birakti akli fikri oyunda ve baska seylerdeymis. Ameliyata girerken bile aramiz kötüydü. Ona artık eskisi gibi bakamiyorum. Ne kadar sevsemde guvensizlik ve surekli suphe halinde olmak beni cok yoruyor ekstra strese sokuyor. Surekli telefonunu karistirmak istiyorum surekli kurcaliyorum konuyu acip duruyorum elimde degil kendimi hala aptal yerine koyuluyormus gibi hissediyorum.

Evet suphe ile yasamak cok zor. Ozelliklede karsimdaki kisi bu kadar umursamazken. Kimseden sevgide dilenmek istemiyorum. Calisiyorum cocugum yok ayaklarimin uzerinde dururum elbette. Ama bilmiyorum yine de tamamen bitsin artik deyip gidemiyorum birsey durduruyor beni. Belkide sevdigim icin ama sevgide yetersiz kaliyor bazi konularda iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…