Bebeğim 8 buçuk aylık ama uyumuyor resmen bakın saatt tam 6.30 ve ben hala hiç uyumadim kendisi ufak kestirmeler yapıyor tam ben dalacaken uykuya hop kalkiveriyor altan iki üsten iki dış çıkardı ama azılar da kabarmış biri patlamış hatta altanda 3 dis patlamış normal mi daha çok ufak değil mi bu kadar dis için şimdi hatta karşımda alkış yapıyor. Neyse eşimde diyet yapıyorum ama sürekli moral bozucu konuşuyor kilo veremezsin sen işte boşuna diyet yapma diye halbuki 69 dan 66 ya indim ama tabi ara ara dayanamıyorum tatlı yiyorum koşu bandı alacak bana koşu bandı ile zayıflamak mümkün mü ikinci sorum da bu ve kedime geliyorum kendisi çok mutsuz son günlerde önceden hiç yapmazdı şimdi kapı açılınca hoop binaya atlıyor kaçıyor sanırım bebeğim çok ses yaptığı için rahatsız oluyor çünki bebeğime karşı ters ters bakışlarını yakalıyorum hep benim kedim aşırı rahatına düşkün asil biri olduğu için sanırım seslere tahammül edemiyorum birde bebeğim onu kovalıyor arada örümceği ile veterinere sorduğumda bir kez depresyon da olabilir dedi nasıl düzeltebilirim piskolojisini üçüncü sorumda bu? Soruların hepsini cevaplayan yazsın birini cevaplayıp diğerlerini boş bırakan hiç yazmasın.