Uyku uyumayan bebegim ve ben esim ve kedim

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.233
2.993
133
29
Bebeğim 8 buçuk aylık ama uyumuyor resmen bakın saatt tam 6.30 ve ben hala hiç uyumadim kendisi ufak kestirmeler yapıyor tam ben dalacaken uykuya hop kalkiveriyor altan iki üsten iki dış çıkardı ama azılar da kabarmış biri patlamış hatta altanda 3 dis patlamış normal mi daha çok ufak değil mi bu kadar dis için şimdi hatta karşımda alkış yapıyor. Neyse eşimde diyet yapıyorum ama sürekli moral bozucu konuşuyor kilo veremezsin sen işte boşuna diyet yapma diye halbuki 69 dan 66 ya indim ama tabi ara ara dayanamıyorum tatlı yiyorum koşu bandı alacak bana koşu bandı ile zayıflamak mümkün mü ikinci sorum da bu ve kedime geliyorum kendisi çok mutsuz son günlerde önceden hiç yapmazdı şimdi kapı açılınca hoop binaya atlıyor kaçıyor sanırım bebeğim çok ses yaptığı için rahatsız oluyor çünki bebeğime karşı ters ters bakışlarını yakalıyorum hep benim kedim aşırı rahatına düşkün asil biri olduğu için sanırım seslere tahammül edemiyorum birde bebeğim onu kovalıyor arada örümceği ile veterinere sorduğumda bir kez depresyon da olabilir dedi nasıl düzeltebilirim piskolojisini üçüncü sorumda bu? Soruların hepsini cevaplayan yazsın birini cevaplayıp diğerlerini boş bırakan hiç yazmasın.

Bebeğim 8 buçuk aylık ama uyumuyor resmen bakın saatt tam 6.30 ve ben hala hiç uyumadim kendisi ufak kestirmeler yapıyor tam ben dalacaken uykuya hop kalkiveriyor altan iki üsten iki dış çıkardı ama azılar da kabarmış biri patlamış hatta altanda 3 dis patlamış normal mi daha çok ufak değil mi bu kadar dis için şimdi hatta karşımda alkış yapıyor. Neyse eşimde diyet yapıyorum ama sürekli moral bozucu konuşuyor kilo veremezsin sen işte boşuna diyet yapma diye halbuki 69 dan 66 ya indim ama tabi ara ara dayanamıyorum tatlı yiyorum koşu bandı alacak bana koşu bandı ile zayıflamak mümkün mü ikinci sorum da bu ve kedime geliyorum kendisi çok mutsuz son günlerde önceden hiç yapmazdı şimdi kapı açılınca hoop binaya atlıyor kaçıyor sanırım bebeğim çok ses yaptığı için rahatsız oluyor çünki bebeğime karşı ters ters bakışlarını yakalıyorum hep benim kedim aşırı rahatına düşkün asil biri olduğu için sanırım seslere tahammül edemiyorum birde bebeğim onu kovalıyor arada örümceği ile veterinere sorduğumda bir kez depresyon da olabilir dedi nasıl düzeltebilirim piskolojisini üçüncü sorumda bu? Soruların hepsini cevaplayan yazsın birini cevaplayıp diğerlerini boş bırakan hiç yazmasın.
Ne kadar kaos peşinde burdaki herkes ya en küçük şeyde bile hemen sataşma kavga arıyorsunuz

Bebek için diş çıkardığı zamanlar çok zor geçiyor
Diş kaşıyıcı fılan belki işe yarar doktor bir şey önerdi mi
Uykusuzluk konusunda seni anlıyorum o yüzden ikinci çocuğu yapmadım🙈

Koşu bandı ben kullandım bir ara, dizeme hiç iyi gelmedi inşallah sen kullanabilirsin
Zayıflamazsın diyen kocanı takma 69 dan 66 indiysen devamı da gelir
Aslında yapamazdın diyen kocaya bebeği bırakıp spor salonuna gitmek bence çok daha mantıklı

Kedi konusuna gelince benim kedim de maalesef çocuk sevmiyor misafir çocuğu filan gelince en ücra köşede uyudur sesleri gelmesin diye
Onun da düzeni değişti depresyonda olması normal
Çantası varsa şeffaf olanlardan bebeğinizle beraber onu da alsanız dışarı gezdirmek için
Sever mi dışarıyı
Benim ki hoşlanmaz ama belki hergün çıksa hoşuna gider bilemedim

Neyse eşimde diyet yapıyorum ama sürekli moral bozucu konuşuyor kilo veremezsin sen işte boşuna diyet yapma diye halbuki 69 dan 66 ya indim ama tabi ara ara dayanamıyorum tatlı yiyorum koşu bandı alacak bana koşu bandı ile zayıflamak mümkün mü
Screenshot_20250508_064804.webp

Bebek için diş çıkardığı zamanlar çok zor geçiyor
Diş kaşıyıcı fılan belki işe yarar doktor bir şey önerdi mi
Uykusuzluk konusunda seni anlıyorum o yüzden ikinci çocuğu yapmadım🙈

Koşu bandı ben kullandım bir ara, dizeme hiç iyi gelmedi inşallah sen kullanabilirsin
Zayıflamazsın diyen kocanı takma 69 dan 66 indiysen devamı da gelir
Aslında yapamazdın diyen kocaya bebeği bırakıp spor salonuna gitmek bence çok daha mantıklı

Kedi konusuna gelince benim kedim de maalesef çocuk sevmiyor misafir çocuğu filan gelince en ücra köşede uyudur sesleri gelmesin diye
Onun da düzeni değişti depresyonda olması normal
Çantası varsa şeffaf olanlardan bebeğinizle beraber onu da alsanız dışarı gezdirmek için
Sever mi dışarıyı
Benim ki hoşlanmaz ama belki hergün çıksa hoşuna gider bilemedim
Ayy çok teşekkür ederim öncelikle sondaki yazıyı aslında mizahı olarak yazmıştım ama burdaki çoğu kişi hemen kavgalı yer arıyor :) doktor hiç bir şey önermedi calpol ver dedi tedagil aldım hiç faydası olmadı ikinci çocuğu bende asla düşünmüyorum :) inşallah ama bir denemek istiyorum belki faydası olur spor salonu fikri de mantıklı bence eşimle konuşacam bunu.

Hayır dışarıdan çok korkar benim kedim İran kedisi çok uyusal ürkek daha bebeğime hiç yaklaşamıyor bile

Anne olmadığım için bebek konusunda kendi fikrimi söyleyemesem bile çevremdeki cocuklu insanlarda hep uyku düzensizliği var. Sizi uyutmaması normal. Bunun daha 1 yaş 2 yaş sendromu var.

Sadece koşu bandı çalışmayın egzersiz ve pilateste araya sıkıştırın. Bunları yaparken yeme-içme düzeninizde önemli tabi.

Ayy çok teşekkür ederim öncelikle sondaki yazıyı aslında mizahı olarak yazmıştım ama burdaki çoğu kişi hemen kavgalı yer arıyor :) doktor hiç bir şey önermedi calpol ver dedi tedagil aldım hiç faydası olmadı ikinci çocuğu bende asla düşünmüyorum :) inşallah ama bir denemek istiyorum belki faydası olur spor salonu fikri de mantıklı bence eşimle konuşacam bunu.

Hayır dışarıdan çok korkar benim kedim İran kedisi çok uyusal ürkek daha bebeğime hiç yaklaşamıyor bile
Havalar ısındı Parkta bahçe de bol bol vakit geçirince belki daha kolay uyur

Gündüz uykusu nasıl
Gece diş ağrısından bazen sık sık emmek istiyolar o yüzden de tam uykuya dalamıyorlarr
Oğlum uyuduğunda yatağa girerdim hemen uyumalıyım diye
Tam derin uykuya dalacam başlardı mırın kırın etmeye sanki hissediyor😂

Dişler bitince biraz düzeliyor uyku ama maalesef yorucu inşallah kolay atlatırsınız

8 ay geçmiş aslında alışması lazımdı ama baya prenses desene😂

Saldırma kıskançlıktan sağa sola işeme gibi şeyler yapmıyorsa o da zamanla alışacaktır
Bebek emekliyor yürüyorsa onun hareketli olması da tedirgin ediyor kendini güvende hissetmiyor olabilir

Havalar ısındı Parkta bahçe de bol bol vakit geçirince belki daha kolay uyur

Gündüz uykusu nasıl
Gece diş ağrısından bazen sık sık emmek istiyolar o yüzden de tam uykuya dalamıyorlarr
Oğlum uyuduğunda yatağa girerdim hemen uyumalıyım diye
Tam derin uykuya dalacam başlardı mırın kırın etmeye sanki hissediyor😂

Dişler bitince biraz düzeliyor uyku ama maalesef yorucu inşallah kolay atlatırsınız

8 ay geçmiş aslında alışması lazımdı ama baya prenses desene😂

Saldırma kıskançlıktan sağa sola işeme gibi şeyler yapmıyorsa o da zamanla alışacaktır
Bebek emekliyor yürüyorsa onun hareketli olması da tedirgin ediyor kendini güvende hissetmiyor olabilir
Yani şöyle söyleyim sürekli gece kalkıyor misal en son 3 buçukta uyuttum tamam artık kalkmaz dedim ben zaten çok zor uykuya dalıyorum kendime baskı yapıyorum hemen uyuyim diye bir saatt dönüyorum en az 4 buçukta uyandı şimdi daha ayağımda sallıyorum uyumadı bu uyku ile belki 1 e kadar belki 4 kadar uyuyor mama içerek hiçte belli olmuyor belkide 11 de uyur yani hiç düzenimiz yok aslında.

İnşallah bir an önce geçer diş sorunu gerçekten çok yorucu sizin çocuğunuz kaç yaşında.

Yok Allah'tan öyle huyları yok sadace yanaşmıyor bebişime:)

😂😂 ya onu mizahı olarak yazdım ama evet kafam arada gidiyor valla
şu an karşımda alkış yapıyor demişsiniz ya orada çok güldüm. aynı anı yaşadım, manyak bir enerjileri var. delirecek gibi oluyorsun ama delirmiyorsun 😂 benimki şimdi 11 yaşında geçiyor bu günler şimdi de o günlerini özlüyorum.

Yani şöyle söyleyim sürekli gece kalkıyor misal en son 3 buçukta uyuttum tamam artık kalkmaz dedim ben zaten çok zor uykuya dalıyorum kendime baskı yapıyorum hemen uyuyim diye bir saatt dönüyorum en az 4 buçukta uyandı şimdi daha ayağımda sallıyorum uyumadı bu uyku ile belki 1 e kadar belki 4 kadar uyuyor mama içerek hiçte belli olmuyor belkide 11 de uyur yani hiç düzenimiz yok aslında.

İnşallah bir an önce geçer diş sorunu gerçekten çok yorucu sizin çocuğunuz kaç yaşında.

Yok Allah'tan öyle huyları yok sadace yanaşmıyor bebişime:)
Şimdi gözler açık uyumuyorsa beraber güzel bir kahvaltı yapın sonra da yürüyüş
Gelince de bir duş hop yatağa🙈
Enerjileri çok yüksek oluyor
Ben de kendime çok baskı yapardım uyumalıyım uyumalıyım diye sonra da uyuyamazdım
Ne zaman takılmayı bıraktım keyif almaya baktım o zaman daha kolay geçti

Benim oğlum büyük ya🙈15 yaşında
Ama ben de 5 de uyanıyorum anneliğin mesaisi hiç bitmiyor
Tesellim gece deliksiz uyumak🙈
Darısı başına🙏

Ben de diyorum insanlar neden beğenmemiş.

İstediğimiz sorudan da başlayabiliyor muyduk 😄

Diğerlerinie bisey diyemem ama 2 çocuk annesi olarak sana diyorum ki papatya yağı sür diş etlerini çok rahat olacak hemde rahat rahat uyuyacak sende kokten bu işi çözeceksin ben iki bebeğimede aynı yöntemi uyguladim çok rahat atlattik

Back
X