- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi _Safderun_
-
çoook geçmiş olsun tam da destek beklediniz zaman. eşinle konuş oyunu hayatin dan cikarsin belki silerse guveniniz de artar söyle bence evliligimiz icin silmelisin de. benim esim baska bir sey oynuyo o sildi bende hep telefona bakiyo diye sorun etmisdim daha sonra cok kotu hasta oldu yemekden zehirlenmisdi cok uzulmusdum igles hic sana kizmicam oyununuda yukle dedim odur budur adam oynuyor kendim ettim kendim buldum :)Pubg oynuyor. Ben bazilarini tesadufen gordum. Cogu silinmisti. Bilemem ki ne yazistilar. Cocugum yok. Suan rahim agzimda sikinti var leep konizasyon oldum daha yeni desteğe cok ihtiyacim varken esim beni yalniz birakti akli fikri oyunda ve baska seylerdeymis. Ameliyata girerken bile aramiz kötüydü. Ona artık eskisi gibi bakamiyorum. Ne kadar sevsemde guvensizlik ve surekli suphe halinde olmak beni cok yoruyor ekstra strese sokuyor. Surekli telefonunu karistirmak istiyorum surekli kurcaliyorum konuyu acip duruyorum elimde degil kendimi hala aptal yerine koyuluyormus gibi hissediyorum.
Ciddi bir sekilde konuyu konustunuzmu... Karsilikli olarak..... Siz bu kadar rahatsizken onun hala oynuyor olmasi belkide konuyu tam anlamiyla anlamadi....yani kendinizi sizden iyi bilen biri olamaz... Ben mesela olaylar karsisinda elimden ne geliyorsa yaparim... benim huyumda budur... Bitirme karari aldigimda acaba sunuda yapsaydim olurmuydu dememek icin... Herkes farkli... Ama ihanet asla... Cunku kendimi biliyorum ... Ben onu af ettim devam desem bile ...saglikli devam edemem...eve bir dk gec gelse acabalar kafamda ucusur...Evet suphe ile yasamak cok zor. Ozelliklede karsimdaki kisi bu kadar umursamazken. Kimseden sevgide dilenmek istemiyorum. Calisiyorum cocugum yok ayaklarimin uzerinde dururum elbette. Ama bilmiyorum yine de tamamen bitsin artik deyip gidemiyorum birsey durduruyor beni. Belkide sevdigim icin ama sevgide yetersiz kaliyor bazi konularda iste.
Cok teşekkür ederim. Söyledim söz veriyorum birdaha oynamayacagim dedi sildi gözümün önünde. 2 gun sonra baktigimda yine yukluydu oyun. Senin yaninda oynayayim dedi ama ben surekli onu takip edememki calisiyorum ki zaten yapacak olan her yerde her turlu yapar zaten biliyorum. Bana oynamani istemiyorum dedigimde yine yuklemissin dedigimde sen karışma burda oynamazsam disarda oynarim biktim artik kiskancliklarindan gibi cumleler kuruyor. Halbuki bu kiskanclik değil. Tamamen guvensizlik. Hem suclu hem guclu konusmalarini bir gorseniz sanirsiniz ben sucluyum.çoook geçmiş olsun tam da destek beklediniz zaman. eşinle konuş oyunu hayatin dan cikarsin belki silerse guveniniz de artar söyle bence evliligimiz icin silmelisin de. benim esim baska bir sey oynuyo o sildi bende hep telefona bakiyo diye sorun etmisdim daha sonra cok kotu hasta oldu yemekden zehirlenmisdi cok uzulmusdum igles hic sana kizmicam oyununuda yukle dedim odur budur adam oynuyor kendim ettim kendim buldum :)
İste bende ayniyim suan. Surekli nerde acaba doğru mu soyledi acaba hala birileriyle konuşuyor mu kafasindayim. Rahatsızlığım umurunda bile degil sanki. Zaten 3 senelik evliyim. Bir senedir nerdeyse calismiyor ben kendim calisip duruyorum daha bende 26 yasindayim bu kadar sorumluluk ustune bu yasananlar bana cok agir geliyor. Suphe olunca da yasadigim hayat bana zindan gibi geliyor.Ciddi bir sekilde konuyu konustunuzmu... Karsilikli olarak..... Siz bu kadar rahatsizken onun hala oynuyor olmasi belkide konuyu tam anlamiyla anlamadi....yani kendinizi sizden iyi bilen biri olamaz... Ben mesela olaylar karsisinda elimden ne geliyorsa yaparim... benim huyumda budur... Bitirme karari aldigimda acaba sunuda yapsaydim olurmuydu dememek icin... Herkes farkli... Ama ihanet asla... Cunku kendimi biliyorum ... Ben onu af ettim devam desem bile ...saglikli devam edemem...eve bir dk gec gelse acabalar kafamda ucusur...
Oyunu silse mesele cözulcek aslinda odun ya ne kiskancligindan bahsediyor kadinin gururu incilmis. bir daha teklif edin ciddi ciddi soyleyin bu oyunu evimde istemiyorum deyin birlikde zaman geçirelim deyin tatli dille deneyin bakdiniz olmuyor ya oyun ya ben deyin son çareCok teşekkür ederim. Söyledim söz veriyorum birdaha oynamayacagim dedi sildi gözümün önünde. 2 gun sonra baktigimda yine yukluydu oyun. Senin yaninda oynayayim dedi ama ben surekli onu takip edememki calisiyorum ki zaten yapacak olan her yerde her turlu yapar zaten biliyorum. Bana oynamani istemiyorum dedigimde yine yuklemissin dedigimde sen karışma burda oynamazsam disarda oynarim biktim artik kiskancliklarindan gibi cumleler kuruyor. Halbuki bu kiskanclik değil. Tamamen guvensizlik. Hem suclu hem guclu konusmalarini bir gorseniz sanirsiniz ben sucluyum.
Takildiniz nokdalar tek oyunda değil demek calişmamasida buyuk mesela. Yaşitiz bu arada bende 26 yaşindayimİste bende ayniyim suan. Surekli nerde acaba doğru mu soyledi acaba hala birileriyle konuşuyor mu kafasindayim. Rahatsızlığım umurunda bile degil sanki. Zaten 3 senelik evliyim. Bir senedir nerdeyse calismiyor ben kendim calisip duruyorum daha bende 26 yasindayim bu kadar sorumluluk ustune bu yasananlar bana cok agir geliyor. Suphe olunca da yasadigim hayat bana zindan gibi geliyor.
Hepsini denedim oyun ya ben dedim sildi oyunu yine geri yükledi. Bir türlü vazgecmiyor. Yeni ise basladi isten geliyor direk elinde telefon. Sabahlara kadar oyun oynuyor bazen uyumadan ise gittigi bile oluyor.Oyunu silse mesele cözulcek aslinda odun ya ne kiskancligindan bahsediyor kadinin gururu incilmis. bir daha teklif edin ciddi ciddi soyleyin bu oyunu evimde istemiyorum deyin birlikde zaman geçirelim deyin tatli dille deneyin bakdiniz olmuyor ya oyun ya ben deyin son çare
Tabiki degil bircok konu var takildigim. Kaba konusmasi, mesela ben aglarken hala oyun oynamaya devam ediyor ya da uyuyor sanki ben yokmusum gibi. Degersiz hissetmeme sebep oluyor. Kendisiyle konusmak istediğim zaman yine başlama bana huzur ver felan diyor. Gitmek isteyince de agliyor seviyorum diye. 26 yasin bu kadar zor gececegini hic tahmin etmezdim..Takildiniz nokdalar tek oyunda değil demek calişmamasida buyuk mesela. Yaşitiz bu arada bende 26 yaşindayim
Bağimliliga geçmis daha eşinizin ki ya sacma olur mu bilmiyorum ben hic denemedim ama tuzlu su diye bir sey gormusdum bir piskolok tavsiye ediyordu intgramdan bi bakin isterseniz esra ezmeci kadinlar eşlerinin kendine baglanmasi icin tuzlu su filen yapiyolar belki etki eder ya gercekden cok uzuldum cok gençsiniz calismayan oyun bagimlisi bir adamHepsini denedim oyun ya ben dedim sildi oyunu yine geri yükledi. Bir türlü vazgecmiyor. Yeni ise basladi isten geliyor direk elinde telefon. Sabahlara kadar oyun oynuyor bazen uyumadan ise gittigi bile oluyor.
Eşinizin ciddi anlamda kendine gelmesi gerek siz nerdeyse kafada bitirmisiniz gibi bir sey keske elimden bir sey gelsede yapsam suan da gercekden hic daha uyku tutmaz beniTabiki degil bircok konu var takildigim. Kaba konusmasi, mesela ben aglarken hala oyun oynamaya devam ediyor ya da uyuyor sanki ben yokmusum gibi. Degersiz hissetmeme sebep oluyor. Kendisiyle konusmak istediğim zaman yine başlama bana huzur ver felan diyor. Gitmek isteyince de agliyor seviyorum diye. 26 yasin bu kadar zor gececegini hic tahmin etmezdim..
Bide hastayım boyle giderse 26 yasimda rahim agzi kanser olcam stresten uzak durmam gerekirken bana yasattiklari beni soguttu artik boyle bir adama zaten cocukta verilmez daha evine bakamiyor cocuga nasil bakacak. O icmez ki boyle seyler.Bağimliliga geçmis daha eşinizin ki ya sacma olur mu bilmiyorum ben hic denemedim ama tuzlu su diye bir sey gormusdum bir piskolok tavsiye ediyordu intgramdan bi bakin isterseniz esra ezmeci kadinlar eşlerinin kendine baglanmasi icin tuzlu su filen yapiyolar belki etki eder ya gercekden cok uzuldum cok gençsiniz calismayan oyun bagimlisi bir adam
Kafamda bitirdim de işte yine de sevgim bitmiyor bir türlü. Birazcik bitirebilsem bende boyle bir adamin nesini seviyorum bilmiyorum ki. İcimde bitirebilsem 5dk durmam burada inanin.Eşinizin ciddi anlamda kendine gelmesi gerek siz nerdeyse kafada bitirmisiniz gibi bir sey keske elimden bir sey gelsede yapsam suan da gercekden hic daha uyku tutmaz beni
Ya Allah korusun oyle dusunmeyin gencsiniz ne kanseri Allah korusunn cocuk bencede duzelene kadar yapmayin hatta baya bekleyin yani. o icmicek siz tuzlu suyla yikaniyorsunuz filen bakin bi anlicaksinizBide hastayım boyle giderse 26 yasimda rahim agzi kanser olcam stresten uzak durmam gerekirken bana yasattiklari beni soguttu artik boyle bir adama zaten cocukta verilmez daha evine bakamiyor cocuga nasil bakacak. O icmez ki boyle seyler.
keşke anlasa onu ne kadar sevdinizii keske hak etseKafamda bitirdim de işte yine de sevgim bitmiyor bir türlü. Birazcik bitirebilsem bende boyle bir adamin nesini seviyorum bilmiyorum ki. İcimde bitirebilsem 5dk durmam burada inanin.
Neden kendinize bu eziyeti layik goruyorsunuz ozaman.... Duzeleceginden umudunuz yoksa... Nasil mutlu olacaksaniz oyle yapin tabikide...İste bende ayniyim suan. Surekli nerde acaba doğru mu soyledi acaba hala birileriyle konuşuyor mu kafasindayim. Rahatsızlığım umurunda bile degil sanki. Zaten 3 senelik evliyim. Bir senedir nerdeyse calismiyor ben kendim calisip duruyorum daha bende 26 yasindayim bu kadar sorumluluk ustune bu yasananlar bana cok agir geliyor. Suphe olunca da yasadigim hayat bana zindan gibi geliyor.
Tamam o zaman bakarim bi cok tesekkurler. Hastaligim o türden bir hastalik o yüzden oyle dedim. Boyle bir zamanda bana destek olmasini beklerken onun yanimda olmaması da yasadiklarimin disinda beni sogutuyor kendisinden. İnsan ilgi alaka bekliyor bazen.Ya Allah korusun oyle dusunmeyin gencsiniz ne kanseri Allah korusunn cocuk bencede duzelene kadar yapmayin hatta baya bekleyin yani. o icmicek siz tuzlu suyla yikaniyorsunuz filen bakin bi anlicaksiniz
Bende bilmiyorum ki. Sevdigim icin sanirim. Bu duygunun onune gecemiyorum. Bu konuda destek alsam mi acaba diye dusuncelere girdim artik.Neden kendinize bu eziyeti layik goruyorsunuz ozaman.... Duzeleceginden umudunuz yoksa... Nasil mutlu olacaksaniz oyle yapin tabikide...
Keşke haketse. Beni hic haketmeyen biri. Evlendigim zaman boyle degildi ne olduysa su bir senede oldu. Nasil bu hale geldik bilmiyorum..keşke anlasa onu ne kadar sevdinizii keske hak etse
Seviyorum ve vazgecmem zor diyorsaniz... Ozaman cabaliycaksiniz.... O birseyler yapmiyorsa siz yapacaksiniz... Ve sonu geldiginde olumlu yada olumsuz.... Soylenecek son soz sizde olur....Bende bilmiyorum ki. Sevdigim icin sanirim. Bu duygunun onune gecemiyorum. Bu konuda destek alsam mi acaba diye dusuncelere girdim artik.
Ne yapabilirim sizce ? Ben elimden geleni yaptığımı dusunuyorum artık. Bir fikriniz var mı sizin? Belki bir çözüm olur benim için.Seviyorum ve vazgecmem zor diyorsaniz... Ozaman cabaliycaksiniz.... O birseyler yapmiyorsa siz yapacaksiniz... Ve sonu geldiginde olumlu yada olumsuz.... Soylenecek son soz sizde olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?